Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas griežia dantukais

maniskis ir pradejo grezt dantim galvoju gal kokiu vitaminu truksta g.gif
Atsakyti
As tai girdejau kad jai grieze dantimis tai kirminu turi.Pasikonsultuokite su gyditoja,as saviskei profilaktiskai sudaviau Vermoxs puse tabletes o kita puse po savaites.gal cia ir ne nuo to nzn g.gif gal siaip jautrumas padidejas g.gif
Atsakyti
mano mažoji irgi grežia dantukais bet man atrodo kad ji nuo jautrumo nes kažkodėl dabar ji labai jautri net drugelio skraidančio bijo doh.gif
Atsakyti
Mano mažiukui išlindo jau ketvirtas dantukas tai jis dienomis jais griežia toks jausmas, kad jam jie maišosi biggrin.gif
Atsakyti
Neperskaiciau ar cia kas minejo, bet dantu griezimas galimas ir tuomet kai yra nepasalinti adenoidai smile.gif taip musmsakegydytoja.
O as pradedu manyti, kad sis iprotis/liga yra paveldimi, nes mano astuonmete taip griezia dantukais kartu su teveliu, kad ohoho doh.gif
Atsakyti
MANISKIS IR BUVO PRADEJES GRIESTI DANTIMIS.TAI BUVO KAI PER DIENA NUSILAKSTYDAVO,PAVARGDAVO,NEPAMIEGODAVO PIETU MIEGO.AUGANT DIDYN SIA PROBLEMA BAIGIAM ISAUGTI SAVAIME.TACIAU YRA IR TOKIA NUOMONE KAD GALI GRIESTI DANTIMIS KAI TURI KIRMINU.
Atsakyti
mano vyras kartais griezia dantimis nakti biggrin.gif
Idomu, del ko?
Atsakyti
Va va...O ką daryti kai 23 metų vyras dantimis griežia g.gif Iki tokio lygio pavaro, kad net pabundu blink.gif O ypatingai jei vakare atsigeria alaus ar kokio alkoholinio gėrimo schmoll.gif Ir kas blogiausia nereguoja žmogus į naktinius kušinimus kad baigtų, reikia gerai iš kumsties pagrūmot į petį doh.gif Ir dar.....Uošvienės(vyro mamos) klausiau tai sakė jis jau nuo 2-3 metų griežia dantimis unsure.gif mad.gif gun_bandana.gif bash.gif bicycle.gif
Atsakyti
nesuprantu kas pasidare sunui verysad.gif jam 9,5 men ir pries pora sav pradejo griezt dantukais, turi 7. siandien buvom pas gydytoja tai net nezino kodel taip daro. gal jusu vaikuciams tai buvo? jei taip, tai ka daret?
Atsakyti
Nepergyvenk viskas tavo vaikeliui gerai ax.gif Maniskis irgi grieze nuo 9 iki 11, kalasi dantukai vaikui niezti, jam idomu kas pas ji burnytei gyvena..o maniskis truputeli jautrokas tai nerviskai griezia. Dabar suneliui metukai ir nebegriezia ax.gif
Atsakyti
mano dukriukui beveik 9men irgi griežia ir dar kaip smarkiai, bet čia dėl to,kad dygsta dantukai. nieko baisaus
Atsakyti
Musiski irgi griezdavo dantukais,as jau maniau,kad galbut kirminuku turi,tai is Lietuvos profilaktiskai parsisiunciau vaistuku nuo kirminuku ir sugirdziau.Bet jokio pagerejimo blush2.gif po to savaime baige,tai tikriausiai niezejo dantukus g.gif
Atsakyti