aš metuku dar nedaviau.
beje galite pasiskaityti apie hematogena.SM yra tema apie ji,gal pravers
http://www.supermama...howtopic=408833
QUOTE(alvyde @ 2009 05 19, 14:38)
fui,nei pati valgau nei vaikui duosiu prisadintas karviu kraujo sokoladas
butu gerai, jei ten bent lasas kraujo jauciu butu , bet.... nebeber
QUOTE(dilditele @ 2009 06 27, 16:31)
O kokiu tikslu jus duodat hematogena, siaip kad skanu ar gydytojai rekomeduoja???
stai ir man toks klausimas kilo. negi nera kitu skanumynu vaikams nei saldainiai arba maisto papildai? banana duokit arba obuoli
Valgo abu vaikai.Kasdien suvalgo po pusę Hema2gen.Draugiškai po lazdelę pasidalina ir kartu atsisėdę čepsi
QUOTE(Shatura @ 2009 06 28, 17:56)
stai ir man toks klausimas kilo. negi nera kitu skanumynu vaikams nei saldainiai arba maisto papildai? banana duokit arba obuoli
Banana irgi duodam, ir obuoli , gal geriau nei sokoladas, skanu, sveika, o dar mamyte didziausia hematogeno gerbeja, gal genai
vadinasi nieko baisaus, daviau tik po skiltele pora kart paragauti. Na as manau kad tikrai jau geriau retai duot paskanaut dito, negu sokoladu ....
QUOTE(ciuke @ 2009 06 28, 18:29)
Banana irgi duodam, ir obuoli , gal geriau nei sokoladas, skanu, sveika, o dar mamyte didziausia hematogeno gerbeja, gal genai
Na del skanu tai tikrai, nors man rodos vaikystes skaniau buvo , o va del sveika ir geriau nei sokoladas kazkaip labai abejoju
QUOTE(dilditele @ 2009 06 28, 23:22)
Na del skanu tai tikrai, nors man rodos vaikystes skaniau buvo , o va del sveika ir geriau nei sokoladas kazkaip labai abejoju
O as neabejoju, 2 metuku neturinciam vaikui, tikrai sokolado neduociau. Juk negali buti visiskai is pirsto lauzta, kad tai gelezies saltinis.
Skonis man nepasikeite, nes perku visada tik klasikini
QUOTE(ciuke @ 2009 06 28, 22:41)
O as neabejoju, 2 metuku neturinciam vaikui, tikrai sokolado neduociau. Juk negali buti visiskai is pirsto lauzta, kad tai gelezies saltinis.
Kiekvieno reikalas kuo tiket
O paskaicius sudeti man dar labiau abejones kyla, nebent kas nors protingai paaiskintu ka reiskia maistinis albuminas (gelezis)
daviau paragauti bet labai nedaug nors ir jam jis nelabai patiko
Duodam vietoj Šokolado. Ir jei į svečius einam kur yra vaikų panašaus amžiaus nešamės.
QUOTE(dilditele @ 2009 06 29, 13:03)
Kiekvieno reikalas kuo tiket
O paskaicius sudeti man dar labiau abejones kyla, nebent kas nors protingai paaiskintu ka reiskia maistinis albuminas (gelezis)
ko gero, vitaminuose, geležies preparatuose, yra to pačio maistinio albumino taigi išeitų, kad duodam saldainuką su vitaminais, taip?
Aš pati Hematogeną be galo mėgstu, ir sūnui pasiūlau (aišku, jis ir neatsisako )- na bent kartą savaitėj tai tikrai pasmaguriaujam. Paragaut daviau, kai jam virš metukų buvo.
pabandziau duoti vietoj saldainio, bet labai greit ji i sona padejo suprato kad kaskas ne taip