Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(kate0 @ 2006 01 17, 18:05)
Skaitineju sia tema jau metai laiko, tai 60-70 procentu nuotaku giria Cesoni ir Jurate ir gal dar koki fotografa. Cia man toks ispudis susidare. Jie ima minimum nuo 1000 lt. Musu fotografe kainovo uz darba 200lt tada fotkina juosteliu tiek kiek norime ir paskui dar kaina kai ju gali imti tik 1 vnt. 2lt dideles ir 1 lt maza.

O kodėl negirti, jei žmogus to vertas g.gif
Pvz. mano vestuves fotografavo ta pati Jūratė (Čiakienė) Nuotraukom patenkinta esu daugiau nei 100 %. Ir tikrai Tavo žinios klaidingos kur apie minimum kainas kalbi mirksiukas.gif

O kas iš to, kai pasisamdai kažkokį nežinomą fotografą už 200 lt. ir išvydus nuotraukas TOS DIENOS, KURI ANTRĄ KARTĄ NEPASIKARTOS vos nesupykina nuo meniškumo...

P.S. Žinoma kai kam labai pasiseka ir už tuos pačius 200 lt gauna stulbinamas nuotraukas.
Ir galiausiai, kas kiek nori, tas tiek moka. Juk ne iš svetimos kišenės mirksiukas.gif
Atsakyti
Cia truputi nuo temos ax.gif kitiems tik atrodo, kad TA DIENA NEPASIKARTOS ax.gif Gyvenimas daro savo

Linkiu, kad visiems nesikartotu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2006 01 18, 21:34)
Cia truputi nuo temos  ax.gif kitiems tik atrodo, kad TA DIENA NEPASIKARTOS  ax.gif  Gyvenimas daro savo

Linkiu, kad visiems nesikartotu  drinks_cheers.gif

košmaras doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vIKIs @ 2006 01 18, 19:49)
O kodėl negirti, jei žmogus to vertas  g.gif
Pvz. mano vestuves fotografavo ta pati Jūratė (Čiakienė) Nuotraukom patenkinta esu daugiau nei 100 %. Ir tikrai Tavo žinios klaidingos kur apie minimum kainas kalbi  mirksiukas.gif

O kas iš to, kai pasisamdai kažkokį nežinomą fotografą už 200 lt. ir išvydus nuotraukas TOS DIENOS, KURI ANTRĄ KARTĄ NEPASIKARTOS vos nesupykina nuo meniškumo...

P.S. Žinoma kai kam labai pasiseka ir už tuos pačius 200 lt gauna stulbinamas nuotraukas.
Ir galiausiai, kas kiek nori, tas tiek moka. Juk ne iš svetimos kišenės  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
o as susiradau fotografa o tik paskui paklausiau forumieciu nuomones, ir nieko as nesivaikau ieskom to kas mums patinka, mano pasirinktas fotografas uz darba tik 50 litu paeme, o paskui plius papilomos foto ir nera jokioskaiciaus kiek privalai pasiimti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 01 19, 11:40)
o as susiradau fotografa o tik paskui paklausiau forumieciu nuomones, ir nieko as nesivaikau ieskom to kas mums patinka, mano pasirinktas fotografas uz darba tik 50 litu paeme, o paskui plius papilomos foto ir nera jokioskaiciaus kiek privalai pasiimti smile.gif

as lygiai tiap pat, cia fotografo net neieskojau, ir net nuomones neklausiau, o pasisseke tai labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
as is pradziu paklausiau kas ka galetu rekomenduot, bet maniskio nieks nerekomendavo pati susiradau savo jegomis smile.gif o veliau sulaukiau pagyrimo kad geras fotografas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
kazkaip cia tikrai daug gincu sitoj temoj.
as ir pati susiradau fotografa, nes ne visiems tas pats grazu ir patinka. del kainu, tai manau kiekvienas pagal savo poreikius ir galimybes, kaip ir del visu kitu dalyku.
pasistengsiu perskaityt visa tema, gal rasiu ka apie savo fotografa
Atsakyti
Kai pernai ieškojau fotografų, skaičiau šio forumo rekomendacijas. Kelių iš rekomenduotų fot. stilius man labai patiko. Labiausiai susidomėjau tuo, kuris yra mūsų mieste. Deja, su juo kelias savaites nepavyko susitikti, todėl tęsiau paieškas ir kitais kanalais. Šioje temoje apie mano išsirinktąjį fotografą rekomendacijos pradėjo sklisti tik tada, kai jau su juo buvau susitarusi.

Nuotraukomis nenusivyliau wub.gif

Linkiu ir kitoms susirasti fotografą pagal savo norus ir tinkamą kainą.

Aš UŽ tai, kad būtų kuo daugiau rekomenduotinų fotografų kontaktų ir gerų jų darbų pavyzdžių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajukė* @ 2006 01 19, 19:23)
Kai pernai ieškojau fotografų, skaičiau šio forumo rekomendacijas. Kelių iš rekomenduotų fot. stilius man labai patiko. Labiausiai susidomėjau tuo, kuris yra mūsų mieste. Deja, su juo kelias savaites nepavyko susitikti, todėl tęsiau paieškas ir kitais kanalais. Šioje temoje apie mano išsirinktąjį fotografą rekomendacijos pradėjo sklisti tik tada, kai jau su juo buvau susitarusi.

Aš UŽ tai, kad būtų kuo daugiau rekomenduotinų fotografų kontaktų ir gerų jų darbų pavyzdžių  mirksiukas.gif

Labai grazios Jusu foto, Svajuke!
Atsakyti
QUOTE(*Svajukė* @ 2006 01 19, 17:23)

Aš UŽ tai, kad būtų kuo daugiau rekomenduotinų fotografų kontaktų ir gerų jų darbų pavyzdžių  mirksiukas.gif

Labas, Svajuke,
Tavo nuotraukos tikrai fantastiskos!!! thumbup.gif Gal galetum pasidalinti savo fotografo kontaktais? Kiek fotografas eme uz fotografavima?
Atsakyti
KENGAI, JolantaG, džiugu, kad ir Jums patiko mano vestuvių nuotraukos wub.gif

Fotografo kontaktus ir kitų vestuvių nuotraukų pavyzdžius galite rasti šiuo internetiniu adresu:
http://www.rytisfoto.com/
Atsakyti