Išpuiksta
Manau, jie to verti arba tai užsitarnauja. Visi norime kokybės, o techninei kokybei pasiekti reikalinga technika kainuoja nuo keliolikos iki keliasdešimt tūkstančių + jos susidėvėjimas. Šiaip gyvename rinkos sąlygomis ir rinka nustato kainas, o ne centro komitetas, kuris šiaip nusprendė užbranginti fotografus
Apie nuotraukų kaip meno arba meno
kokybę - kita ir kalba. Jei žmogus turi klientų, vadinasi jo darbas vertinamas ir apie jį daug kas žino, o jei darbas geras, tai natūralu, kad jis brangesnis. Pigesni dažniau arba nėra tokie geri, arba dar nėra tokie žinomi.
O rinktis fotografą... reiks parašyt pas save patarimų ir apie tai
Pirmiausia... mažiau klausot, daugiau žiūrit į jo / jos darbus - jei jis būtų jūsų vadybininkas, pasirinktumėtą tą, kuris gerai pristato paslaugas, o čia jums lieka jo darbai - tai į darbus ir žiūrėkite
Man rodos, buvo čia minėti fotografai iš Klaipėdos (padarykit čia paiešką su Klaipėd), daug fotografų važinėja į kitus miestus. Santuokų rūmuose galite nemokamai gauti žurnaliuką Vestuvės, kuriame pagal apskritis galite paieškoti, nors galite pasižiūrėti ir kitose apskrityse, kurie dirba visoje Lietuvoje ar pan. Atsidarė nauja svetainė
http://www.vestuvems.lt - matyt, ji plėsis, gal bus naudinga.
Santuoka.lt - Foto - video
Vestuves.lt - čia irgi yra naudingos informacijos.
QUOTE(Sigutte @ 2006 02 27, 12:32)
sakai cia labai gera reklama ir galu gale fotografai ispuiksta... na tai kogero tiesa. Bet kas belieka? Kaip rast gera fotografa, na toki apie kuri butu bent kokiu salisku atsiliepimu apie jo darba? Juk keikvienas sugeba gerai pakalbeti apie save, o kaip ten is tikro yra tai velnias zino... Aisku nesakau, kad tai ka mano vienas, butinai patiks ir kitam, bet juk geriau kazkokia nuomone negu jokios.... Zodziu... nenorejau taip filosofuot, bet taip jau gavosi...
Is tikro tai as irgi ieskau fotografo savo vestuvems (jos bus rugpj 12d.), manau mano situacija kiek keblesne nes mes tuoksimes zemaitijoje, plunges raj. tai kiek domejausi internete absoliuciai nera jokios konkrecios informacijos is tu krastu, deja net ir siame forume neradau nieko i ta puse
Taigi, prasau visu jusu pagalbos, gal galite patarti gera ir ne super brangu fotografa-operatoriu MANO GRAZIAUSIAI DIENAI iamzinti... (jei nenorit perdaug reklamuot tai rasykit man i maila onexxx@one.lt)
dekoju..
To photograph is to hold one's breath, when all faculties converge to capture fleeting reality. It's at that precise moment that mastering an image becomes a great physical and intellectual joy. -Henri Cartier-Bresson