Amise nuostabios ir kitos foto
Mano nuotrauka būtų visai paprasta, jei ne tas apšvietimas Po pūgos ir dangus buvo gražus, o tos šviesos jį dar labiau išryškino. Įmetu foto, kuri daryta iš kitos pusės iš šios pusės balta lempa tokio vaizdo nesuteikė
Amise, dėkui! Patvirtinsiu, kad kitos nuotraukos mano neprofesionaliai akiai irgi . Net nežinočiau, kurią pati rinkčiau į konkursą. Šitoji, kur yra, tai jau tokia graži, kad net nesitiki, kad tokių būna, kitos netgi labiau įtikinančios , irgi labai gyvos ir mielos - irgi būtų prizininkės, manau .
QUOTE(Laumėnė @ 2009 02 17, 16:14)
Mano nuotrauka būtų visai paprasta, jei ne tas apšvietimas Po pūgos ir dangus buvo gražus, o tos šviesos jį dar labiau išryškino. Įmetu foto, kuri daryta iš kitos pusės iš šios pusės balta lempa tokio vaizdo nesuteikė
tai va, todėl ir svarbiausia sugebėti atrasti tą tokį apšvietimą ir fotografavimo kampą šaunuolė
Nors ir nebalsavau už Amisę ir Laumėnę,bet nuotraukos labai patiko.O ką aš sakiau,kol išrenka tą vienintelį kiek reikia vargti ,paveiksluoti ,o kai kurios fotošopas fotošopas...
QUOTE(Lady Dy @ 2009 02 17, 16:40)
Nors ir nebalsavau už Amisę ir Laumėnę,bet nuotraukos labai patiko.O ką aš sakiau,kol išrenka tą vienintelį kiek reikia vargti ,paveiksluoti ,o kai kurios fotošopas fotošopas...
niu pas mane tai tikrai galima pamanyt, kad fotožopas, bet kai rėkė kaikas ant NATŪRALIŲ foto tai jau net graudu darės (pirštais nerodysim ir beprasmės diskusijos nebetesim )
kokie grazus zirgai
QUOTE(Rustė @ 2009 02 17, 00:05)
jep, ir aš taip matau su ta raide
ai tai čia reiškias klaida.. QUOTE(mammka @ 2009 02 17, 10:13)
Geras,aš už voratinklį balsa vieną atidaviau
heheAčiū
QUOTE(kkristinak @ 2009 02 17, 13:30)
Nuotraukos buvo nuostabios,bet (kova) buvo ne ligi.Cia tas pats kaip man lenktiniauti su Shumaheriu! Idomu kas laimetu!? Vienu zodziu kita karta bandysiu ir as pagrazinti savo nuotrauka,gal pasiseks.
Ne esmė nei fotoaparate, nei profesionalume . Tiesiog, vienam žmogui yra dita dovana matyti, rasti, užfiksuoti dailų vaizdą, kitas, net ir toje pačioje vietoje- nesugebės pamatyt ir parodyti to gražumo. Man tavo nuotraka, nepyk, bet ir verta dabartių taškų. Fotografuota iš aukštai, bet kaip, kadre nemenkai nereikalingų dalykų. Na, tiesiog eilinė nuotrauka, eilinis vaizdas, kokius nuolat matom žiemą.
QUOTE(gritte @ 2009 02 17, 14:46)
Labai dėkui . Dėkui visoms už balsus, tikrai gavome daug, smagu labai
taip ir maniau kad su žirgu nenatūralus kadras laumėne, ir taip gražu. man asmeniškai baltas apšvietimas gražiau, nors anas kampas gražesnis
QUOTE(l'eau @ 2009 02 17, 18:03)
taip ir maniau kad su žirgu nenatūralus kadras
o kas ten nenatūralaus?