Įkraunama...
Įkraunama...

Hematogenas

nedaviau ir neduosiu matyt kol kas, nzn ar galima?
Atsakyti
Daviau savo kleckui truputeli,bet ji isbere doh.gif daugaiu nebeduosiu kol nesuaugs y didesnius vyrukus biggrin.gif
Atsakyti
tiesa paskius net nebandziau duoti blush2.gif reikes siandien nupirkti smile.gif
Atsakyti
Pora kartu esu davus paciulpt. Ne ypatingai dziauges, bet ir nesirauke.
Atsakyti
O musiskis, tai valgo hematogena, aisku retai ji perku. Paragavo budamas kokiu pusantru metuku. Sako, kad negalima daug duot, nes dantukai gali sugesti, bet tikrai nezinau kodel unsure.gif
Atsakyti
Bandem duot bet nepatiko išspjauna man asmeniškai paciai irgi nepatinka tai turbut ir dukreliai tas pats biggrin.gif
Atsakyti
mes kartais po gabaliuka jau duodam mirksiukas.gif tai jis isikisa i burnyte ir ciulpia thumbup.gif
Atsakyti
As saviskiui dar neduodu schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 06 27, 23:38)
O dar labiau nesuprantu ka reiskia sudetine dalis maistinis albuminas (gelezis)...cia albuminas yra gelezis???

albuminas yra baltymas, o gelezis metalas. galetu buti albuminas kaip maiselis geleziai. cia spejimas tik. reiktu info paieskoti. smile.gif
Atsakyti
Albuminas yra baltymas ir jis nera susijes su gelezim. gelezies yra hemogleobine. taciau sios abi chemines medziagos yra kraujyje is kurio gaminamas hematogenas. tadel jos abi padeda gerinti vaikucio ar to kuris vartoja krauja 4u.gif
Atsakyti
man jis atrodo kaip ir visi saldumynai, kiek jame teigiamybių klausimas ax.gif
Atsakyti
Labai dičkis mėgsta hematogeną. Ir visada su didžiuliu džiaugsmu sutinka, kad hematogenas geriau nei šokoladas thumbup.gif Gal dėl to kad jis saldus labai...
Atsakyti