QUOTE(l'eau @ 2009 02 17, 18:19)
viena yra atsitiktinai pagauti kadrą, bet specialiai važiuoti ir tykoti su atsitiktinumu niekaip nesisieja. kitų jūsų nuotrauku nemačiau, su žirgu tikrai gražios, bet iškart matyti kad atidirbtos, ne 'pagautos'.
žirgų fotografuoti aš visada važiuoju ir tykau specialiai, tdėl kad važiuoju jų fotografuot
O atidirbimas galbūt tame, kad žirgus fotografuoju kurį laiką ir iš judėjimo (šuoliuoja ar bėga risčia) "pasiskaičiuoju", kada jis bus tokioje pozoje (jei taip galima pavadinti) ir spaudžiu mygtuką
QUOTE(Masako @ 2009 02 17, 18:25)
jei teisingai supratau, atsitiktinis kadras butu tokiu atveju, jei man pro langa cia dabar arklys isoktu ir as ji staigiai "nutraukciau"
jau balti arkliai pro langus šokinėja?
Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2009 02 17, 18:33)
būtų nerežisuotas jei nebūtumėt dėl jo nieko specialiai dariusi - važiavusi, tarusis ir tykojusi. žinau, kad taip profesionalai dirba, bet manęs asmeniškai tokios nuotraukos visai netraukia, nes tas nenatūralumas iškart matyti. bet jei kitiems patinka - ir gerai, dėl skonio nesiginčijama. čia tik mano nuomonė, nes manęs tokios foto netraukia.
Gerbiu jūsų nuomonę
tik va įdomu padiskutuoti
taigi dar klausimas būtų, tik šįkart apie paukščių fotografus. Paukščių nuotraukos jums taipogi atrodo nenatūralios? Nes fotografas irgi važiuoja į vietovę kurioje žino esant tokį ar tokį paukštuką, jo tyko ir t.t.