Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(pievu_ragane @ 2006 01 27, 17:32)
Vadinasi pasirinkau gerai  thumbup.gif  Gerai, kad nors su fotografu pasisekė, o tai jau dėl muzikantų jau abejot pradėjau doh.gif

psirinkai tikrai gera:)
nataljos foto gali pzet ir ivertinti www.foton.com toks atrodo adresiukas..jei ne tai www.vestuves.lt reklamuojasi
Atsakyti
QUOTE(pievu_ragane @ 2006 01 27, 16:32)
Vadinasi pasirinkau gerai  thumbup.gif  Gerai, kad nors su fotografu pasisekė, o tai jau dėl muzikantų jau abejot pradėjau doh.gif

Nesigailėsi, tikrai gerai pasirinkai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Jis iš karto labai gražiai suklijuoja nuotraukas į albumą. Nereikia po to sukti galvos, kokį albumą pirkti ir t.t Galėsit jau kitą dieną grožėtis.
Aišku, tikiuosi, kad šią paslaugą jis dar daro, kaip ir anksčiau g.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atira: 31 sausio 2006 - 23:58
QUOTE(atira @ 2006 01 31, 23:56)
Nesigailėsi, tikrai gerai pasirinkai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Jis iš karto labai gražiai suklijuoja nuotraukas į albumą. Nereikia po to sukti galvos, kokį albumą pirkti ir t.t  Galėsit jau kitą dieną grožėtis.
Aišku, tikiuosi, kad šią paslaugą jis dar daro, kaip ir anksčiau  g.gif 
4u.gif

Deje, mes šitos jo paslaugos atsisakėm, mums pigiau bus, jei duos tik CD. O tuos variantus su albumu jis siūlo tada, kai žmonių jau 60 gaunasi, nes tada jam apsimoka, o jei nėra tiek žmonių, tai kitos visai kainos gaunasi ir CD daug labiau apsimoka smile.gif
Atsakyti
Patariu toms kurios dar nepasirinko ar neuzsisake fotografu paskubekite!!!!!!!!! As tai irgi norejau V.Garla nes prisiklausiau geru atsiliepimu, taciau mano datai jis jau buvo uzimtas, tad pasirinkau G.Rein visai maloni moteryte ir nuotraukos kiek perziurejau man visai patiko-tokios su mintim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Izaa @ 2006 02 06, 09:58)
Patariu toms kurios dar nepasirinko ar neuzsisake fotografu paskubekite!!!!!!!!! As tai irgi norejau V.Garla nes prisiklausiau geru atsiliepimu, taciau mano datai jis jau buvo uzimtas, tad pasirinkau G.Rein  visai maloni moteryte ir nuotraukos kiek perziurejau man visai patiko-tokios su mintim biggrin.gif

o tai kokios kaineles pas ja???
Atsakyti
Sveikos ir Sviki

gal kas nors zino ka nors apie fotgrafe Eugenija Siurbiene??ji is kauno:)
buciau dekinga uz informacija
Atsakyti
QUOTE(*Indrute* @ 2006 02 07, 13:35)
Sveikos ir Sviki

gal kas nors zino ka nors apie fotgrafe Eugenija Siurbiene??ji is kauno:)
buciau dekinga uz informacija

tikrai nieko gero....bent jau mano akim ziurint, aisku nebent tau patinka postatymines nuotraukos su priklijuotais visokiais kaciukais kampe, su iklijuotu tropiku dangum, ir visokiais remeliais.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakvisha)
Laba, o gal galetum to fotografo kontaktus duoti.Kazkaip neitiketinai pigios paslaugos.Pati ruosiuosi vestuvems ir labai noreciau paziureti i darbus, kaip viskas atrodo  ax.gif 4u.gif  4u.gif  4u.gif

jei čia turi omeny Jūratę Čiakienę, tai www.foto-jurate.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vIKIs: 08 vasario 2006 - 10:32
Aš jau galiu pasigirti ( blush2.gif o gal jau gyriausi) kad davėm fotografui rankpinigius, bet kai čia dabar pasiskaičiau matau , kad pigiai suderėjau tik 400 Lt. bigsmile.gif Aišku dar anksti džiaugtis kol nemačiau savo nuotraukėlių bet fotografas pasirodė mielas (nelinkęs per daug girtis), o ir nuotraukos gražios (bent jau man)
Atsakyti
QUOTE(majami @ 2006 02 08, 11:44)
Aš jau galiu pasigirti ( blush2.gif o gal jau gyriausi) kad davėm fotografui rankpinigius, bet kai čia dabar pasiskaičiau matau , kad pigiai suderėjau tik 400 Lt.  bigsmile.gif  Aišku dar anksti džiaugtis kol nemačiau savo nuotraukėlių bet fotografas pasirodė mielas (nelinkęs per daug girtis), o ir nuotraukos gražios (bent jau man)

labai pigiai 4u.gif niu tai sveikinu smile.gif belieka tikėtis, kad viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 02 08, 11:49)
labai pigiai  4u.gif niu tai sveikinu  smile.gif belieka tikėtis, kad viskas bus gerai  mirksiukas.gif

lijo o tu jau turi fotografa?
Atsakyti

Fotografo dekalogas arba keli patarimai jauniesiems

1. Niekas taip nepjauna, nekerta akies ir negadina vaizdo, kaip vienkartinės baltos plastikinės stiklinaitės elegantiškoje, ilga aksomine pirštine aptrauktoje rankutėje.

2. ... ar minėjau plastikines stiklines? ;-)

3. Būtų gerai, kad turėtumėte netoliese pudros... vasara karšta ir nesunku sublizgėti smile.gif

4. Jei jau nutiktų atvirkščiai ir užkluptų lietus, turėkite tam atvejui pasiruošę didelį skėtį, kuris išgelbės jūsų šukuoseną ir gali būti, kad pasitarnaus vienam kitam romantiškam kadrui smile.gif

5. Švęsite gamtoje, sodyboje? Uodams gali labai patikti šviežutėliai vestuvininkai, todėl būkite tam rimtai pasirengę smile.gif

6. Kalbėdami su fotografu būkite dalykiški ir tiksliai įvardinkite - o dar geriau užrašykite - dalykus, dėl kurių susitarėte. Paklausimas, ar fotografas laisvas kažkurią dieną dar nereiškia, kad jūs jį užsisakėte, – gal neįtikėtina, bet buvo tokia pora, kurią išgelbėjo tik tai, kad tuokėsi penktadienį.

7. Prieš 1-2 savaites iki vestuvių aptarkite Jums brangius / reikšmingus žmones / dalykus, kas Jums svarbu, visus scenarijaus pasikeitimus su fotografu: jam reikia maksimaliai pasiruošti dirbti tomis sąlygomis. Taip pat pasakykite keletą dalykų, jei Jūsų nuomone, jie padės fotografui orientuotis žmonių santykiuose fotografuojant Jus ir Jūsų artimuosius.

8. Tuo pačiu nurodykite bent porą mobiliųjų telefonų numerių, kuriais vestuvių dieną galėtų su jumis susisiekti (jaunosios telefonas nesiskaito, nes dažniausiai neturi su savimi).

9. Dalyje nuotraukų žiūrėsite į objektyvą / fotografą, todėl puiku, jei tai bus žmogus, kuriuo pasitikite ir galite smagiai bendrauti - jūsų nuotaika bus matyti nuotraukoje.

10. Vestuvės – Jūsų šventė, todėl tenetemdo jos smulkmenos (o jų paprastai niekas ir nepastebi) !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bella: 08 vasario 2006 - 13:38