Įkraunama...
Įkraunama...

Hematogenas

manieji tai labai megsta zinoma neperku daznai bet jau geriau perku hematogena nei sokolada
Atsakyti
drinks_cheers.gif aš ir mieliau perku hematogeną nei šokoladą 4u.gif
po antrojo gimdymo aš savo kraują atstatinėjau hematogenais thumbup.gif dabar tenka figūrą atstatinėti lotuliukas.gif
tiesa, o mano mažasis nė į burną neima jo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laimav @ 2009 11 24, 13:12)
manieji tai labai megsta zinoma neperku daznai bet jau geriau perku hematogena nei sokolada

as irgi mazajai retkarciais nuperku hemotegena, negu sokolada, dukrytei jis labai patinka, zinoma nepiknaudziaujam 4u.gif
Atsakyti
Gal metuku budami paragavo ir abiems labai patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sigitela @ 2010 01 30, 18:45)
as irgi mazajai retkarciais nuperku hemotegena, negu sokolada, dukrytei jis labai patinka, zinoma nepiknaudziaujam 4u.gif

lygiai ta pati situacija,vaikai valgo "hematogena" su didesniu noru nei koki sokolada mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deville @ 2009 10 08, 00:10)
O musiskis, tai valgo hematogena, aisku retai ji perku. Paragavo budamas kokiu pusantru metuku. Sako, kad negalima daug duot, nes dantukai gali sugesti, bet tikrai nezinau kodel  unsure.gif

dėl to, kad sudėtyje pirmoj vietoj cukrus, paskui saldus pienas, vėliau - gliukozės sirupas. Vien tik saldikliai, iš kurių naudos tikrai nedaug. O ta "naudingoji medžiaga" (maistinis albuminas) kažkur sudėties gale įrašyta, tai tiek ten jos ir tėra.. doh.gif
Atsakyti
As saviskiai daviau,bet nevalge,viska lauk spjove schmoll.gif
Atsakyti
Labai daug cukraus hematogene, man net dantis gelia nuo jo, negaliu valgyti. Pasiskaitykit sudėtį.
Atsakyti
Maniskiai nevalgo schmoll.gif
Atsakyti
as tai jo negaliu valgyti schmoll.gif tai nesiulau ir vaikams smile.gif
Atsakyti
Hematogena laaaabai megsta vyresnelis, o maziukas dar nera jo ragaves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Perqune @ 2009 11 25, 11:45)
aš savo kraują atstatinėjau hematogenais thumbup.gif dabar tenka figūrą atstatinėti

thumbup.gif lotuliukas.gif
Mano vaikai ne itin mėgsta, perkam rečiau nei šokoladą.
Atsakyti