Įkraunama...
Įkraunama...

Hematogenas

Davem ne perseniausiai paragauti viena skiltele, patiko labai biggrin.gif
Atsakyti
o maniskiams nei vienam nei kitam neikisi smile.gif , bandau pameluot kad tai sokoladas, bet nesigauna blush2.gif
Atsakyti
Jau mano mazylei tuoi metukai ir ziuriu kad jau duodate tokiem maziukam,tai ir as nupirksiu,duosiu paskanauti.
Atsakyti
Mes hematogeno duodam paskanauti nuo metukų, es apetitas budavo labai ne koks (dėl vaistų vartojimo). Pradėjom po mažą skiltelę, labai patiko. Duodavom ne kas dieną, kaip papuldavo smile.gif Dabar kartais, gal kokia syki į savaitę nuperku....kai nenoriu kad kitų saldumynų norėtu smile.gif Skanauja, nemeta...
Atsakyti
Pries pora savaiciu nupirkau hematogena,siuliau..taciau nepatiko,nevalge schmoll.gif
Atsakyti
Mes hemotogena valgome apetitui didinti. Kasdien, mazdaug dvi savaites valgome ji po pusele. Po dvieju savaiciu apetitas atsiranda su kaupu. thumbup.gif
Atsakyti
As savo metuku mazylei taip pat pasiuliau hematogeno...Kitu saldumynu neragauja...tad jai laaabai patiko bigsmile.gif . Gryzom is lauko visos juodos! biggrin.gif As pati maza budama valgiau iki tol kol suzinojau, kad jis is jauciu kraujo daromas.
Atsakyti
Ar duodate mamos savo vaikuciams hematogeno? idomu ar jau galima? g.gif mano metinuke, daviau paragauti tai greit jis dingo biggrin.gif tik susimasciau ar jau galima?
Atsakyti
O kokiu tikslu jus duodat hematogena, siaip kad skanu ar gydytojai rekomeduoja???
Atsakyti
QUOTE(megagaite @ 2009 06 26, 08:53)
As savo metuku mazylei taip pat pasiuliau hematogeno...Kitu saldumynu neragauja...tad jai laaabai patiko bigsmile.gif . Gryzom is lauko visos juodos! biggrin.gif As pati maza budama valgiau iki tol kol suzinojau, kad jis is jauciu kraujo daromas.


nededamas joks jaučio kraujas. bent jau dabartinio hematogeno sudėtyje jo nėra:
Klasikinis hematogenas
Įprasto, nostalgiško skonio klasikinis hematogenas su vitaminu C.

Kas yra hematogenas?
• tai puikus geležies, būtinos kraujo gamybai, šaltinis;
• tai sveikiausias saldumynas vaikams (Jūs prisimenate savo vaikystę?)

Kodėl reikia pirkti lietuvišką hematogeną?
• Lietuviškame hematogene esanti geležis yra vien organinės kilmės, todėl organizmas ją lengvai pasisavina ir nesukelia pašalinių poveikių;
• Hematogenas yra aukštos kokybės – jis pagamintas iš lietuviškų natūralių žaliavų (yra kokybės sertifikatas);
• Visų rūšių lietuviški hematogenai yra su vitaminu C. Hematogenas su linų sėmenimis praturtintas dar ir B grupės vitaminais. Vitaminas C ir B grupės vitaminai pagerina geležies ir baltymų įsisavinimą bei sustiprina teigiamą poveikį organizmui geriau negu vartojant cheminius preparatus;
• Jis patinka vaikams, nes yra skanus ir saldus, be to, lietuviškas hematogenas yra 3 rūšių: klasikinis, su linų sėmenimis ir su riešutų skonio glaistu. Pasirinkite tai, ko Jums labiausiai reikia.

Kam naudingas hematogenas?
• Augantiems vaikams;
• Nėščioms ir maitinančioms moterims;
• Sportuojantiems ir aktyviems žmonėms;
• Pagyvenusiems žmonėms;
• Paaugliams.

Kodėl vaikai augimo laikotarpiu turėtų valgyti hematogeną?
Pataria gydytoja pediatre:
“Augančiam organizmui reikalinga geležis – kasdieniame maiste jos dažnai trūksta. Kadangi mūsų organizmas geležies negamina, todėl ji į organizmą patenka su maistu ar maisto paildu. Kai trūksta geležies, juntamas nuovargis, depresija, atsiranda pakitimai odoje. Negaunant jos pakankamai – išsivysto mažakraujystė.
Aš rekomenduočiau vaikams 2-3 kartus per savaitę valgyti hematogeną. Taip sumažinsime tikimybę susirgti mažakraujyste, aprūpinsime organizmą pakankamu geležies kiekiu.
Beje, geležies trūkumą gali jausti ne tik vaikai, bet ir nėščios moterys, aktyviai sportuojantys, vyresnio amžiaus žmonės.
Chroniškas geležies trūkumas organizme sukelia mažakraujystę.
Taigi, vaikams, mamoms, sportuojantiems hematogenas – nepamainomas geležies ir sveikatos šaltinis.”

SUDĖTIS: cukrus, sutirštintas nenugriebtas pienas su cukrumi, gliukozės sirupas, augaliniai riebalai, maistinis albuminas (geležis), askorbo rūgštis, kvapioji medžiaga -vanilinas.

PRODUKTO STATUSAS: maisto papildas.

PRODUKTO GALIOJIMAS: 10 mėn.

Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Vartoti ne daugiau kaip 100g per dieną.
Atsakyti
Is vaikystes as irgi prisimenu hematogena kaip kazka tokio, ir kad is jaucio kraujo gaminamas irgi zinojau. Ale dabar paskaicius jo sudeti kazkaip kraujo nerandu g.gif O dar labiau nesuprantu ka reiskia sudetine dalis maistinis albuminas (gelezis)...cia albuminas yra gelezis??? Kitas klausimas kiek ten tos gelezies yra??? Ir dar zinau, kad gelezis pasisavinama plonojo zarnyno virsutiniame trecdalyje, tuo tarpu kai maistas suskaidomas tik apatiniame trecdalyje.
Kol kas gana skeptiskai vertinu toki ale gydoma hematogeno poveiki, nors valgyt ji skanu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gloss @ 2009 06 27, 12:46)
Ar duodate mamos savo vaikuciams hematogeno? idomu ar jau galima?  g.gif  mano metinuke, daviau paragauti tai greit jis dingo  biggrin.gif  tik susimasciau ar jau galima?

ant hematogeno pakuotes yra parasytas jo dozavimas. jo negalima valgyti be saiko net suaugusiems. pasiskaitykit informacija ant pakuotes, kol nelaime nenutiko.
O jusu vaikui gelezies trukumas? kodel davet hematogeno?
Atsakyti