registracija gi jau baigės, be to pastatyta nuotrauka gali nukristi
Ar cia visada taip linksma
Oi negaliu jau tokie "nesusiprate" komentarai. Merginos, nu gi paskaitykite temele pries komentuodamos O kas cia per klausimas ar galima pastatyti kita nuotrauka, gi paraisku priemimas pasibaiges, nu dievazi kaip is dangaus iskrite, ar apsimetate tokiom naiviom
Oi negaliu jau tokie "nesusiprate" komentarai. Merginos, nu gi paskaitykite temele pries komentuodamos O kas cia per klausimas ar galima pastatyti kita nuotrauka, gi paraisku priemimas pasibaiges, nu dievazi kaip is dangaus iskrite, ar apsimetate tokiom naiviom
QUOTE(kkristinak @ 2009 02 13, 17:53)
aišku ne.
nuotraukų priėmimas seniai baigėsi.
QUOTE(July @ 2009 02 13, 18:02)
nu dievazi kaip is dangaus iskrite, ar apsimetate tokiom naiviom
o galima buti be jokiu komentaru
Nu ir emocijos,atrodo lyg laimėtojos gautų mažiausiai po milijoną Visos nuotraukos jas pateikusioms gražiausios,visos turim savo nuomones ir neieškokim geroj vietoj dantų.Laukim rezultatų...
QUOTE(kkristinak @ 2009 02 13, 17:37)
o galima buti be jokiu komentaru
komentavimas ne vienos jusu teise
QUOTE(July @ 2009 02 13, 19:06)
komentavimas ne vienos jusu teise
As ne zeminu zmones o komentuoju temas
o kas žemina?
QUOTE(Tomienė @ 2009 02 12, 18:06)
Na kur matyta, saulė šviečia, o visos spalvos žydros iš fantazijos sapno arba perdėto kontrastingumo arba stovi pusplikė žiemą vidury miško, ale svajoja
QUOTE(Stebukle @ 2009 02 12, 21:00)
na gerai, paziurim pavyzdziais... kiba sitos nuotraukos naturalios spalvos?
viena puse sniego melyna, kita balta, tipo cia jau tvarkyta nuotrauka?
viena puse sniego melyna, kita balta, tipo cia jau tvarkyta nuotrauka?
mano kuklia nuomone butent sitoje nuotraukoje matosi kad sniegas pamelo ten kur seselis... jei si foto butu fotozopinta tai sniegas butu baltas visur...
o ar muiline ar uz 4000 pusiau profesionalus fotoaparatas kiekviename yra funkcija automatinio fotografavimo ir rankinio nustatymo. jei zmogus ivaldes gerai rankinius nustatymus ne ka prastesnes foto gausis ir is muilines...
p.s. Stebukles postas buvo tik vaizdine medziaga Tomienes postui atsakyti....
pvz si foto :
nu net melyna akyse... o jei kazkas butu padailinta butu kitas vaizdas....
QUOTE(Frekė @ 2009 02 13, 19:42)
o ar muiline ar uz 4000 pusiau profesionalus fotoaparatas kiekviename yra funkcija automatinio fotografavimo ir rankinio nustatymo. jei zmogus ivaldes gerai rankinius nustatymus ne ka prastesnes foto gausis ir is muilines...
su šituo tai nesutinku, mano muilionės geriau nė neliesti, su auto dar dar, o jei paimi instrukciją ir imi gilintis bei reguliuoti, tai vargelis, vaizdeliai plaukia... bet nieko, greit pirksiu kitą aparačiuką
beje, gaila tos išsidavusios mamytės bet tai koks siaubas, kas per žmonės ant tiek prikibti, kad žmogų iš pusiausvyros išvesti, kad jis net nebegalėtų tylėti ir pasiviešintų aš tai pilnai suprantu... jaučiu ir aš nebedaturėčiau...
nežinau... įspėjimus tokioms jei nuotraukos patvirtintos ir žmogus neagituoja už jas balsuoti, tai ir hnėra pažeidimo čia gi ne prezidento rinkimai jei modai atrinko, vadinasi fotkės dalyvauja ! baisu kas darosi forume
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 02 13, 20:12)
beje, gaila tos išsidavusios mamytės bet tai koks siaubas, kas per žmonės ant tiek prikibti, kad žmogų iš pusiausvyros išvesti, kad jis net nebegalėtų tylėti ir pasiviešintų aš tai pilnai suprantu... jaučiu ir aš nebedaturėčiau...
nežinau... įspėjimus tokioms jei nuotraukos patvirtintos ir žmogus neagituoja už jas balsuoti, tai ir hnėra pažeidimo čia gi ne prezidento rinkimai jei modai atrinko, vadinasi fotkės dalyvauja ! baisu kas darosi forume
niekas jos neišvedė, pati pasisakė...
kas čia ir būtų, jei kiekvieną, kuri pakomentuoja nuotrauką teigiamai ar neigiamai įspėjimu bausti...
reikia taisykles skaityti, neabejoju, kad šita mama, tiesiog nežinojo apie aninimiškumo taisyklę...
QUOTE(Stebukle @ 2009 02 12, 22:00)
dabar pateikiau 2 nuotraukas, kurios visai mielos akiai, jei jos butu tinkamai nufotografuotos... bet... taip nera padaryta ir susimaise spalvos. Todel jei nenufotografuojama taip kaip is tikro atrodo... pakoregavus su programa vaizda, gautum normalu, toks kos turi but naturalus vaizdas, spalvos ir t.t.
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 02 13, 21:12)
su šituo tai nesutinku, mano muilionės geriau nė neliesti, su auto dar dar, o jei paimi instrukciją ir imi gilintis bei reguliuoti, tai vargelis, vaizdeliai plaukia... bet nieko, greit pirksiu kitą aparačiuką
cia tipo as kalta?beje, gaila tos išsidavusios mamytės bet tai koks siaubas, kas per žmonės ant tiek prikibti, kad žmogų iš pusiausvyros išvesti, kad jis net nebegalėtų tylėti ir pasiviešintų aš tai pilnai suprantu... jaučiu ir aš nebedaturėčiau...
kiba cia visus taip ta 13d. penktadienis veikia