kaip manot nuo kokio amziaus galima vaikui duoti hematogena?
manau tada,kai pradeda valgyti viska ka ir suauge zmones, tarp kitko tai mano pats skaniausias saldumynas
mano dukryte metuku dar nesulaukus kapojo
Man atrodo, kad Hematogenas geriau, nei koks kitas saldainis, nes ten daug gelezies, svarbu pasiskaityt, koky kieky galima duot pagal amziu ir svory, svarbu nepadaugint cia gi kaip maisto papildas, bet mes irgi labai megstam
nuo metukų jau galima paragaut.
kartais nuperkam, pirmą kart paragavo gal 2 metukų
Mano dukrytei dabar beveik trys metukai, tai jai karts nuo karto nuperku sio skanesto Ji labai megsta.
Saldumynu pirma kart paragavo budama beveik 2 metuku. Ir tai pagrinde geru seneliu ir tetuliu deka
O niekada nesusimasciau apie hematogeno dozes vaikams Kiek galima suvalgyti hematogeno 15 kg vaikuciui??
Saldumynu pirma kart paragavo budama beveik 2 metuku. Ir tai pagrinde geru seneliu ir tetuliu deka
O niekada nesusimasciau apie hematogeno dozes vaikams Kiek galima suvalgyti hematogeno 15 kg vaikuciui??
QUOTE(EGZOTIKA79 @ 2009 02 16, 01:06)
Man atrodo, kad Hematogenas geriau, nei koks kitas saldainis, nes ten daug gelezies, svarbu pasiskaityt, koky kieky galima duot pagal amziu ir svory, svarbu nepadaugint cia gi kaip maisto papildas, bet mes irgi labai megstam
Ant pakuočių būna parašyta, kiek galima per dieną suvalgyti.
Labai megstam. Duodu daznokai, kaip ir gydytojai rekomenduoja-iki 2 plyteliu/ diena.
QUOTE(EGZOTIKA79 @ 2009 02 16, 01:06)
Siandien pirmakart daviau paragaut - patiko. O dienos norma iki 100 gr , tai 2 soskoladukai. Tai musu maziams iki 1 sokoladuko galima per diena