Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(giedrrre @ 2009 06 15, 14:33)
Nezinau ar kas jau kalbejo apie ja, bet noriu pagirti

labai mielos foto 4u.gif
Atsakyti
Cia isaiskejo, kad reikia buti prisiregistravus facebooke, kad atidarytu blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Skubu ir aš pasidalinti savo įspūdžiais. Asmeniškai man santuokos dieną svarbiausia buvo pati ceremonija bažnyčioje ir gražūs prisiminimai nuotraukose bigsmile.gif ir jeigu man reiktų rinktis iš naujo, pasirinkimas būtų toks pats, nes ir šiandien bent pora kartų peržiūrėjau mūsų vestuvių fotofilmuka http://albertpocej.b...s-vestuviu.html
Ačiū Albertui už gerą nuotaiką ir puikius kadrus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(angel-le @ 2009 06 17, 12:29)
Skubu ir aš pasidalinti savo įspūdžiais. Asmeniškai man santuokos dieną svarbiausia buvo pati ceremonija bažnyčioje ir gražūs prisiminimai nuotraukose  bigsmile.gif ir jeigu man reiktų rinktis iš naujo, pasirinkimas būtų toks pats, nes ir šiandien bent pora kartų peržiūrėjau mūsų vestuvių fotofilmuka http://albertpocej.b...s-vestuviu.html
Ačiū Albertui už gerą nuotaiką ir puikius kadrus thumbup.gif

wub.gif wub.gif wub.gif niekaip negaliu atsigrozet shio fotografo darbais ir sukuriama vis kitokia istorija.. Zmogus tikrai mylintis savo darba.. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
nice smile.gif
Atsakyti
Sveikos

Norejau pasidometi, ar imanoma pasisamdyti nebloga fotografa uz 1200 - 1300 lt. Gal kas turite pasiulymu . Vestuves bus Vilniuje . Viena diena , mazdaug 8 valandom.
Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutka28 @ 2009 06 17, 15:28)
Norejau pasidometi, ar imanoma pasisamdyti nebloga fotografa uz 1200 - 1300 lt. Gal kas turite pasiulymu . Vestuves bus Vilniuje

Aš buvau susitikus su Rimantu - www.fotor.lt
Kai kalbėjom su juo žiemą, kaina buvo 1000 + kuras.
Jis iš Kauno.
Pabandykit susisiekt, gal kaina nepakilus, jei patiko jo darbai.
Mūsų šventė beja apie 50km nuo Kauno, tai už kurą sakė berods ar 100 ar 150 damokėt reiks jam.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutka28 @ 2009 06 17, 14:28)
Sveikos

Norejau pasidometi, ar imanoma pasisamdyti nebloga fotografa uz 1200 - 1300 lt. Gal kas turite pasiulymu . Vestuves bus Vilniuje . Viena diena , mazdaug 8 valandom.
Dekui  4u.gif

zn, kad tokia kaina tilptumet i www.mads.lt paziurekit gal patiks.. smile.gif
Atsakyti
Ai, dar yra www.fotopasaulis.lt
Pas juos kaip tik dabar akvcija - du fotografai už 900Lt.. Mano draugė juos pasamdė..
Bet, tiesą sakant, man jų darbai tokie labai jau šiaip sau..
Atsakyti
Musu bus Eigirdas Scinskas smile.gif esu suzaveta jo darbais..
Atsakyti
QUOTE(Giss @ 2009 06 17, 18:55)
Musu bus Eigirdas Scinskas  smile.gif  esu suzaveta jo darbais..

musu irgi drinks_cheers.gif negaliu atsigrozeti jo nuotraukomis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglle @ 2009 06 17, 21:59)

As ir wub.gif
O uzsisaket jo vestuvini albuma ?
Mes kai susitikom, tai dar juokaudama paklausiau- kas cia per albumas uz tokia kaina, sakau gal auksinis biggrin.gif bet kai pamaciau gyvai... nebuvo net abejoniu drinks_cheers.gif
Atsakyti