Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 05 09, 23:13)
Tiek, kad PhotoShop'u dirbti, norint gero rezultato, irgi reikia moketi...
Be to, geram fotografui paprasciau iskart daryti geras nuotraukas, kad reiktu vos kokiu ten korekciju. Nes paskui sedeti prie to yra labai ilgas procesas...
Kita vertus 500 gali buti normali kaina, jei fotografas pradedantis, dar nezinomas, todel jam pradziai reikia albumu smile.gif

sutinku smile.gif
ir dar priklauso nuo to, ko nori jaunieji, kaip sau isivaizduoja nuotraukas, o del nuotaikos tai cia tiesa! svarbu jaustis laisvai ir buti laimingem thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuliuks @ 2009 05 09, 22:44)
Mes samdomes uz 500 lt fotografa  biggrin.gif ir tai manau, kad per daug mokesim  blink.gif  tikrai manau, kad dviracio isradineti cia nereikia  mirksiukas.gif visas brokas uzspalvinamas kompiuterinem programom  doh.gif ir kad ir koks jis  thumbup.gif bebutu, viskas priklausys tik nuo mokejimo naudotis kompu ir tiek  ax.gif
O siaip grazios nuotraukos priklauso ne nuo fotografo o nuo jaunuju nuotaikos  thumbup.gif  wub.gif
Something else  drinks_cheers.gif visu 100 proc!

Tiesiog atrodo, kad bandoma šūdą paverst vašku ir dar apie tai garsiai rėkiama. Kokie nori tebūna jaunieji, bet jei fotografas su muiline, ar neturi reikiamos nuovokos ... Aišku, kad spindintys jaunieji papuoš savo šventę visiems - nuotraukoms , filmui, puotai, bet ar visi jaunavedžiai jau tokie "tūpi", kad nesirenka už 500. Jei jau gaila babkių, tai taip ir reikia sakyt.
Atsakyti
Mes samdomes uz 500 lt fotografa  biggrin.gif ir tai manau, kad per daug mokesim  blink.gif  tikrai manau, kad dviracio isradineti cia nereikia  mirksiukas.gif visas brokas uzspalvinamas kompiuterinem programom  doh.gif ir kad ir koks jis  thumbup.gif bebutu, viskas priklausys tik nuo mokejimo naudotis kompu ir tiek  ax.gif
O siaip grazios nuotraukos priklauso ne nuo fotografo o nuo jaunuju nuotaikos  thumbup.gif  wub.gif

Tikrai nesutinku. Visų pirma fotografas turi tureti gerą irangą, fotoaparatus, kurie kainuoja ne kelis, o keliasdešimt tūkstančių, nuo to irgi priklauso nuotraukų kokybė. Be abejo, ir kaina. Mačiau daug foto, darytų su paprastais fotoaparatais, tai patikėk, nuotraukų kokybė labai skiriasi.
Atsakyti

cia tokia didele diskusija prasidejo...
tai gal jus samdotes naujoka, ir gal jums nera taip svarbu tureti daug ivairiu nuotrauku?
Nes is tikro 500lt cia na svelniai tariant nedaug (tokiam reikalui)... blush2.gif bet tu sakai, kad ir taip manai, per daug mokat... nejaugi manai taip vien del to, kad viska gali sufotosopinti?
Tiesa ta, kad tada bent jau reikia moketi naudotis fotiku, kad po to kazka su fotosopu daryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jii @ 2009 05 09, 17:57)
sveikos, gal galetumes  rekomenduot nelabai brangu fotografa kaune?

Galiu rekomeduoti saviski Andriu - jo nuotrauku pvz gali rasti
http://www.fotopro.l...rius-Elsbergas/. O jo darbai musu vestuvese - http://public.fotki.com/gretusiu/. Sekmes!!!
Atsakyti
QUOTE(foma @ 2009 05 10, 01:28)
Tiesiog atrodo, kad bandoma šūdą paverst vašku ir dar apie tai garsiai rėkiama. Kokie nori tebūna jaunieji, bet jei fotografas su muiline, ar neturi reikiamos nuovokos ... Aišku, kad spindintys jaunieji papuoš savo šventę visiems - nuotraukoms , filmui, puotai, bet ar visi jaunavedžiai jau tokie "tūpi", kad nesirenka už 500. Jei jau gaila babkių, tai taip ir reikia sakyt.

lotuliukas.gif ogogogo! kokios reakcijos! lotuliukas.gif tiesa, as tokios ir tikejausi lotuliukas.gif
na, Mb yra fotografas (tik vestuviu jis nefotkina)... todel visi darbo irankiai ir darbu perziura tikrai buvo patikrinta per padidinama stikla! Ir tas zmogus, kuris fotografuos, tikrai - profas!
Planuodama vestuves isitikinau tik del vieno - kai musu klausia kokia svente - atsakydami, kad tai vestuves , kaina sokteli tris kartus! tiek nuomojant patalpas ir t.t. Linkiu stiprybes ir didesnio noro deretis 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
na, mes su MB apsitarem kad nebenorim juodai baltu nuotrauku su spalvotom detalem, kurias jau siais laikais turi visi jaunieji doh.gif yra daugiau visokiu technologiskai idomiu fotografavimo budu ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuliuks @ 2009 05 10, 15:19)
na, mes su MB apsitarem kad nebenorim juodai baltu nuotrauku su spalvotom detalem, kurias jau siais laikais turi visi jaunieji  doh.gif yra daugiau visokiu technologiskai idomiu fotografavimo budu  ax.gif  blush2.gif

nu ne visi lotuliukas.gif cia nuo fotografo priklauso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolina_V @ 2009 05 09, 12:59)
Sveikos,

buvau neseniai draugės vestuvėse, tai galiu papildyti fotografų duombazę smile.gif
Nuotraukos is tikrųjų labai patiko, nėra tokių "dirbtinų" kadrų (bent jau as tokių labai nemėgstu), žodžiu, draugė liko patenkinta nerealiai. 
Fotografas dar ir nuolaidą padarė, tai sakiau, kai man reikės, tai tik jį kviesiuos smile.gif
Jo puslapis: www.vestuviufoto.eu

Mano manymu jo interneto puslapyje daugiau negu puse nuotrauku yra dirbtiniu. Arba Jus neturite skonio, arba negalite atskirti reportazo nuo pozavimo.
Asmeniskai man nuotraukos visai nepatiko ir tokiu savo vestuviniame albume nenoreciau.
Kaip jau rasiau, man patiko http://www.wed.lt/lt/profilis/id/168/

Na o del kainos.... 3500 Lt net koks profesionalas bebutu, manau tiek moketi nevertetu. Optimali kaina 1500 Lt.
Atsakyti
QUOTE(vesna @ 2009 05 10, 15:45)
Mano manymu jo interneto puslapyje daugiau negu puse nuotrauku yra dirbtiniu. Arba Jus neturite skonio, arba negalite atskirti reportazo nuo pozavimo. 
Asmeniskai man nuotraukos visai nepatiko ir tokiu savo vestuviniame albume nenoreciau.
Kaip jau rasiau, man patiko http://www.wed.lt/lt/profilis/id/168/

Niu va, prasau!! lotuliukas.gif kiek zmoniu, tiek nuomoniu lotuliukas.gif
Dabar jau tapsiu tautos priesu lotuliukas.gif bet pasakysiu tik tiek, jus dalyvavote nors vienose vestuvese, kur jauniesiems nei karto neteko pozuoti?? g.gif Ir kas yra repostazas? Net krepsininkai ir tie po rungtyniu pozuoja doh.gif pati rungtyniu eiga gali buti reportazas, kai iamzinamas ar metimas ar dar koks velnias, o visa kita tik pozavimas!! Ka jus cia bandot isspaust, nesuprantu g.gif doh.gif
Atsakyti
Aš dar esu radus:

Vestuviu fotografas

Vestuviu fotografas

šiaip pasiskambinau - jie nėra brangūs... ir gražių nuotraukų turi. Nu aišku ten žmogeliai pas juos nelabai gražūs fotografuoti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lauce @ 2009 05 10, 16:01)
Aš dar esu radus:

Vestuviu fotografas

Vestuviu fotografas

šiaip pasiskambinau - jie nėra brangūs... ir gražių nuotraukų turi. Nu aišku ten žmogeliai pas juos nelabai gražūs fotografuoti  cool.gif

Stop kadras doh.gif nusauti uz tokias nuotraukas galima.
Bet kiekvieno skoniai skiriasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogyte777: 10 gegužės 2009 - 17:48