Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

Gal turite atsiliepimu apie fotografa Audriu Lukoseviciu? 4u.gif
is anksto dekoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sputnik @ 2009 05 30, 23:57)
mes fotografa jau radome smile.gif cia gal geriau man butu rasyti i filmuotojus, taciau jau paklausiu cia  blush2.gif  o kas pas jus operatorius buvo?  ax.gif

Filmavo toks jaunas berniukas, per rekomendacijas radom...labai patenkinti likom wink.gif jei reik kontaktu, rasyk i az...
Atsakyti
norėjau pasidalinti šio savaitgalio įspūdžiais: savaitgalį vaikštinėjau prie Kauno marių su šuniu ir tuo metu atvyko vestuvininkų burys. na kas ten vaišinosi, kas vaikštinėjo, bet man labiausiai užstrigo fotografo pasakymas: na dabar darom įdomesnę nuotrauka:Pabrolį gulk ant žemės, o pamerge sėsk ant jo cool.gif va kokia įdomi nuotrauka lotuliukas.gif paskui mačiau fotografuojant jaunuosius tarp beržo... o aš galvojau, kad toks stilius jau senai pamirštas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(v.photo @ 2009 06 04, 10:47)
norėjau pasidalinti šio savaitgalio įspūdžiais: savaitgalį vaikštinėjau prie Kauno marių su šuniu ir tuo metu atvyko vestuvininkų burys. na kas ten vaišinosi, kas vaikštinėjo, bet man labiausiai užstrigo fotografo pasakymas: na dabar darom įdomesnę nuotrauka:Pabrolį gulk ant žemės, o pamerge sėsk ant jo  cool.gif  va kokia įdomi nuotrauka  lotuliukas.gif  paskui mačiau fotografuojant jaunuosius tarp beržo... o aš galvojau, kad toks stilius jau senai pamirštas  cool.gif

Viskas priklauso nuo fotografo sugebejimu, nebutinai banalioje vietoje bus banalus kadras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(v.photo @ 2009 06 04, 09:47)
norėjau pasidalinti šio savaitgalio įspūdžiais: savaitgalį vaikštinėjau prie Kauno marių su šuniu ir tuo metu atvyko vestuvininkų burys. na kas ten vaišinosi, kas vaikštinėjo, bet man labiausiai užstrigo fotografo pasakymas: na dabar darom įdomesnę nuotrauka:Pabrolį gulk ant žemės, o pamerge sėsk ant jo  cool.gif  va kokia įdomi nuotrauka  lotuliukas.gif  paskui mačiau fotografuojant jaunuosius tarp beržo... o aš galvojau, kad toks stilius jau senai pamirštas  cool.gif

priklauso dar ir nuo jaunuju noru. mes asmeniskai tikrai neziurim kaip madinga dabar fotografuotis ir kur madinga smile.gif vietas, kur norim nusifotografuoti yra musu sugalvoti ir susije su mumis ax.gif ir visai nesvarbu madinga, pamirsta ar neidomu - svarbiausia - tos vietos susije su maloniais prisiminimais smile.gif
Atsakyti
na gal ir taip. kam ko reikia...
Atsakyti
Anksciau maciau buvo kalbeta apie fotografa Fausta Augustina, gal kas turite jo kontaktus ir galetumet pasidalinti? Is anksto labai dekoju smile.gif
Atsakyti
Kaip Andrej Cernenko?Gal kas gali pasidalinti atsiliepimais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(v.photo @ 2009 06 04, 09:47)

prajuokinai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LuckyOne @ 2009 06 03, 14:29)
Gal turite atsiliepimu apie fotografa Audriu Lukoseviciu?  4u.gif
is anksto dekoju  ax.gif

Labikas,
kaip tik neseniai buvau Lt.vestuvese kur jis fotagrafavo, tai galiu pasakyti liuks.Beje ir jo nuotrauku galima pasiziureti internete tik deje nuorodos dabar neturiu, pabandyg per google audriusfofo ar kazka panasaus paieskoti, o jei as dar nuoroda rasiu, tai butinai dar siandien imesiu.

http://www.15min.lt/...azylis/?id=6559
Atsakyti
Mes uzsisakem pas ta pacia fotografe, pas kuria daresi jau trejos draugu poros. Realiai jau mate darbus, tad nesunku buvo apsispresti smile.gif thumbup.gif Berods fotografe savo puslapio neturi, bet kiek zinau jau trejus metus tai tikrai dirba, bent tiek draugu vestuviu atbuvom g.gif Dabar dirba su asistentu kainos berods nuo 1000lt,1300lt, priklausomai kiek laiko, kur ir t.t. Jei kam reiks kontaktu, i az mirksiukas.gif ideciau nuotrauku, bet draugai nenori reklamuotis blush2.gif bet pati fotografe manau turi pavyzdziu, jei kam idomu bus. mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugnele: 11 birželio 2009 - 18:12
QUOTE(Mishenok84 @ 2009 06 10, 07:40)
Kaip Andrej Cernenko?Gal kas gali pasidalinti atsiliepimais  4u.gif

Galiu pasakyti, kad jis labai stengiasi, kad nuotraukos butu grazios ir idomios, moka dirbti su zmonemis. Man jo stilius patinka, nuoraukos idomios ir originalios. Jo darbus galite pamatyti cia:

http://www.wed.lt/lt/profilis/id/168/
Atsakyti