Įkraunama...
Įkraunama...

"Sniego karalystėje"

QUOTE(Rustė @ 2009 02 13, 11:51)
na pylos negausite, čia reikėtų kitur visa tai aptarinėti, tik dar nesugalvojau, kur perkelti šitą diskusiją... g.gif

pasakysiu, tik tiek, kad juokinga, nes viena pusė apie ratus, kita apie batus..ir viena akivaizdžiai labiau nesusipratusi...bet vistiek įrodinėja savo  doh.gif

Zinot, man atrodo, kad taip ji zinuciu skaiciu siekia pasididint, nes diskusija su ja - beprasme cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2009 02 12, 23:00)
na gerai, paziurim pavyzdziais... kiba sitos nuotraukos naturalios spalvos?
user posted image viena puse sniego melyna, kita balta, tipo cia jau tvarkyta nuotrauka?
arba sita
user posted image
kiba cia taip nusitvarke ta nuotrauka kad viskas melyna patapo?

dabar pateikiau 2 nuotraukas, kurios visai mielos akiai, jei jos butu tinkamai nufotografuotos... bet... taip nera padaryta ir susimaise spalvos. Todel jei nenufotografuojama taip kaip is tikro atrodo... pakoregavus su programa vaizda, gautum normalu, toks kos turi but naturalus vaizdas, spalvos ir t.t.

matau kazkam vaidenasi, gal is pavydo tas nesamones rasineji?
kaip tik stengiausi ta melyna fona panaikint,nemokejau... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi negaliu,prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(matukoniene @ 2009 02 13, 16:35)

siulau pratrint ta zinute del anonimiskumo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(anril @ 2009 02 13, 01:45)
Tegul nesupyksta nuotraukos autorė  už įsikišimą, bet štai kaip galima pataisyti ją su PHOTOSHOPU ir tada nebus apšaukta photoshopu, nes šilta ir natūrali smile.gif
user posted image

va va as taip norejau padaryt, bet su mano picasa to neina, o photoshopo neturiu schmoll.gif
Atsakyti
Kadangi jau "apsisvietei" - tai perskaityk tada darkart - Stebukle tave norejo apgint, kaip nenaudojusia PS efektu, o p. Tomiene tvirtino, kad tas melynumas tavo rankom su PS sukurtas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 13, 18:42)
Kadangi jau "apsisvietei" - tai perskaityk tada darkart - Stebukle tave norejo apgint, kaip nenaudojusia PS efektu, o p. Tomiene tvirtino, kad tas melynumas tavo rankom su PS sukurtas biggrin.gif

is tikro tai as naujoke, nelabai ir pakomentuoti gaunasi, tikriausiai ne ta pacitavau, na tiek to...aciu toms kurios palaiko ir tiki kad cia mano kleckas naturaliai toks, o ne fotoshopintas 4u.gif
ikiukas,laukiam rezultatu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(matukoniene @ 2009 02 13, 16:46)
is tikro tai as naujoke, nelabai ir pakomentuoti gaunasi, tikriausiai ne ta pacitavau, na tiek to...aciu toms kurios palaiko ir tiki kad cia mano kleckas naturaliai toks, o ne fotoshopintas  4u.gif
ikiukas,laukiam rezultatu  mirksiukas.gif

gaila, kad va taip gavos... verysad.gif nors foto pataisytas variantas tikrai labai mielas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 13, 17:42)

mirksiukas.gif

mega_shok.gif siandien... penktadienis... 13d..... pilnatis.... mega_shok.gif o as pavydi, esu labai labai pavydi.... taigi konkurencija doh.gif bet visviena, mano nuotrauka laimes irnesakyk.gif bet ir kitos visos grazios savotiskai..
Atsakyti
is tikro tai as naujoke, nelabai ir pakomentuoti gaunasi, tikriausiai ne ta pacitavau, na tiek to...aciu toms kurios palaiko ir tiki kad cia mano kleckas naturaliai toks, o ne fotoshopintas  4u.gif

gaila, bet dabar šalinsiu nuotrauką, visos iki balsavimo pabaigos yra anonimiškos!
Atsakyti

negalima gi išduot kieno foto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(matukoniene @ 2009 02 13, 16:35)
kaip tik stengiausi ta melyna fona panaikint,nemokejau... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  oi negaliu,prajuokinai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tikrai, kad penktadienis 13-ta doh.gif
Isiskaityti geriau reikejo- Stebukle ta nuotraukyte idejo kaip pavyzdi NEphotoshopintu nuotrauku, o ne atvirksciai biggrin.gif

Cia turetu ateiti ir pasiskaityti tomiene lotuliukas.gif

netureciau kantrybes aiskinti tiek zmogui kai matau kad absoliuciai nieko nesuprato cool.gif doh.gif
Atsakyti
is tikro tai as naujoke, nelabai ir pakomentuoti gaunasi, tikriausiai ne ta pacitavau,
tokie buvo grazi nuotrauka wub.gif
QUOTE(Rustė @ 2009 02 13, 16:52)
gaila, bet dabar šalinsiu nuotrauką, visos iki balsavimo pabaigos yra anonimiškos!
o ji gali pastatyti kina nuotrauka g.gif ax.gif ar ne ax.gif
Atsakyti