Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

as ir nerekomenduociau stopo kadro ax.gif
Atsakyti
mes uzsisakem sita fotografa www.vaizdoupe.lt ax.gif mum labai patiko kaina, nors fotografas ne labai daznai fotografoja vestuves doh.gif paziuresim kaip bus mirksiukas.gif tikuosi bus viskas gerai ... davem uzstata.... liko tik aptarti fotosesijos plana smile.gif
Atsakyti
Na va, prisijungsiu ir aš 4u.gif noriu pasigirti - po ilgų ieškojimų, rinkimosi ir susitikinėjimų, pagaliau išsirinkom www.vstudio.lt. Kai susitikę su pačiu fotografu pamatėm nuotraukas gyvai, iškart apsisprendėm smile.gif na ką, dabar reiks imtis kitų dar likusių planavimo malonumų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aura_laura: 11 gegužės 2009 - 09:57
QUOTE(Ievuliuks @ 2009 05 09, 22:44)
Mes samdomes uz 500 lt fotografa  biggrin.gif ir tai manau, kad per daug mokesim  blink.gif  tikrai manau, kad dviracio isradineti cia nereikia  mirksiukas.gif visas brokas uzspalvinamas kompiuterinem programom  doh.gif ir kad ir koks jis  thumbup.gif bebutu, viskas priklausys tik nuo mokejimo naudotis kompu ir tiek  ax.gif
O siaip grazios nuotraukos priklauso ne nuo fotografo o nuo jaunuju nuotaikos  thumbup.gif  wub.gif
Something else  drinks_cheers.gif visu 100 proc!

Oi kaip nesutinku doh.gif protest.gif protest.gif protest.gif Nenoriu cia gincytis ir diskutuoti, nes kiekvienas turi savo nuomone (galu gale ir tu pigiu megeju paslaugomis turi kazkas naudotis), tik labai noriu palinketi nenusigrauzti koju ir ranku pirstu po vestuviu nono.gif
Ir dar - labai klystat, kad jusu nuotraukos nebus idomios jusu vaikams. Zinoma, tai priklauso nuo vaiku poziurio, bet, pavyzdziui, as labai gailiuosi, kad tais laikais kai tuokesi mano tevai, buvo daroma tik keletas nuotrauku fotoatelje. Labai gailiuosi... Bet nieko, geja, jau nebepakeisi verysad.gif

Savo vestuviu nuotraukomis esu labai patenkinta ir net jei ir siandien reiketu moketi siems fotografams uz ju darba 3000 litų, tikrai geriau atsisakyciau ko nors kito (pvz automobilio ar papuosimu ar dar ko nors), bet fotografams ir filmuotojui nepagaileciau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kazlė: 11 gegužės 2009 - 10:06
QUOTE(aura_laura @ 2009 05 11, 10:56)
Na va, prisijungsiu ir aš 4u.gif  noriu pasigirti - po ilgų ieškojimų, rinkimosi ir susitikinėjimų, pagaliau išsirinkom www.vstudio.lt. Kai susitikę su pačiu fotografu pamatėm nuotraukas gyvai, iškart apsisprendėm smile.gif na ką, dabar reiks imtis kitų dar likusių planavimo malonumų smile.gif

Geros foto thumbup.gif Patinka man, kai smulkmenas pastebi, detales. Idomiai ir graziai padaryta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 05 11, 12:16)
Geros foto  thumbup.gif  Patinka man, kai smulkmenas pastebi, detales. Idomiai ir graziai padaryta smile.gif

Smagu, kad mano pasirinkimas ne man vienai prie dušios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuliuks @ 2009 05 09, 22:44)
Mes samdomes uz 500 lt fotografa  biggrin.gif ir tai manau, kad per daug mokesim  blink.gif  tikrai manau, kad dviracio isradineti cia nereikia  mirksiukas.gif visas brokas uzspalvinamas kompiuterinem programom  doh.gif ir kad ir koks jis  thumbup.gif bebutu, viskas priklausys tik nuo mokejimo naudotis kompu ir tiek  ax.gif
O siaip grazios nuotraukos priklauso ne nuo fotografo o nuo jaunuju nuotaikos  thumbup.gif  wub.gif
Something else  drinks_cheers.gif visu 100 proc!

Nu g.gif jeigu tu manai, kad nuotraukos ne nuo fotografo priklauso, o nuo kompiuteristo, tai gal is kompanijos bet kas pafotintu ir nereiktu pinigu visai moket ax.gif
bigsmile.gif bigsmile.gif Stebiuosi, kad apie savo didziausia gyvenimo svente zmones taip mano g.gif Linkiu sekmes.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif gal cia neblogai... Fotografai
Atsakyti
QUOTE(Gintuxx @ 2009 05 11, 16:19)
Sveikutes smile.gif gal cia neblogai... Fotografai

Kad nelabai yra ka paziuret g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo narkoshik: 11 gegužės 2009 - 14:31
QUOTE(jii @ 2009 05 09, 17:57)
sveikos, gal galetumes  rekomenduot nelabai brangu fotografa kaune?

Jeigu nori graziu reportaziniu nuotrauku pasiziurek FMAG fotografo Raimundo darbus, ten vestuviu nera, bet pati darbo stiliu pamatysi. Vestuvines nuotraukos kurias turiu man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jii @ 2009 05 09, 18:57)
sveikos, gal galetumes  rekomenduot nelabai brangu fotografa kaune?

ka reiskia nelabai brangu? Kiek tai? Pgal tai ir rekomenduosim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo narkoshik: 11 gegužės 2009 - 14:57
nu žinokit, gerbiamosios, aš nesuprantu, kur Jūs žiūrit? Suprantu, kad žmogui, nesusijusiam su fotografija, kartais gali būti sunku atskirti gerą produktą nuo, švelniai išsireiškus, nelabai gero... Nuotraukas už 500Lt gali sufotografuoti Jūsų draugai, ir, mano nuomone, jos bus nė kiek ne blogesnės už kai kurių fotografų, fotografuojančių už tokias kainas. Tikriausiai nepaskaičiuojate, kiek kainuoja laikas šioje darbo srityje - juk iš to, ką per sezoną užsidirba vestuvių fotografai, jie gyvena visus metus. Be to, sufotografuoti vestuves ar kokį kitą renginį yra viena, o sutvarkyti nuotraukas yra visai kas kita, ir tai atima DAUG laiko. Jūs pasižiūrite pavyzdžius internete, pagalvojate - "o, super, ir aš tokių savo šventės nuotraukų noriu", tada pasižiūrite kainą ir nusprendžiate, kad per brangu - nenuostabu! Geras produktas daug kainuoja. O kad tas produktas būtų tikrai geras, fotografai įdeda daug pastangų, laiko ir, be viso kito, investuoja į techniką pakankamai dideles sumas.

Dar man labai patinka klausimai - "Ieškau pigaus fotografo" lotuliukas.gif O kodėl neieškote gero fotografo?

Ir man keistai skamba kalbos, kad fotografas už 500Lt yra per brangu smile.gif Visų pirma, ar Jūs pačios dirbtumėte už 500 Lt geras dvi savaites? Tai gaunasi, už mėnesį darbo 1000 Lt? Šiais laikasi už 1000 Lt gali 4-5 kartus į maximą nueiti. Iš viso, Lietuvos rinka yra tikrai labai iškreipta, kaip kažkas čia minėjo. Pasaulyje fotografai už tokias juokingas sumas net fotoaparato iš kuprinės nesitrauktų - pasiskaitykite straipsnį apie vestuvių fotografų normalias kainas - Vestuvių fotografų apklausa - ir pasidžiaukite, kad gyvenam tokiam gūdžiam miške, kur fotografai kol kas nežino, kiek iš tikrųjų yra vertos jų paslaugos...
Atsakyti