Na maniskiui jau trys metai, bet kartais griezia dantukais, ypac vakarais pries miega. Sakot gali buti kirminukai?
Tai gal su gydytoja reiktu pasitart, ar taip sau profilaktiskai galima duot vaistu nuo kirminu savo nuoziura?
QUOTE(daluzenik @ 2008 02 04, 12:55)
Na maniskiui jau trys metai, bet kartais griezia dantukais, ypac vakarais pries miega. Sakot gali buti kirminukai?
Tai gal su gydytoja reiktu pasitart, ar taip sau profilaktiskai galima duot vaistu nuo kirminu savo nuoziura?
Jei turi galimybe ,tai zinoma gali pasitarti,mes kadangi ne Lietuvoj gyvenam,cia dakatrai nieko neismano,tai net neinu Mano mama Lietuvoj vaistinej dirba,tai ji man patare
Mūsiške nuo metuku dar iki dabar griežia, čia dėl to, kad dantukai dygsta, (gydytoja sakė), nes tie bobučių pasitalai, kad dantų griežimas susijęs su kirminais netiesa (ir gydytoja sake ir skaičiau apie tai straipsnį, tik deja nepamenu kur)
griežia dantimis ir maniškis dygsta dantukai
QUOTE(mama333 @ 2008 02 10, 17:48)
griežia dantimis ir maniškis dygsta dantukai
O ka ,jei manajai visi dantukai isdyge ir griezia visteiek?
Gali būti ir nerviškai. Pabandykit vakare kokių lašiukų ar arbatyčių.
labas,
mano sunui kai tik isdygo virsutinis dantukas iskart pradejo griezti, taip ir sedi puse dienos perkreipes zandikauli ir "groja".
manau, kad cia nieko baisaus, ipras prie dantuku ir praeis, tiesiog tai naujas zaidimas...
mano sunui kai tik isdygo virsutinis dantukas iskart pradejo griezti, taip ir sedi puse dienos perkreipes zandikauli ir "groja".
manau, kad cia nieko baisaus, ipras prie dantuku ir praeis, tiesiog tai naujas zaidimas...
Sveikos,mano mazius 1metuku ir 2men nesenai pradejo grezt dantukais jam kruminiai lenda, tai nezinau ar pramoga ar kas rimtesnio,reiks daktaro paklaust .
mano ir grieze berniukas bet neistisai ,o dabar jau uzmirso tai daryti,manau taip norejo parodyti kad kaska jau moka manau kad tai praeis
Mano mazius nustojo grezt dantukais ,reiskias buvo pramoga.
Mūsiškė irgi griežia jau kelintas mėnuo... Gydytoja sakė, kad taip būna, jei skauda (spazmuoja) pilvuką - miegant atsipalaiduoja kūnelis, tai pilvo skausmai "lenda" į paviršių, spazmų metu įvyksta dantų trintis... O kadangi ir prie kirminų būna pilvo skausmai, tai dažnai šie du dalykai tarpusavyje ir siejasi...
Dabar (po antibiotikų) duodu daug gerųjų bakterijų -- griežimas dantimis ženkliai sumažėjo...
Dabar (po antibiotikų) duodu daug gerųjų bakterijų -- griežimas dantimis ženkliai sumažėjo...