Įkraunama...
Įkraunama...

"Sniego karalystėje"

registracija gi jau baigės, be to pastatyta nuotrauka gali nukristi rolleyes.gif
Atsakyti
Ar cia visada taip linksma lotuliukas.gif
Oi negaliu jau tokie "nesusiprate" komentarai. Merginos, nu gi paskaitykite temele pries komentuodamos doh.gif O kas cia per klausimas ar galima pastatyti kita nuotrauka, gi paraisku priemimas pasibaiges, nu dievazi kaip is dangaus iskrite, ar apsimetate tokiom naiviom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kkristinak @ 2009 02 13, 17:53)
tokie buvo grazi nuotrauka wub.gif
o ji gali pastatyti kina nuotrauka g.gif  ax.gif ar ne ax.gif

aišku ne.
nuotraukų priėmimas seniai baigėsi.
Atsakyti
QUOTE(July @ 2009 02 13, 18:02)
nu dievazi kaip is dangaus iskrite, ar apsimetate tokiom naiviom 
tongue.gif tongue.gif o galima buti be jokiu komentaru doh.gif
Atsakyti
Nu ir emocijos,atrodo lyg laimėtojos gautų mažiausiai po milijoną Visos nuotraukos jas pateikusioms gražiausios,visos turim savo nuomones ir neieškokim geroj vietoj dantų.Laukim rezultatų...
Atsakyti
QUOTE(kkristinak @ 2009 02 13, 17:37)
tongue.gif  tongue.gif o galima buti be jokiu komentaru doh.gif

komentavimas ne vienos jusu teise
Atsakyti
QUOTE(July @ 2009 02 13, 19:06)
komentavimas ne vienos jusu teise
As ne zeminu zmones blush2.gif
o komentuoju temas smile.gif
Atsakyti
o kas žemina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2009 02 12, 18:06)
Na kur matyta, saulė šviečia, o visos spalvos žydros  doh.gif  iš fantazijos sapno  doh.gif arba perdėto kontrastingumo  lotuliukas.gif arba stovi pusplikė žiemą vidury miško, ale svajoja  lotuliukas.gif

QUOTE(Stebukle @ 2009 02 12, 21:00)
na gerai, paziurim pavyzdziais... kiba sitos nuotraukos naturalios spalvos?
user posted image viena puse sniego melyna, kita balta, tipo cia jau tvarkyta nuotrauka?

mano kuklia nuomone butent sitoje nuotraukoje matosi kad sniegas pamelo ten kur seselis... jei si foto butu fotozopinta tai sniegas butu baltas visur...

o ar muiline ar uz 4000 pusiau profesionalus fotoaparatas kiekviename yra funkcija automatinio fotografavimo ir rankinio nustatymo. jei zmogus ivaldes gerai rankinius nustatymus ne ka prastesnes foto gausis ir is muilines...

p.s. Stebukles postas buvo tik vaizdine medziaga Tomienes postui atsakyti....

pvz si foto :
user posted image
nu net melyna akyse... o jei kazkas butu padailinta butu kitas vaizdas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekė: 13 vasario 2009 - 19:46
QUOTE(Frekė @ 2009 02 13, 19:42)
o ar muiline ar uz 4000 pusiau profesionalus fotoaparatas kiekviename yra funkcija automatinio fotografavimo ir rankinio nustatymo. jei zmogus ivaldes gerai rankinius nustatymus ne ka prastesnes foto gausis ir is muilines...

su šituo tai nesutinku, mano muilionės geriau nė neliesti, su auto dar dar, o jei paimi instrukciją ir imi gilintis bei reguliuoti, tai vargelis, vaizdeliai plaukia... doh.gif unsure.gif verysad.gif bet nieko, greit pirksiu kitą aparačiuką bigsmile.gif

beje, gaila tos išsidavusios mamytės unsure.gif doh.gif bet tai koks siaubas, kas per žmonės blink.gif ant tiek prikibti, kad žmogų iš pusiausvyros išvesti, kad jis net nebegalėtų tylėti ir pasiviešintų doh.gif aš tai pilnai suprantu... jaučiu ir aš nebedaturėčiau...
nežinau... įspėjimus tokioms doh.gif jei nuotraukos patvirtintos ir žmogus neagituoja už jas balsuoti, tai ir hnėra pažeidimo rolleyes.gif čia gi ne prezidento rinkimai rolleyes.gif jei modai atrinko, vadinasi fotkės dalyvauja ! baisu kas darosi forume doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 02 13, 20:12)
beje, gaila tos išsidavusios mamytės unsure.gif  doh.gif bet tai koks siaubas, kas per žmonės blink.gif ant tiek prikibti, kad žmogų iš pusiausvyros išvesti, kad jis net nebegalėtų tylėti ir pasiviešintų doh.gif aš tai pilnai suprantu... jaučiu ir aš nebedaturėčiau...
nežinau... įspėjimus tokioms doh.gif jei nuotraukos patvirtintos ir žmogus neagituoja už jas balsuoti, tai ir hnėra pažeidimo rolleyes.gif čia gi ne prezidento rinkimai rolleyes.gif jei modai atrinko, vadinasi fotkės dalyvauja ! baisu kas darosi forume doh.gif

niekas jos neišvedė, pati pasisakė...

kas čia ir būtų, jei kiekvieną, kuri pakomentuoja nuotrauką teigiamai ar neigiamai įspėjimu bausti...

reikia taisykles skaityti, neabejoju, kad šita mama, tiesiog nežinojo apie aninimiškumo taisyklę... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2009 02 12, 22:00)
dabar pateikiau 2 nuotraukas, kurios visai mielos akiai, jei jos butu tinkamai nufotografuotos... bet... taip nera padaryta ir susimaise spalvos. Todel jei nenufotografuojama taip kaip is tikro atrodo... pakoregavus su programa vaizda, gautum normalu, toks kos turi but naturalus vaizdas, spalvos ir t.t.

QUOTE(Vicious Vici @ 2009 02 13, 21:12)
su šituo tai nesutinku, mano muilionės geriau nė neliesti, su auto dar dar, o jei paimi instrukciją ir imi gilintis bei reguliuoti, tai vargelis, vaizdeliai plaukia... doh.gif  unsure.gif  verysad.gif bet nieko, greit pirksiu kitą aparačiuką bigsmile.gif

beje, gaila tos išsidavusios mamytės unsure.gif  doh.gif bet tai koks siaubas, kas per žmonės blink.gif ant tiek prikibti, kad žmogų iš pusiausvyros išvesti, kad jis net nebegalėtų tylėti ir pasiviešintų doh.gif aš tai pilnai suprantu... jaučiu ir aš nebedaturėčiau...
cia tipo as kalta?
doh.gif kiba cia visus taip ta 13d. penktadienis veikia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 13 vasario 2009 - 20:33