Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(puma2 @ 2005 09 02, 15:47)
Kam reikia gero vestuviu fotografo galiu parekomernduoti superine fotomeninike Skaise Zabielaite is Klaipedos. Garantuoju uz ja smile.gif Tas zmogus tikrai ismano ka daro.

man tai labai patinka toks jos stilius
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
gal kas galite pasiulyti nebrangu fotooperatoriu Vilniuje.
HELP sad.gif
Atsakyti
Mus fotkino ne vestuvių fotografas, bet super geras fotografas.... thumbup.gif Visos fotkės nu tokios čiotkos, tik viena kita papozuota, visi kadrai pagauti kada tu gražiausiai ir labiau šypsaisi, kai esi nustebęs, kai gražiai žiūri vienas į kitą, ar panašiai...Vestuvių fotografų trūkumas yra dar tame, kad jie pamiršta kad vestuvėse yra ne tik jaunieji, bet visų pirma poros, o galiausiai dar ir svečiai. Pas mus fotkėse yra visko: ir svečių, ir porų ir jaunųjų ir visų kartu, ir visų po biški ir t.t....Didesnę laiko dalį mums nereikėjo rūpintis kada kur kokį kadrą pagauti, mes tiesiog gerai leidom laiką su gera nuotaika, tai ir fotkėse atsispindi... biggrin.gif
Jeigu ką domina šis fotografas Klp, galiu duoti kordinates...Vienas pliusas, jis tikrai nėra užimtas kad ir artimiausiu metu....Jai kažkam įdomu atsiūsčiau foto asmeniškai...
O ir su filmuotoju labai nuskilo, labai net... thumbup.gif Sumokėjom tik 400Lt ir turim superinį filmą, jau 5 kartus peržiūrėjom ir dar žiūrėti norisi... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliak @ 2005 09 06, 20:44)
Mus fotkino ne vestuvių fotografas, bet super geras fotografas.... thumbup.gif Visos fotkės nu tokios čiotkos, tik viena kita papozuota, visi kadrai pagauti kada tu gražiausiai ir labiau šypsaisi, kai esi nustebęs, kai gražiai žiūri vienas į kitą, ar panašiai...Vestuvių fotografų trūkumas yra dar tame, kad jie pamiršta kad vestuvėse yra ne tik jaunieji, bet visų pirma poros, o galiausiai dar ir svečiai. Pas mus fotkėse yra visko: ir svečių, ir porų ir jaunųjų ir visų kartu, ir visų po biški ir t.t....Didesnę laiko dalį mums nereikėjo rūpintis kada kur kokį kadrą pagauti, mes tiesiog gerai leidom laiką su gera nuotaika, tai ir fotkėse atsispindi... biggrin.gif
Jeigu ką domina šis fotografas Klp, galiu duoti kordinates...Vienas pliusas, jis tikrai nėra užimtas kad ir artimiausiu metu....Jai kažkam įdomu atsiūsčiau foto asmeniškai...
O ir su filmuotoju labai nuskilo, labai net... thumbup.gif Sumokėjom tik 400Lt ir turim superinį filmą, jau 5 kartus peržiūrėjom ir dar žiūrėti norisi... thumbup.gif

Na aš nesutikčiau kad reiktų akcentuoti ir poras ir svečius panašiai kaip jaunuosius, aš tai kai rinkausi fotografą tai sakiau 90 proc nuotraukų kad būtumėme mes vieni.
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2005 09 07, 13:22)
Na aš nesutikčiau kad reiktų akcentuoti ir poras ir svečius panašiai kaip jaunuosius, aš tai kai rinkausi fotografą tai sakiau 90 proc nuotraukų kad būtumėme mes vieni.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
As irgi galiu parekomenduoti fotografa - Jordanas Petkevicius, kuris fotografavo musu vestuves. Likom super thumbup.gif patenkinti, gaila, kad nuotrauku negaliu patrodyti, nes niekaip neprisiruosiu nuskanuoti. Uz nuotraukas viso sumokejom 510 Lt. Gavom 132 mazas ir 36 dideles. Jauniesiems kainos: mazu po 2.5, dideliu po 5. , uz darba pinigu neima.

Beje, o jo zmona Virginija filmuoja (ir musu vestuves filmavo).Jie ir kaip zmones labai faini. Mums sitiek patarimu vestuvems dave, o skaitykit, visai svetimi zmones.
Atsakyti
QUOTE(Madona @ 2005 09 01, 22:22)
Aisku,700 lt.suduo tikrai per daug...Bet kur Jus buvote kai rinkotes????Manyciau,reikia permontuoti viska is esmes,tada ir pasikeistu...Zianu toki viena operatoriu is TV...

Visu pirma to filmuotojo paslaugu kurio norejom jau negalejom uzsisakyt doh.gif noes jau pries metus buvo uzimtas o mes jampaskambinom pries 7 men iki vestuviu doh.gif perziurejom daug visokiu filmu ir atsiliepimu,o ten mums kaina pasirode riimtinair filmas buvo parodytas geras,o gavosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2005 09 07, 13:22)

visiskai nesutinku, tada nereikia poru kviesti pasibukit dviese ir pasifotkinkit

QUOTE(zuika/puika @ 2005 09 07, 15:30)
As irgi galiu parekomenduoti fotografa - Jordanas Petkevicius, kuris fotografavo musu vestuves. Likom super  thumbup.gif patenkinti, gaila, kad nuotrauku negaliu patrodyti, nes niekaip neprisiruosiu nuskanuoti. Uz nuotraukas viso sumokejom 510 Lt. Gavom 132 mazas ir 36 dideles. Jauniesiems kainos: mazu po 2.5, dideliu po 5. , uz darba pinigu neima.

Beje, o jo zmona Virginija filmuoja (ir musu vestuves filmavo).Jie ir kaip zmones labai faini. Mums sitiek patarimu vestuvems dave, o skaitykit, visai svetimi zmones.

o mus ji filmavo, fotografau paemem kita zmogu, bet uz 500 lt, gavom 235 nuotraukas, is ju 11 dideliu
Atsakyti
Nu taip, tai kam tos poros, kad akcentuoja tik jaunuosius...Nueikit tada vieni du į bažnyčia, visur fotkins tik jus ir akcentas bus jums. Bet ne, su porom smagiau, linksmiau...Bet fotkinant jų nereikia... g.gif
Ta didžioji diena mūsų, bet šventė tai visų, visi jos dalyviai...Kai aš žiūriu į foto, džiaugiuosi matydama liksmus veidus šalia mūsų, smagu matyti jų šypsenas ir fainai kai kiti sako matyt buvo labai linksam kad visi tokie laimingi...
Kiekvienas renkasi pagal save, bet jeigu į šventė kvieti žmones, bet jie foto nėra tau svarbūs, tai kažko aš nesuprantu... g.gif Mum svarbūs visi svečiai buvo, ypač mūsų šaunios porelės...Esam labai dėkingi visom šešiom porom už kantrybę pildant tos dienos mūsų kaprizus, už kiekvieną gražų šypsnį, kad pavertė mūsų švente linksma, ir jų dėka mūsų foto nuotaikingos... thumbup.gif Ir didelis ačių fotografui, kad puikiai suprato ko mes norim... biggrin.gif
Atsakyti
Pas jus cia tokia karsta diskusija uzvire,pas mus tai labai dug nuotrauku kur esame tik mes ir kur esame mes su savo palyda ir man atrodo nei vieni nei kiti nenuskriausti,tiesa sakant man nebuvo svarbu,net nieko nesakiau, kaip ir ka reikia fotkint,o gavosi viskas CIKI,mes labai patenkinti ir visi kiti patenkinti.O mus fotografavo nuostabus zmogus Eugenijus Strioga thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sally: 08 rugsėjo 2005 - 08:54
QUOTE(rutuliak @ 2005 09 07, 23:23)
[font=Courier][color=purple]Nu taip, tai kam tos poros, kad akcentuoja tik jaunuosius...Nueikit tada vieni du į bažnyčia, visur fotkins tik jus ir akcentas bus jums. Bet ne, su porom smagiau, linksmiau...Bet fotkinant jų nereikia... g.gif

doh.gif
Atsakyti
Bet juk niekas nesakė, kad ne - porų ir svečių išvis nefotkinkit.
Sutinku su nuomone, kad daugiausiai foto turi būti jaunieji. kaip ten bebūtų visų pirma tai yra jų šventė. Ir pageidavimai turi būti jų. jeigu jie nori daug daug daug savo foto kur jie vieni - kodėl ne? Jei jie nori fotografuotis su svečiais, poromis ir t.t. - prašom. Čia kiekvieno asmeninis reikalas. Svarbu, kad tos foto nuotaikos nesugadintų.
Atsakyti