Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(lialia:) @ 2009 05 20, 10:52)
musu vestuves fotografavo si fotografe ir esam labai patenkinti. kas pamato musu nuotraukas tas ir dziaugiasi. as tai patenkinta sia fotografe.

manau svarbiausiai, kad patiktu nuotraukos! jei patinka ir visi laimingi, tai reiskia, kad fotografas buvo parinktas teisingai! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sputnik @ 2009 05 20, 16:46)
manau svarbiausiai, kad patiktu nuotraukos! jei patinka ir visi laimingi, tai reiskia, kad fotografas buvo parinktas teisingai!  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos ,
noriu pasidalinti savo patirtimi. mus pries metus fotografavo inesa ir linas! super! super!super!
savo darba labai kruopsciai atlieka ir laiku! manau per vestuves tikrai neverta taupyti fotogravo ir operatoriaus saskaita nes lieka visam gyvenimui sie du dalykai!
sekmes renkantis!
Atsakyti
QUOTE(siguliukas82 @ 2009 05 25, 19:19)
sveikos ,
noriu pasidalinti savo patirtimi. mus pries metus fotografavo inesa ir linas! super! super!super!
savo darba labai kruopsciai atlieka ir laiku! manau per vestuves tikrai neverta taupyti fotogravo ir operatoriaus saskaita nes lieka visam gyvenimui sie du dalykai!
sekmes renkantis!

tai o gal nuotraukas galima butu paziuret? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juventa82 @ 2009 05 26, 15:34)
tai o gal nuotraukas galima butu paziuret?  4u.gif  ax.gif

http://picasaweb.goo...com/inesa.linas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(siguliukas82 @ 2009 05 26, 18:35)

Sitas as jau maciau 4u.gif galvojau kad gal ka naojo pamatysiu ax.gif
jie mus irgi fotografuos sia vasara!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Drasiai rekomenduoju mus fotografavusi Audriu. Jaunas vyrukas, superinis toks smile.gif ideju pilnas smile.gif Rinkomes per interneta, bet visiskai neprasovem! jei kam rieks kontaktu, rasykit i a.z. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2009 05 30, 23:49)
Drasiai rekomenduoju mus fotografavusi Audriu. Jaunas vyrukas, superinis toks smile.gif ideju pilnas smile.gif Rinkomes per interneta, bet visiskai neprasovem! jei kam rieks kontaktu, rasykit i a.z. smile.gif

mes fotografa jau radome smile.gif cia gal geriau man butu rasyti i filmuotojus, taciau jau paklausiu cia blush2.gif o kas pas jus operatorius buvo? ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif mano fotografas bus Jurginas Zilys is Vilniaus. Gal esate ka nors girdeje gero ar blogo? Aciu blush2.gif
Atsakyti
o man kazkaip mieliausios naturalios nuotraukos... musu vestuves fotografavo labai malonus vyriskis, kuris labai grazias nuotraukas mums padare.
beje, demesio tiems kas iesko geros kainos ir geru nuotrauku. mes gera kaina buvome irgi sutare, nerasysiu kiek nes jau praejo laiko nuo musu vestuviu.
jei kam idomu, kontaktai:

Emilis Baranauskas, tel.: 8 687 01680, Vilnius

o cia kelios man mieliausios foto... smile.gif tiesa, buvo balandzio menuo, truko zalumos, bet sviete saulute, tai kad pavyko viskas.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lexxii: 03 birželio 2009 - 09:22
meginu deti nuoroda dar karta:

Nuotraukos
Atsakyti
QUOTE(siguliukas82 @ 2009 05 25, 20:19)
sveikos ,
sekmes renkantis!

apie Inesa tik geriausi atsiliepimai smile.gif ji mane nestuke fotografavo wub.gif

ir auksiniai zodziai - negaileti kapeiku fotografui per vestuves, laaaabai atidziai pasirinkit, perziurekit darbus, stilistika ir kt.,kad tikrai butu jums artima siela smile.gif
Rugpjuti bus 3 metai po mano vestuviu, bet sazine grauzia iki siol, kad pasirinkau tooooooki doh.gif neskelbsiu garsiai pavardes, nes kai po vestuviu parasiau cia, tai teismais pagrasino unsure.gif biggrin.gif Is dalies buvau kalta pati, patikejau pazistamais kad laaabai geras, ir nebeziurejau jo pvz.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudaakė: 03 birželio 2009 - 09:55