Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Lijyte @ 2006 02 10, 20:55)
O as suradau fotografa is Klaipedos, Atvaziuos i Vilniu tik uz kura reikes sumoket. Kadangi jis ir filmuos tai uz fotografavima visai moket nereikes, tik uz nuotraukas. O fotografas super, buvau vestuvese kurias jis fotkino.

Butu smalsu suzinoti gal gal parasyt nors varduka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2005 09 06, 21:44)
Mus fotkino ne vestuvių fotografas, bet super geras fotografas.... thumbup.gif Visos fotkės nu tokios čiotkos, tik viena kita papozuota, visi kadrai pagauti kada tu gražiausiai ir labiau šypsaisi, kai esi nustebęs, kai gražiai žiūri vienas į kitą, ar panašiai...Vestuvių fotografų trūkumas yra dar tame, kad jie pamiršta kad vestuvėse yra ne tik jaunieji, bet visų pirma poros, o galiausiai dar ir svečiai. Pas mus fotkėse yra visko: ir svečių, ir porų ir jaunųjų ir visų kartu, ir visų po biški ir t.t....Didesnę laiko dalį mums nereikėjo rūpintis kada kur kokį kadrą pagauti, mes tiesiog gerai leidom laiką su gera nuotaika, tai ir fotkėse atsispindi... biggrin.gif
Jeigu ką domina šis fotografas Klp, galiu duoti kordinates...Vienas pliusas, jis tikrai nėra užimtas kad ir artimiausiu metu....Jai kažkam įdomu atsiūsčiau foto asmeniškai...
O ir su filmuotoju labai nuskilo, labai net... thumbup.gif Sumokėjom tik 400Lt ir turim superinį filmą, jau 5 kartus peržiūrėjom ir dar žiūrėti norisi... thumbup.gif

gal galetum tto gero fotografo kontaktus duoti?

giedre_ma@yahoo.com rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Akrila @ 2005 09 09, 12:49)
Mes tai labai patenkinti savo nuotraukom. Fotografe tikra saunuole, moka bendraut su zmonem ir nepaprastai linksma. Be to nuotraukos tikrai grazios, originalios ir idomios, nenuobodzios. Fotografes vardas Janina, ji kauniete. Jai mokejom 100 Lt uz darba ir dar papildomai uz nuotraukas, taciau tikrai buvo verta.

laba, gal galetum koordinates fotografes duoti?

giedre_ma@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2006 02 11, 07:56)
Labas rytukas, gal kas nors girdejot apie si fotografa Algi Alkovika is Kauno, buciau dekinga uz atsiliepimus  4u.gif

Girdejau, sutarem, kad jis mus fotkins, bet atsiunte vietoje saves kita zmogu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lijyte @ 2006 02 10, 20:55)
O as suradau fotografa is Klaipedos, Atvaziuos i Vilniu tik uz kura reikes sumoket. Kadangi jis ir filmuos tai uz fotografavima visai moket nereikes, tik uz nuotraukas. O fotografas super, buvau vestuvese kurias jis fotkino.

Taigi vien už kurą 100-150 Lt gali pareikalaut...
Negi Vilniuj laisvų fotografų neliko???
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2006 02 12, 21:26)
Girdejau, sutarem, kad jis mus fotkins, bet atsiunte vietoje saves kita zmogu  schmoll.gif

Nu nu cia tau jau ne kas jei sitaip zmones apgaudineja schmoll.gif O gal gali pasakyti kiek mokejote??? Ir ar geros nuotraukos buvo, kad ir kitas fotografas fotkino???
Atsakyti
QUOTE(-Zoom- @ 2006 02 13, 08:28)
Taigi vien už kurą 100-150 Lt gali pareikalaut...
Negi Vilniuj laisvų fotografų neliko???

o tai gal pats pafotografuotum vestuvese???????????
Atsakyti
QUOTE(rositina @ 2006 02 10, 19:22)
kai as skambinausi pries koki menesi, tai jis sake kainuotu apie 1200 lt...
man truputi daugoka buvo  verysad.gif , tiesa, siaip jis dazniausiai fotkina Vilniuje, nors vaziuoja ir kitur bet zinoma reikia primoketi (mano variantas butent toks)
o nuotraukos nete tai labai patiko  mirksiukas.gif

...Ir niekaip nesuprantu,uz ka tokia kaina????Ka tik buvau jo intr.puslapyje,tai TRAGEDIJA...ir uz ka tokia kaina???Tik didele Vestuvese reklama,o uz jos muilo burbulas...
Papildyta:
QUOTE(Leo` @ 2006 02 08, 16:46)
Dabar jau nepamenu, ar „Vestuvių fotografai, II kadras“ ar vistik pirmoje dalyje diskutavome kai kuriuos skirtumus. Manau, būtų verta susirasti ir paskaityti. Jei itin trumpai: labai plati tema, daug niuansų; tiek su viena, tiek su kita aparatūra galima daryti puikias nuotraukas ir abu turi savų silpnesnių vietų. Vistik svarbiausia ne tiek fortepijonas, kiek kas už jo sėdi ;-)

O jums neiskilo dilema,kas bus kai jusu CD "uzlus"???
Atsakyti
Jokios problemos tame nėra - bent jau aš saugau 2 m., o vestuvininkai irgi gauna archyvinį.

QUOTE(Madona @ 2006 02 13, 20:06)
O jums neiskilo dilema,kas bus kai jusu CD "uzlus"???

Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2006 02 12, 22:26)
Girdejau, sutarem, kad jis mus fotkins, bet atsiunte vietoje saves kita zmogu  schmoll.gif

...Ir tai jokia naujiena.Man apskritai yra keista,kaip zmones nesugeba atsiversti VESTUVIU zurnaliuka kauri gauna(arba bent jau privalo)nemokamai visuose Lietuvos civilines metrikacijos biuruose,o susiranda tokius veikejus,kaip pastaraji Algi,ar dar geriau Valaiti,taip vadinama Vaci is kazkokios siknaskyles Garlevos ,kuris masiskai priimineja uzsakymus ir issiuntineja fotografus...Vestuves tai vienos ir tas kartas ir buna vienas...Gal taip yra bandoma sutaupyti,nes normaliu vestuviniu fotografu reklama yra brangi ir jie daugiau nuples?Bet,galima juk sutaupyti keliu snapso buteliu saskaita,o rizikuojama atminimu visam likusiam laikui.
Nerasyciau tai,jei taip nebutu patyrusi viena mano drauge,deja,nerasanti cia,nes tam kaime su internetu liuda....
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2006 02 10, 08:04)
kokia prasme nuraminai?

...O as to smalsumo nenuraminau,nes tas puslapiukas niekaip neatsiverte.Ir iskilo kausimas,as apskritai jis gali atsiversti...?Nes kas fotografuoja,tas ir fotografuoja,o kas raso,tai tik ir raso,ar ne grb.Kengai,ar Jus tik nepriklausysite pastarajam varjantui...?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Madona @ 2006 02 13, 19:20)
...Ir tai jokia naujiena.Man apskritai yra keista,kaip zmones nesugeba atsiversti VESTUVIU zurnaliuka kauri gauna(arba bent jau privalo)nemokamai visuose Lietuvos civilines metrikacijos biuruose,o susiranda tokius veikejus,kaip pastaraji Algi,ar dar geriau Valaiti,taip vadinama Vaci is kazkokios siknaskyles Garlevos ,kuris masiskai priimineja uzsakymus ir issiuntineja fotografus...Vestuves tai vienos ir tas kartas ir buna vienas...Gal taip yra bandoma sutaupyti,nes normaliu vestuviniu fotografu reklama yra brangi ir jie daugiau nuples?Bet,galima juk sutaupyti keliu snapso buteliu saskaita,o rizikuojama atminimu visam likusiam laikui.
Nerasyciau tai,jei taip nebutu patyrusi viena mano drauge,deja,nerasanti cia,nes tam kaime su internetu liuda....

Vacys ne is Garlevos schmoll.gif jis is aleksoto. Tai skirtumas
Atsakyti