Gal turite atsiliepimu apie fotografa Audriu Lukoseviciu?
is anksto dekoju
QUOTE(Sputnik @ 2009 05 30, 23:57)
mes fotografa jau radome cia gal geriau man butu rasyti i filmuotojus, taciau jau paklausiu cia o kas pas jus operatorius buvo?
Filmavo toks jaunas berniukas, per rekomendacijas radom...labai patenkinti likom jei reik kontaktu, rasyk i az...
norėjau pasidalinti šio savaitgalio įspūdžiais: savaitgalį vaikštinėjau prie Kauno marių su šuniu ir tuo metu atvyko vestuvininkų burys. na kas ten vaišinosi, kas vaikštinėjo, bet man labiausiai užstrigo fotografo pasakymas: na dabar darom įdomesnę nuotrauka:Pabrolį gulk ant žemės, o pamerge sėsk ant jo va kokia įdomi nuotrauka paskui mačiau fotografuojant jaunuosius tarp beržo... o aš galvojau, kad toks stilius jau senai pamirštas
QUOTE(v.photo @ 2009 06 04, 10:47)
norėjau pasidalinti šio savaitgalio įspūdžiais: savaitgalį vaikštinėjau prie Kauno marių su šuniu ir tuo metu atvyko vestuvininkų burys. na kas ten vaišinosi, kas vaikštinėjo, bet man labiausiai užstrigo fotografo pasakymas: na dabar darom įdomesnę nuotrauka:Pabrolį gulk ant žemės, o pamerge sėsk ant jo va kokia įdomi nuotrauka paskui mačiau fotografuojant jaunuosius tarp beržo... o aš galvojau, kad toks stilius jau senai pamirštas
Viskas priklauso nuo fotografo sugebejimu, nebutinai banalioje vietoje bus banalus kadras
QUOTE(v.photo @ 2009 06 04, 09:47)
priklauso dar ir nuo jaunuju noru. mes asmeniskai tikrai neziurim kaip madinga dabar fotografuotis ir kur madinga vietas, kur norim nusifotografuoti yra musu sugalvoti ir susije su mumis ir visai nesvarbu madinga, pamirsta ar neidomu - svarbiausia - tos vietos susije su maloniais prisiminimais
na gal ir taip. kam ko reikia...
Anksciau maciau buvo kalbeta apie fotografa Fausta Augustina, gal kas turite jo kontaktus ir galetumet pasidalinti? Is anksto labai dekoju
Kaip Andrej Cernenko?Gal kas gali pasidalinti atsiliepimais
QUOTE(v.photo @ 2009 06 04, 09:47)
prajuokinai
QUOTE(LuckyOne @ 2009 06 03, 14:29)
Labikas,
kaip tik neseniai buvau Lt.vestuvese kur jis fotagrafavo, tai galiu pasakyti liuks.Beje ir jo nuotrauku galima pasiziureti internete tik deje nuorodos dabar neturiu, pabandyg per google audriusfofo ar kazka panasaus paieskoti, o jei as dar nuoroda rasiu, tai butinai dar siandien imesiu.
http://www.15min.lt/...azylis/?id=6559
Mes uzsisakem pas ta pacia fotografe, pas kuria daresi jau trejos draugu poros. Realiai jau mate darbus, tad nesunku buvo apsispresti Berods fotografe savo puslapio neturi, bet kiek zinau jau trejus metus tai tikrai dirba, bent tiek draugu vestuviu atbuvom Dabar dirba su asistentu kainos berods nuo 1000lt,1300lt, priklausomai kiek laiko, kur ir t.t. Jei kam reiks kontaktu, i az ideciau nuotrauku, bet draugai nenori reklamuotis bet pati fotografe manau turi pavyzdziu, jei kam idomu bus.
QUOTE(Mishenok84 @ 2009 06 10, 07:40)
Kaip Andrej Cernenko?Gal kas gali pasidalinti atsiliepimais
Galiu pasakyti, kad jis labai stengiasi, kad nuotraukos butu grazios ir idomios, moka dirbti su zmonemis. Man jo stilius patinka, nuoraukos idomios ir originalios. Jo darbus galite pamatyti cia:
http://www.wed.lt/lt/profilis/id/168/