QUOTE(Madona @ 2006 02 13, 20:20)
...Ir tai jokia naujiena.Man apskritai yra keista,kaip zmones nesugeba atsiversti VESTUVIU zurnaliuka kauri gauna(arba bent jau privalo)nemokamai visuose Lietuvos civilines metrikacijos biuruose,o susiranda tokius veikejus,kaip pastaraji Algi,ar dar geriau Valaiti,taip vadinama Vaci is kazkokios siknaskyles Garlevos ,kuris masiskai priimineja uzsakymus ir issiuntineja fotografus...Vestuves tai vienos ir tas kartas ir buna vienas...Gal taip yra bandoma sutaupyti,nes normaliu vestuviniu fotografu reklama yra brangi ir jie daugiau nuples?Bet,galima juk sutaupyti keliu snapso buteliu saskaita,o rizikuojama atminimu visam likusiam laikui.
Nerasyciau tai,jei taip nebutu patyrusi viena mano drauge,deja,nerasanti cia,nes tam kaime su internetu liuda....
Nerasyciau tai,jei taip nebutu patyrusi viena mano drauge,deja,nerasanti cia,nes tam kaime su internetu liuda....
Manai jei koks kaimo Jurgis nepagailėjo 70 Lt reklamėlei tame žurnale - tai jis jau geras fotografas? Ir kaip gyvenimas didmiestyje veikia sugebėjimą fotografuoti?
Suprantu, kad iš visą puslapį išsipirkusio fotografo jau galima tikėtis kokybiškų paslaugų. Tačiau Jūs, o ne kas kitas mokate už tą puslapį (1100 Lt už numerį). Toli gražu ne kiekvienų jaunavedžių nosiai tokie biudžetai.
Reklamos kainos oficialiai skelbiamos jų tinklapyje... (www.santuoka.lt)