Įkraunama...
Įkraunama...

Hematogenas

aš metuku dar nedaviau.
beje galite pasiskaityti apie hematogena.SM yra tema apie ji,gal pravers
http://www.supermama...howtopic=408833
Atsakyti
QUOTE(alvyde @ 2009 05 19, 14:38)
fui,nei pati valgau nei vaikui duosiu schmoll.gif  prisadintas karviu kraujo sokoladas doh.gif

butu gerai, jei ten bent lasas kraujo jauciu butu biggrin.gif, bet.... nebeber
QUOTE(dilditele @ 2009 06 27, 16:31)
O kokiu tikslu jus duodat hematogena, siaip kad skanu ar gydytojai rekomeduoja???

stai ir man toks klausimas kilo. negi nera kitu skanumynu vaikams nei saldainiai arba maisto papildai? banana duokit arba obuoli
Atsakyti
Valgo abu vaikai.Kasdien suvalgo po pusę Hema2gen.Draugiškai po lazdelę pasidalina ir kartu atsisėdę čepsi thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2009 06 28, 17:56)
stai ir man toks klausimas kilo. negi nera kitu skanumynu vaikams nei saldainiai arba maisto papildai? banana duokit arba obuoli

Banana irgi duodam, ir obuoli mirksiukas.gif , gal geriau nei sokoladas, skanu, sveika, o dar mamyte didziausia hematogeno gerbeja, gal genai g.gif

biggrin.gif
Atsakyti
vadinasi nieko baisaus, daviau tik po skiltele pora kart paragauti. Na as manau kad tikrai jau geriau retai duot paskanaut dito, negu sokoladu ....
Atsakyti
QUOTE(ciuke @ 2009 06 28, 18:29)
Banana irgi duodam, ir obuoli mirksiukas.gif , gal geriau nei sokoladas, skanu, sveika, o dar mamyte didziausia hematogeno gerbeja, gal genai  g.gif

biggrin.gif

Na del skanu tai tikrai, nors man rodos vaikystes skaniau buvo lotuliukas.gif , o va del sveika ir geriau nei sokoladas kazkaip labai abejoju
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 06 28, 23:22)
Na del skanu tai tikrai, nors man rodos vaikystes skaniau buvo  lotuliukas.gif , o va del sveika ir geriau nei sokoladas kazkaip labai abejoju

O as neabejoju, 2 metuku neturinciam vaikui, tikrai sokolado neduociau. Juk negali buti visiskai is pirsto lauzta, kad tai gelezies saltinis.
Skonis man nepasikeite, nes perku visada tik klasikini wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuke @ 2009 06 28, 22:41)
O as neabejoju, 2 metuku neturinciam vaikui, tikrai sokolado neduociau. Juk negali buti visiskai is pirsto lauzta, kad tai gelezies saltinis.
Skonis man nepasikeite, nes perku visada tik klasikini wub.gif

Kiekvieno reikalas kuo tiket ax.gif
O paskaicius sudeti man dar labiau abejones kyla, nebent kas nors protingai paaiskintu ka reiskia maistinis albuminas (gelezis)
Atsakyti
daviau paragauti bet labai nedaug blush2.gif nors ir jam jis nelabai patiko schmoll.gif
Atsakyti
Duodam vietoj Šokolado. Ir jei į svečius einam kur yra vaikų panašaus amžiaus nešamės.
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 06 29, 13:03)
Kiekvieno reikalas kuo tiket  ax.gif
O paskaicius sudeti man dar labiau abejones kyla, nebent kas nors protingai paaiskintu ka reiskia maistinis albuminas (gelezis)

ko gero, vitaminuose, geležies preparatuose, yra to pačio maistinio albumino g.gif taigi išeitų, kad duodam saldainuką su vitaminais, taip? smile.gif
Aš pati Hematogeną be galo mėgstu, ir sūnui pasiūlau (aišku, jis ir neatsisako lotuliukas.gif )- na bent kartą savaitėj tai tikrai pasmaguriaujam. Paragaut daviau, kai jam virš metukų buvo.
Atsakyti
pabandziau duoti vietoj saldainio, bet labai greit ji i sona padejo biggrin.gif lotuliukas.gif suprato kad kaskas ne taip doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti