Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

Tai kaip suprantu apie R.Švilpa komentaru nera daug g.gif , o gal kas turite jo koordinates? Labai noreciau ji surasti, nes jo darbai man thumbup.gif . Labai dekoju
Atsakyti
QUOTE(druaura @ 2005 12 27, 19:29)
Tai kaip suprantu apie R.Švilpa komentaru nera daug g.gif , o gal kas turite jo koordinates? Labai noreciau ji surasti, nes jo darbai man thumbup.gif . Labai dekoju

paieškosiu, tik kad bus l. brangu wink.gif šiaip, kiek žinau, jis studijoj fotkina
Atsakyti
QUOTE(druaura @ 2005 12 27, 18:29)

Fotografas R. Švilpa vestuvių nebefotografuoja.
Atsakyti
Ačiū už atsakymą, bet jis mane nuliūdino. Nuo kada jis to nebedaro? g.gif O gal vistik turite telefona, kažkaip pačiai norisi isgirst atsakymą cool.gif Labai dekoju
Atsakyti
QUOTE(Bella @ 2005 12 28, 02:38)
Fotografas R. Švilpa vestuvių nebefotografuoja.

dar ir kaip fotografuoja smile.gif bet tik savo studijoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(druaura @ 2005 12 27, 16:06)
[FONT=Arial][FONT=Arial]Tai kaip suprantu, dėl R.Švilpos niekas patarti - padėti negalite verysad.gif . O gal kam nors uzsiliko jo koordinates, buciau labai laiminga ir dekinga.

cia klaipedoj?jei kazko nemaisau 4u.gif galiu drauges paklaust jo koordinates smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2005 12 28, 20:51)
dar ir kaip fotografuoja  smile.gif bet tik savo studijoj  mirksiukas.gif

na kiek ir as zinau tai jis vestuviu nebefotografuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 12 28, 22:10)
na kiek ir as zinau tai jis vestuviu nebefotografuoja mirksiukas.gif

maždaug prieš 9 mėn. fotografavo tongue.gif pati nuotraukas mačiau
Atsakyti
oi kokios diskusijos užvirė dėl R.Švilpos biggrin.gif , jei kas turėtumėte jo koordinates parašykite, o tada jau tiksliai žinosiu ir jums visoms pranešiu ar jis fotografuoja vestuves ar jau nebe verysad.gif
Atsakyti
yra ir be Švilpos gerų vestuvių fotografų, ko jūs prie to žmogaus pristojojte
Atsakyti
QUOTE(druaura @ 2005 12 29, 09:45)
oi kokios diskusijos užvirė dėl R.Švilpos biggrin.gif , jei kas turėtumėte jo koordinates parašykite, o tada jau tiksliai žinosiu ir jums visoms pranešiu ar jis fotografuoja vestuves ar jau nebe verysad.gif

ryt jei nepamirsiu paskambinsiu draugei ir paklasuiu jo koordinates,o tada tau parasysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2005 12 29, 12:32)
yra ir be Švilpos gerų vestuvių fotografų, ko jūs prie to žmogaus pristojojte

aisku kad yra, pvz mes tai likome labai patenkinti blush2.gif
Atsakyti