Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Diksė @ 2006 03 03, 12:09)
Dabar skaitau ir galvoju.. nu tik nereik čia man būrti, kad MAN 1100 litų yra DAUG.. ir kad aš durna, nes noriu PIGIAU.. ir turiu vilties gauti PIGIAU + GEROS, KOKYBIŠKOS ir PUIKIOS fotkės.. g.gif

Yra du variantai:
- Geras fotografas, profesionalas, iš VILNIAUS, nori už fotkes 1100 litų, į tą kainą įeina 50 nuotraukų + kelios šiaip fotkės, jau ne albume. Papildomai jam reikia sumokėti už kurą, kurį išnaudos važiuodamas nuo Vilniaus į Kauną, t.y. 1,5 Lt už kilometrą + tiek pat už kiekvieną papildomą km, jei prisisvaigsim varyt kur dar į gamtą.. g.gif Fotkes duos CD, tačiau iš ten jų nebus galima pasidaryt, nes jos bus padarytojs labai mažos, tam, kad didesnių tiesiog nepavyktų pasidaryt, neva dėl to, kad jis nori, kad viskas eitų per jį... Čia tikrai geras, ir garsus Vilniaus fotografas, kurį čia mergos be proto gyrė.. smile.gif

Variantas kitas:
- Yra vienas fotografas ir Kybartų. Pasiūlė vienas bendradarbis, kuris toj srity dirbęs. Fotografas yra taip pat profesionalas, daugelį metų fotkina ir vestuves ir ką tik nori. Už fotkes pasiūlė kainą 2,5 maža, 5 litai didelė.. VISKAS.. jokių papildomų mokesčių nieko... Ir esu girdėjus atsliepimų, kad tikrai puikus žmogus, visada išklausys tavo norus, į juos atsižvegs, patars ką reikia ir t.t.

Tai tu dabar man, tumpine, ir pasakyk... "Nesuprantu tada ko tu nori geru kainu, ar geru nuotrauku?" Kodėl aš negaliu sau ramiai norėti ir gerų kainų ir gerų fotkių???? g.gif Jei tokia galimybė YRA, tai ja pasinaudoti ir noriu.. o kad paklausiau panu nuomonės apie kainas, tai tokią teisę irgi turiu.. ir nereik čia užsipulti kaip kokios kvailos mergos iš kaimo, kurie nieko apie nieką neraukia ir svaigsta apie PIGIAI+GERAI.. smile.gif Manau pasaulėlyje mūsų VISKAS yra suderinama.. smile.gif Bandysim suderinti ir šį klausimą.. wink.gif smile.gif

simta procentu sutinkuuuuu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū smile.gif ax.gif mirksiukas.gif Mažas tas pasaulis informacijos amžiaus laikais smile.gif

QUOTE(Starbust @ 2006 03 03, 01:09)
Leo, jūsų avataras išdavikas hihihi.gif Kai kas, kai ką pasakojo apie vieną fotografą ir tik iš šitos foto supratau, kad apie jus wink.gif
Iš pasisakymų šitame skyrelyje įsivaizdavau esant truputį vyrelesnio amžiaus. Na kokiais 5-7 m.
Atsakyti
Nua ramiau, ramiau!!!

Neišsišaudykit...!!!

Manau kaina šituo metu LABAI priklauso nuo vietos, iš kur yra fotografas. Vilniaus ir Kauno fotografų kainos didžiausios Lietuvoje, bent jau tokia nuomonę susidariau paskaičiusi forume.

Gi betkosk daiktas Vilniuje bus brangesnis negu tarkim Šiauliuos.

Taigi mokane už fotografo gerą vardą, už vietą iš kur jis, ir dar už tai kau turi daug klijentų ir yra pasilėles.

Čia tik mano nuomokė.... 4u.gif ir nėta reikalo niekam už ją pykti...
Atsakyti
Mini klausimukas fotografams - įdomu ax.gif jūs atsiklausiate tų porų, kurių fotografijos puikuojasi jūsų internetiniuose psl.? Vis gi TEISINĖ visuomenė, nors ir besiformuojanti. Kuri čia rašė, kad save irgi RADO.
Atsakyti
QUOTE(Diksė @ 2006 03 03, 11:09)
Kodėl aš negaliu sau ramiai norėti ir gerų kainų ir gerų fotkių???? g.gif Jei tokia galimybė YRA, tai ja pasinaudoti ir noriu.. o kad paklausiau panų nuomonės apie kainas, tai tokią teisę irgi turiu.. ir nereik čia užsipulti kaip kokios kvailos mergos iš kaimo, kuri nieko apie nieką neraukia ir svaigsta apie PIGIAI+GERAI.. smile.gif Manau pasaulėlyje mūsų VISKAS yra suderinama.. smile.gif Bandysim suderinti ir šį klausimą.. wink.gif smile.gif

Sąvoka "GERAS" yra labai reliatyvi, mačiau net čia forume tokias fotkes, apie kurias kai kas sakė geros (gal iš mandagumo blink.gif ), o aš tuo tarpu mąsčiau - neduok dieve tokių fotkių doh.gif .
Kitas niuansas - gyvename rinkos ekonomikos sąlygomis ir naivu būtų tikėtis, jog kažkas nepaima daugiausiai kiek gali paimti už savo darbą, o daro kažkokią labdarą. Tarp kainos ir paslaugos vertės ne visada reikia dėti lygybės ženklą, deje, turime pripžinti, kad kaina yra šioks toks vertės matas (na, kitokio paprasčiausiai nėra). mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tumpine @ 2006 03 03, 07:58)
Nu gal as ko nesuprantu, bet man atrodo kad pigios foto gali buti tik su pigiu fotiku, kinietiskom medziagom (pagal mane vien knopke paspaust neuztenka reikia ant kazko ir nuotraukas daryt juosteles popierius ir pan). Teko man dalyvauti fotosesijoje (vieno laikraščio studijoje) fotkino ne mane as tik ziurove buvau, fotkino vaikus reklamai. Tai pora valandu vargsiukus mucino. ir taip ir taip visiems iskyrus fotografa juodai atsibodo. Kai po visko slapta mintele rezgiau pati asmeniskam albumui kokia nuotraukele prisisnekinti kad nupaveiksluotu paklausiau fotografo kiek kainuotu, Jis pasake kad tiksliai net nezino nu apie koki 150 Lt blink.gif ......... ir tai praktiskai uz 1 nuotrauka, o kitas surasytu i diskeli.
Pavyzdziu galeciau paminet daug.  Gal ir subjektyvi mano nuomone bet turiu ja tokia. Pigi gali buti tik "chaltura", nes uz "chaltura" tikrai niekas daug nesumokes, arba "made in china cool.gif " fotografai kurie stampuoja kica konvejeriu o zmonems tai isduoda kaip didziausia mena, kiek gi albumu esu viens prie vieno maciusi, tik jaunuju veidai kiti. Va tokie ir bus pigi. Leo su kengu peneikite mano postulatus. Del tos priezasties kad vistik as nuotaku pusej o ne jusu, nors gavosi atvirksciai. biggrin.gif

neisizeisk, bet turbut nelabai ka nusimanai apie fotografija jeigu sitaip rasai. idomu kas tavo nuomone yra kinietiskos medziagos? o tukstanciais kainuojanciu fotoparatu irgi nereikia (cia kaip kuris is fotografu skelbesi), labai grazias nuotraukas galima daryti su juostiniu, beja daznai gaunasi daug grazesnes nei su skaitmeniniu, nes tada fotografas labiau apgalvoja kiekviena kadra. o ne tik piskina bile ka. o kad pas vestuviu fotografus viskas tas pats, tik veidai skiriasi, tai kitaip ir nebus, tai ir yra vestuvine fotografija ir nieko per daug neprigalvosi. beja, apie popieriu, idomu ar yra bent vienas fotografas, kuris pats ryskintu juosteles ir darytu spalvotas vestuvines nuotraukas (cia kalbu apie darymo procesa, ne juosteles nunesima isryskinti ir atspausdinti), o spausdina visi ten pat, tai apie koki popieriu tu cia kalbi? o kas spausdina skaitmenines, irgi nemanau, kad nors vienas is tu tavo vadinamu profesionalu labai jau super kokybe daro, nes geras spausdintuvas kainuoja daug daugiau negu pats fotoaparatas, ir jeigu jau labai dideles ir tikros kokybes nori(kuri kasdieniniam gyvenime nereikalinga), tai gali nesto savo diskeli i firmas, kurios tuo uzsiima ir prie kiekvienos nuotraukos pasedes, kad gerai ja atspausdintu.
o apie fotosesija, tai nelygink skirtingu dalyku, reklamines ir vestuvines fotografijos.

saunuole, dikse thumbup.gif

atsiprasau, labai daug prirasiau, bet nesusilaikiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diksė @ 2006 03 03, 12:09)

Tai tu dabar man, tumpine, ir pasakyk" Kodėl aš negaliu sau ramiai norėti ir gerų kainų ir gerų fotkių???? g.gif Jei tokia galimybė YRA, tai ja pasinaudoti ir noriu..

Nenoriu nieko izeisti, juolab taves Dikse. Bet chia jau galima diskutuoti iki begalybes kas yra gera nuotrauka. Man gera nuotrauka,... vienas kriterijus, kitam kitas. Man pvz gal nesinori kad ta pacia "gera" tik kitais veidais turetu puse Lietuvos, kaip turi "jaunaja ant jaunikio delno" vos ne kas 2 albume. schmoll.gif As tokiu per savo vestuves nenoriu, o noriu uzfiksuoto momento, nepakartojamos akimrkos, emocijos.
Beje pavyzdys: vestuvese pabrolys fotkina su mobiliu telefonu, ir rodo savo mamai ka nufotkina, o jo mamele tik giria "oi kokios geros nuotraukos thumbup.gif " Jiems GERAI yra taip. O man net nemacius tu nuotrauku sakau, as tokiu "GERU" nenoriu. Ir nelabai tikiu kad fotografas, tegu jis labai nuostabus zmogus, ir tik sveikatos jam, is Kybartu uzdirbdamas uz fotografijas 250 Lt turi toki pat fotika uz zmogu kuris jima 1100. O skirtumas tarp profinio aparato ir aparato to kuris prisiduria fotografuodamas vestuves Kybartuose tikrai yra. Nors kiekviena esame teisi kad norime pigiai ir geriai. Cia musu lietuviskas mentalitetas.
Atsakyti
QUOTE(tumpine @ 2006 03 03, 12:22)
O skirtumas tarp profinio aparato ir aparato to kuris prisiduria fotografuodamas vestuves Kybartuose tikrai yra.

idomu kiek daug nusimanai apie fotoparatus ir ar jau taip gerai zinai kas ka turi, kad taip rasai. negi manai, kad zmogelis is kybartu su muoline fotkina? tikrai nemanau, o su slr ir zenitu gali super nuotraukas padaryti
Atsakyti
Būtinai. Na, bent jau už save tą galiu pasakyti smile.gif

QUOTE(Starbust @ 2006 03 03, 13:07)
Mini klausimukas fotografams - įdomu  ax.gif jūs atsiklausiate tų porų, kurių fotografijos puikuojasi jūsų internetiniuose psl.? Vis gi TEISINĖ visuomenė, nors ir besiformuojanti. Kuri čia rašė, kad save irgi RADO.

Atsakyti
QUOTE(tumpine @ 2006 03 03, 09:58)
fotografai kurie stampuoja kica konvejeriu o zmonems tai isduoda kaip didziausia mena, kiek gi albumu esu viens prie vieno maciusi, tik jaunuju veidai kiti. Va tokie ir bus pigi. Leo su kengu peneikite mano postulatus. Del tos priezasties kad vistik as nuotaku pusej o ne jusu, nors gavosi atvirksciai. biggrin.gif

na to pačio, visų taip giriamo, V.Garlos nuotraukas pažiūrėjus, tą patį galima sakyt, kad tik veidai kiti, pozos ir vietos tos pačios g.gif bet nepasakyčiau,kad jis pigus...
Atsakyti
Na čia tas Garla ir užsiprašė pas mane 1100 lt, į kuriuos tik 50 fotkių įeina.. ir dar po 1,5 lt už kilometrą.. g.gif

Na anyway.. bus matyt..
Atsakyti
QUOTE(krista# @ 2006 03 03, 13:05)
grazias nuotraukas galima daryti su juostiniu, beja daznai gaunasi daug grazesnes nei su skaitmeniniu, nes tada fotografas labiau apgalvoja kiekviena kadra. o ne tik piskina bile ka.

drinks_cheers.gif
Ne tik dėl apgalvojimo, bet ir dėl pačios kokybės, skaitmuo dar nepasivijo juostelių. Kas iš tų 600-800 skaitmeninių nuotraukų, įrašytų į diskelį, bet pyškintų po 5 pusiau vienodus kadrus. Vestuvių metu jaunieji gali pasijusti kaip politikai per preskonferenciją. Blykstė pastoviai žybsi akyse hihihi.gif O svečiai klausinėja, kur nuotraukos? Matėm, kaip fotografas daug fotkino lotuliukas.gif
Atsakyti