Įkraunama...
Įkraunama...

"Sniego karalystėje"

QUOTE(Tomienė @ 2009 02 13, 12:40)
1.Matosi, kad neturit ką veikt, iš musės dramblį padarėt  laugh.gif
2.O nuorodėle manau ne aš viena pasinaudosiu, bus vaizdų kitam konkurse  lotuliukas.gif 3.Žinosiu pas ką kreiptis, tikiuosi padėsi "pakoreguot"  bigsmile.gif

1.O kas uzvede? turintis ka veikt zmogus?
2.Prasom prasom smile.gif
3.Tikrai ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2009 02 13, 12:40)
Matosi, kad neturit ką veikt, iš musės dramblį padarėt  laugh.gif

Iš musės tai vis šiokia tokia materija, kai kas sugeba padaryt iš nieko hihihi.gif

Tai mano katino fota jūsų nuomone koreguota ar ne? O berželio nuotraukos? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 13, 13:47)
1.O kas uzvede? turintis ka veikt zmogus?

Nzn turi ką veikt Amise su Vicious Vici ar ne, bet po jų komentarų užvirė košė mirksiukas.gif

Beje gaila, kad nepagelbėsi, taip tikėjausi "profės" pagalbos cool.gif bus niūros tikros nuotraukos verysad.gif laugh.gif

Karbyne, niekuom padėt negaliu, lotuliukas.gif paklausk profesionalesnių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2009 02 13, 13:41)

Beje gaila, kad nepagelbėsi, taip tikėjausi "profės" pagalbos  cool.gif bus niūros tikros nuotraukos  verysad.gif  laugh.gif

as is to duonos nevalgau, taigi nesu profe cool.gif
tuo sia tema ir baigsiu smile.gif
Atsakyti
Karbyne, niekuom padėt negaliu,  lotuliukas.gif paklausk profesionalesnių  mirksiukas.gif

Nu aš jūsų akim pasitikiu irnesakyk.gif
Atsakyti
gal ir kvailas klausimas biggrin.gif - bet o kur rasti tas konkurso nuotraukas - pirmam puslapi nuoroda i taisykles ir pan - o kur nuotraukos???? g.gif nerandu hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo opalė: 13 vasario 2009 - 13:54
QUOTE(opalė @ 2009 02 13, 13:54)
gal ir kvailas klausimas biggrin.gif  - bet o kur rasti tas konkurso nuotraukas - pirmam puslapi nuoroda i taisykles ir pan - o kur nuotraukos????  g.gif nerandu hihihi.gif

http://www.supermama...c...ew&conid=90

Viršuje yra mygtukas fotokonkursai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 13 vasario 2009 - 13:57
tik nepažiūrėk 10 min temos jau ir prasidėjo..pažintys dėl vaikų gimimo datų, įkeltos nuotraukos, apie kuris žalio supratimo neturima...
kažkokios svetainės reklama....

! 
forume draudžiama
Naudoti SPAM'ą (Stupid Pointless Annoying Material/Message).
· rašyti "Off-Topic" žinutes (bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos spam'u).
· rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos laikomos spam'u.

! 
žinutės neatitinkančios temos pašalintos
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2009 02 13, 11:19)
AHa, mano pavyzdyje tas pats, nufotkinau mėlynai, padariau natūraliai  lotuliukas.gif Tik įdomu kur gaut tą mėlynai fotkinantį fotiką?  g.gif  biggrin.gif

ohmy.gif wacko.gif
Panos, iš kur pas jus tiek kantrybės aiškinti šitai smailikų karalienei? doh.gif
Atsakyti
Nzn turi ką veikt Amise su Vicious Vici ar ne, bet po jų komentarų užvirė košė  mirksiukas.gif

blink.gif blink.gif blink.gif kokia košė, atsipeikėk unsure.gif aš čia prie ko dabar? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kkristinak @ 2009 02 13, 12:02)
Aisku dar ne visi brabalsavo ,kiti dar laukia iki paskutines dienos ,
o kiti dar ne gali nuspresti uz ka balsuoti, tai jai sutrumpinsi dienas bus daug triuksmo biggrin.gif

Nagi berods jau sutarėme, kad nenaudosime priešdėlio "pra", geriau "pa", negu balsuoti pro šalį. 4u.gif

Priešdėliniai veiksmažodžiai: balsuoti, pabalsuoti, ne prabalsuoti; išanalizuoti, ne praanalizuoti pasiūlymą; pakomentuoti, ne prakomentuoti nutarimą, įvykį ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 02 13, 15:03)
blink.gif  blink.gif  blink.gif kokia košė, atsipeikėk unsure.gif aš čia prie ko dabar? doh.gif

aš tai jau net nebesigilinu doh.gif
Atsakyti