Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

niu ir dar viena nuotaką radau: http://fotor.lt/Vestuves/, pati pirma nuotrauka ir http://www.wed.lt/lt...id/23/idd/1854/
man tai kažkaip či aneaišku, buvau kaip tik ant vieno iš jų užsikabliavus, tai dabar nebežinau katras yra katras....fotografai skirtingi, o nuotraukos tos pačios?
Papildyta:
hmm, na js nuotraukos tai ne tos pačios...norit pasakyti, kad žmonės ėmė du fotografus?ir taip jau sutapo, kad du kart tie patys du fotografai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2009 04 20, 13:03)
niu ir dar viena  nuotaką radau: http://fotor.lt/Vestuves/, pati pirma nuotrauka ir http://www.wed.lt/lt...id/23/idd/1854/

atkreipk dėmesį, pačioj pirmoj fotor.lt foto nuotaka su suknele su šleikutėm ir kitokiu pakabuku nei nuotaka iš tavo duotojo linko wed.lt mirksiukas.gif
Atsakyti
sory, turbut ne ta nuoroda idejau. kazkaip nuoroda tos nuotraukos neisideda, ziurek 19 nuotrauka nuo pradzios, ten irgi prie kolonos tik su jaunikiu:http://www.wed.lt/lt/foto/id/23/idd/ tikrai ta pati
Atsakyti
Na kas dėl Rimanto - sykį ir su manim jis praktikavosi. Tai dirbo tikrai savarankiškai, per petį mano kadrų nevogė. Kaip tik - ieškojo kito kampo, kitų siužetų. Taigi dėl jo kadrų autentiškumo galite neabejoti.
Atsakyti
tiesa pasakius neabejoju, nei vienu nei kitu nuotraukų autoriumi. man tiesiog keistai tai atrodo, ir pasidalinau savo mintimis. nemanau, kad dėtų svetimas nuotraukas, juk taip gan lengva pagauti ir susigadinti reputaciją. bet tiesa pasakius atrodo keistokai, kai žiūri skirtingus fotografus, o nuotakos tos pačios. Ir kaip dabar žinoti kuris iš jų pagrindinis fotografas, o kuris tik papildomas. man net jų nuotraukos, pozos labai panašios. vien žodžiu: PASIKLYDAU wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuisis: 20 balandžio 2009 - 12:55
QUOTE(Kuisis @ 2009 04 20, 13:41)
tiesa pasakius neabejoju, nei vienu nei kitu nuotraukų autoriumi. man tiesiog keistai tai atrodo, ir pasidalinau savo mintimis. nemanau, kad dėtų svetimas nuotraukas, juk taip gan lengva pagauti ir susigadinti reputaciją. bet tiesa pasakius atrodo keistokai, kai žiūri skirtingus fotografus, o nuotakos tos pačios. Ir kaip dabar žinoti kuris iš jų pagrindinis fotografas, o kuris tik papildomas. man net jų nuotraukos, pozos labai panašios. vien žodžiu: PASIKLYDAU wacko.gif

Jie galejo buti abu lygiaverciai fotografai, ta sezona dirbantys poroje, nes tik pradejo savo karjera. Ir tai logiska.
O rinkis ta, kurio stilius arciau sirdies, o gal susitikus bendravimas priimtinesnis pasirodys.
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2009 04 20, 14:12)
Jie galejo buti abu lygiaverciai fotografai, ta sezona dirbantys poroje, nes tik pradejo savo karjera. Ir tai logiska.
O rinkis ta, kurio stilius arciau sirdies, o gal susitikus bendravimas priimtinesnis pasirodys.

aaa, niu dabar aiškiau...nesuprantu aš tų subtilybių...tai, kad man jų stiliai labai jau panašūs, o va, kainos skiriasi. ištikrųjų, tai fotografą turbūt išsirinkti sunkiausia...žiūri, žiūri į tas nuotraukas, niu ir visos man jos gražios , kaip neprofesionalui. jau išsirinkau apie 10 fotografų, su kuriais norėčiau susitikti, bet iš kur dar ir laiko gauti, nes tarkim Kaune tik trys iš jų...o nepabendravus tikrai fotografo neiimsiu
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2009 04 20, 14:23)
aaa, niu dabar aiškiau...nesuprantu aš tų subtilybių...tai, kad man jų stiliai labai jau panašūs, o va, kainos skiriasi. ištikrųjų, tai fotografą turbūt išsirinkti sunkiausia...žiūri, žiūri į tas nuotraukas, niu ir visos man jos gražios , kaip neprofesionalui. jau išsirinkau apie 10 fotografų, su kuriais norėčiau susitikti, bet iš kur dar ir laiko gauti, nes tarkim Kaune tik trys iš jų...o nepabendravus  tikrai fotografo neiimsiu

ir visi tavo dieną laisvi? smile.gif Tai iš tų 10-ies išsirink galiausiai kokius penkis ir pirmyn į susitikimus, kad kas kitas neužimtų tavo dienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2009 04 20, 14:23)
žiūri, žiūri į tas nuotraukas, niu ir visos man jos gražios , kaip neprofesionalui.

man atvirkščiai - žiūriu žiūriu savo neprofesionalia akimi ir visos jos negražios doh.gif ok, ok, ne visos - persūdžiau biggrin.gif bet kad dažniausiai labai panašios - tai faktas.
susidariau ir aš tų fotografų sąrašiuką, atrinkau 10 kandidatų, iš kurių 3 "iš bėdos", 5 vargiai 'įkandami'... taigi atsirinkau ir vėl žiūriu iš naujo. ir ką matau -
ach, tie prinkusių rugių laukai (kai kuriems lieka tik nukulti stagarai su išmėtytais šiaudais, bet vis tiek rugienų "kvapas" tongue.gif ), nepakartojamieji Rumšiškių malūnai, juodai baltas korsetų varstymas, a la menovai nupleškinti bateliai, jaunikio pasišokinėjimai į viršų ir vienas kitas dvasingas vaikis pašonėj, didelėmis akimis žvelgiantis į viltingą rytojų.... unsure.gif ir nesakykit, kad prastų fotografų darbus žiūriu. pvz išgirtojo Scinsko gi kas trečioj fotkėj legendinis Bilano šuoliukas demonstruojamas biggrin.gif tiesa, turiu pripažinti, kad šis fotografas renkasi geriausius šuolininkus arba šauniai tą šuolį fiksuoja - kitiems toks triukas sekas šiek tiek prasčiau lotuliukas.gif kita vertus,ir aš prieš savaitę vos dešmt atsilenkimų sugebėdavau padaryti, šiandien jau iki dvidešimties vienu ypu damušu - praktika daro savo biggrin.gif arba pvz legendinės Elenos pozuotojai - 50 proc fotosesijos nuotraukų jaudinančiai seilėjasi arba ilgesingai žvelgia į tolį. kas be ko, šitai jiems irgi puikiai sekasi, tik kad... kiek galima į tą tolį žiūrėti??? mastau.gif žodžiu, nėra čia ką sukti galvos - net jei išsirinksiu prastesnį fotografą, tai pasipraktikavus tinkamai šokinėti ir jaudinančiai žvelgti 'kažkur anapus', manau, gausiu visai padorų rezultatą irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo something else: 20 balandžio 2009 - 15:05
QUOTE(something else @ 2009 04 20, 16:02)
man atvirkščiai - žiūriu žiūriu savo neprofesionalia akimi ir visos jos negražios doh.gif ok, ok, ne visos - persūdžiau biggrin.gif  bet kad dažniausiai labai panašios - tai faktas.
susidariau ir aš tų fotografų sąrašiuką, atrinkau 10 kandidatų, iš kurių 3 "iš bėdos", 5 vargiai 'įkandami'... taigi atsirinkau ir vėl žiūriu iš naujo. ir ką matau -
ach, tie prinkusių rugių laukai (kai kuriems lieka tik nukulti stagarai su išmėtytais šiaudais, bet vis tiek rugienų "kvapas" tongue.gif ), nepakartojamieji Rumšiškių malūnai, juodai baltas korsetų varstymas, a la menovai nupleškinti bateliai, jaunikio pasišokinėjimai į viršų ir vienas kitas dvasingas vaikis pašonėj, didelėmis akimis žvelgiantis į viltingą rytojų....  unsure.gif ir nesakykit, kad prastų fotografų darbus žiūriu. pvz išgirtojo Scinsko gi kas trečioj fotkėj legendinis Bilano šuoliukas demonstruojamas biggrin.gif tiesa, turiu pripažinti, kad šis fotografas renkasi geriausius šuolininkus arba šauniai tą šuolį fiksuoja - kitiems toks triukas sekas šiek tiek prasčiau lotuliukas.gif kita vertus,ir aš prieš savaitę vos dešmt atsilenkimų  sugebėdavau padaryti, šiandien jau iki dvidešimties vienu ypu damušu - praktika daro savo biggrin.gif arba pvz legendinės Elenos pozuotojai -  50 proc fotosesijos nuotraukų jaudinančiai seilėjasi arba ilgesingai žvelgia į tolį. kas be ko, šitai jiems irgi puikiai sekasi, tik kad... kiek galima į tą tolį žiūrėti??? mastau.gif žodžiu, nėra čia ką sukti galvos -  net jei išsirinksiu prastesnį fotografą, tai pasipraktikavus tinkamai šokinėti ir jaudinančiai žvelgti 'kažkur anapus', manau, gausiu visai padorų rezultatą irnesakyk.gif

Oi, suvalgys tuo .... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 04 20, 16:02)
man atvirkščiai - žiūriu žiūriu savo neprofesionalia akimi ir visos jos negražios doh.gif ok, ok, ne visos - persūdžiau biggrin.gif  bet kad dažniausiai labai panašios - tai faktas.
ach, tie prinkusių rugių laukai (kai kuriems lieka tik nukulti stagarai su išmėtytais šiaudais, bet vis tiek rugienų "kvapas" tongue.gif ), nepakartojamieji Rumšiškių malūnai, juodai baltas korsetų varstymas, a la menovai nupleškinti bateliai, jaunikio pasišokinėjimai į viršų ir vienas kitas dvasingas vaikis pašonėj, didelėmis akimis žvelgiantis į viltingą rytojų....  unsure.gif ir nesakykit, kad prastų fotografų darbus žiūriu. pvz išgirtojo Scinsko gi kas trečioj fotkėj legendinis Bilano šuoliukas demonstruojamas biggrin.gif tiesa, turiu pripažinti, kad šis fotografas renkasi geriausius šuolininkus arba šauniai tą šuolį fiksuoja - kitiems toks triukas sekas šiek tiek prasčiau lotuliukas.gif kita vertus,ir aš prieš savaitę vos dešmt atsilenkimų  sugebėdavau padaryti, šiandien jau iki dvidešimties vienu ypu damušu - praktika daro savo biggrin.gif arba pvz legendinės Elenos pozuotojai -  50 proc fotosesijos nuotraukų jaudinančiai seilėjasi arba ilgesingai žvelgia į tolį. kas be ko, šitai jiems irgi puikiai sekasi, tik kad... kiek galima į tą tolį žiūrėti??? mastau.gif žodžiu, nėra čia ką sukti galvos -  net jei išsirinksiu prastesnį fotografą, tai pasipraktikavus tinkamai šokinėti ir jaudinančiai žvelgti 'kažkur anapus', manau, gausiu visai padorų rezultatą irnesakyk.gif

thumbup.gif
ironike tu tongue.gif
neiseina parasyt ka noriu blink.gif Kaip iterpti sakinuka geltoname fone??? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chile0: 20 balandžio 2009 - 16:30
gerai pasakyta, something else. isties nuotraukos visų gan panašios. na ką padarysi, vis dėl to ir fotografijoje egzistuoja tam tikros mados. pvz. mano mamos vestuvių nuotraukos, tai iš esmės tik fotoateljė ir dabar kai tuokiamės ji paklausė: o tai ką fotoateljė nebus?kai prieš dešimt metų tuokėsi mano sesuo, nuotraukos jau buvo ir gamtoj(nors dar buvo ir studija), bet jos tik pozuotos, ir fotografas buvo vestuvių centras, kurio visi klausėm, kaip šventojo išganytojo. o dabar fotografai, kaip tik pabrėžia, kad jie stengsis būti mums nematomi. mada, visame kame yra mada: tik vieni yra "julijos žilėnienės" ir "juozukai", o kiti tik "mantai petruškevičiai".
Atsakyti