Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(tinaa @ 2005 12 12, 14:07)
fotografei tiksliai buvo tos dienos  biggrin.gif del to rinkimes vyrus fotografus biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2005 12 05, 21:21)
siaikp tai abu graziai atrodet, daug laimes jums!
bet kad tos nuotraukos beveik visos vienodos....man tokie fotografai nea schmoll.gif

Iš tikrųjų ne visos ten nuotraukos buvo fotografo darytos, ten dar sumišai sudėtos ir taip fotkinusių giminaičių... Apskritai tai nebuvo iš ko rinktis, kadangi žiema buvo, o gamtovaizdis tai ir vienodas smile.gif Geriausia ir gražiausia vasarą arba pavasarį, o žiemą nelabai ir geras fotografas padės sad.gif Aišku, iš mūsų vestuvių ir lb gražių nuotraukų yra, bet... Šiek tiek gaila, kad žiemą šventėm, bet kas iš tų nuotraukų, kai pagalvoji, svarbu, kad kartu gyventume. O jas pažiūriu tik draugams rodydama arba šiaip kai nostalgija užeina. Tik tiek. smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

gal kas samdėte vestuvėms fotografą R.Švilpa? Kokie atsiliepimai apie jį būtų. Žinau, kad tai puikus fotografas tik ar jis "apsiima" vestuvėmis? g.gif
Labai dekočiau jei pasidalintumėte patirtimi.
Atsakyti
QUOTE(druaura @ 2005 12 21, 16:55)
Sveikos merginos,

gal kas samdėte vestuvėms fotografą R.Švilpa? Kokie atsiliepimai apie jį būtų. Žinau, kad tai puikus fotografas tik ar jis "apsiima" vestuvėmis?  g.gif
Labai dekočiau jei pasidalintumėte patirtimi.

Nezinau ar Raimondas fotkina vestuves, bet, kad jis tikras meistras ir labai siltas zmogus-tai faktas!
Atsakyti
...taip ir nezinau kiek verta mokėti fotografui už vienos dienos vestuves iki 24.00val. verysad.gif
As norėčiau kad man padarytų fotoalbumą ir atiduotų diskelį. Čia mačiau Leo fotografas gal jis galėtų man padėt?
Merginos kiek jūs mokėjote?
Atsakyti
Fotografų esama labai skirtingų tiek sugebėjimais, tiek kaina, tiek darbo stiliumi, todėl praktiškai nelabai yra atsakymo į klausimą „kiek verta“. Ar verta - čia jau kiekvienų jaunųjų sprendimas, ar „jiems verta“ pagal kokybę, kainą, gaunamas paslaugas. Panšiai, jei paklaustumėte, ar verta turėti mersedesą - kažkas dievina ir jam „labai verta“, kažkam nepatinka, kažkam per brangus, kažkam modelis „nevertas“ ir t.t., kažkam verta Volvo... mirksiukas.gif Tai praktiškai reiškia, kad už kiek gausit norimą fotografą, turėsit patys nuspręst, ar jums tinka kaina / verta. Ir teisingai darot, kad klausiat, kiek kiti mokėjo - tai tiesiog truputį padės orientuotis nuo-iki, bet geriausia, jei pasikalbėsit su sau patinkančiais fotografais ir sužinosit _jų_ kainas. Niekas neverčia iškart užsisakinėt - jūsų teisė domėtis ir rinktis.

Dėl fotoalbumo, disko: dabar jau nemažai, kas skaitmena fotografuoja, tai neturėtų būt problema. Galima ir iš juostos skenuoti, tik tai turi savus pliusus ir minusus:

1. Visas juostines foto kokybiškai skenuoti reikia daug laiko, labai geros įrangos ir gero laboranto, kuris skirtų pakankamai laiko. Vistik dauguma žmonių nėra tokie priekabūs skenavimo kokybei, kaip tarkim, aš, ir nepastebi mirksiukas.gif Yra juostos + ir -, bet čia jau ilgos diskusijos, o rezultatas vistiek didžiausia dalim priklauso nuo fotografo mokėjimo išnaudot aparatūrą maks. rezultatui ar tai juosta, ar skaitmena.

2. Nepaisant to, kadrų vertė labiausiai priklauso nuo fotografo ir jo sugebėjimų nei nuo to, ar jis fotografuoja skaitmena, ar juosta. Jei jums svarbiausia patogumas, gal būt verta rinktis tik iš skaitmena fotografuojančių; jei labiausiai rūpi pačios nuotraukos (fotografo darbo kokybė), tai rinkitės pagal fotografo darbus, nesvarbu, kuo jie daryti.

Originalai / spaudai paruoštos foto yra pagrindiniai fotografo darbo vaisiai, todėl jei jų norite, dėl jų tariamasi ir tai reikia sakyti iškart smile.gif

QUOTE(majami @ 2005 12 22, 13:50)
...taip ir nezinau kiek verta mokėti fotografui už vienos dienos vestuves iki 24.00val. verysad.gif
As norėčiau kad man padarytų fotoalbumą ir atiduotų diskelį. Čia mačiau Leo fotografas gal jis galėtų man padėt?
Merginos kiek jūs mokėjote?

Atsakyti
...na kas tiesa tai tiesa, visai buvau užmiršusi kad galima ir juostele fotkinti!
Bet visvien neįsivaizduoju kiek tai galėtų kainuoti...300- 1150Lt.?...
Atsakyti
Na, sakykim iki 1500, bet manau dauguma kažkur 500-1000, žinoma, kainos dar priklauso ir nuo sezono - vasarą brangiausia. Jei anksčiau išsirinksit, tai turėsit didesnį pasirinkimą ir daugiau šansų rasti sau geriausią variantą. Fotografus anksti užsisako, todėl praktiškai niekad nėra per anksti užsisakyti... na, nebent prieš metus wink.gif

QUOTE(majami @ 2005 12 23, 20:33)
...na kas tiesa tai tiesa, visai buvau užmiršusi kad galima ir juostele fotkinti!
Bet visvien neįsivaizduoju kiek tai galėtų kainuoti...300- 1150Lt.?...
Atsakyti
g.gif o tai į tuos, tarkim, 500-1000 Lt jaunavedžių albumo su nuotraukom kaina įeina ar čia dar plius?
Atsakyti
Turbūt smile.gif Jei rimtai, tai niekas negali atsakyti už jūsų pasirinktą fotografą, išskyrus jį patį smile.gif Be to, nelygu kokio albumo norit (fotografai nevienodus albumus siūlo: galima paprastai sudėt foto, galima ir dizainu užsiimt, kas labai gerina albumo vaizdą, tačiau reikalauja daug darbo). Vis tik dar kartą labai patariu pasižiūrėti, kokius fotografus randate, kokie jų darbai, stilius, bendravimas, kainos - tai ką kiti rado buvo pernai, jei šiemet, tai gali būt kad tokio fotografo ir nebegausit; o kitas fotografas - kita kaina, kokybė, stilius ir visa kita. Susitikę su fotografais gausit nepalyginamai daugiau informacijos. Juk ir vestuvinę suknelę renkantis neužtenka pamatyti nieko nesakantį pavadinimą ir kainą - einat, žiūrit, matuojatės, derinat, bandot įsivaizduot kaip atrodysit vestuvių dieną - o tai galit padaryt tik gyvai ir kitų atsiliepimai tik apie kainą nematant jums per mažai padės rinktis. Ir patarimas: visada kalbėkite tik su pačiu fotografu (-e), su kuriuo tarėtės, jei kas jo vardu praneša apie planų pasikeitimus ir pan.

QUOTE(lijo @ 2005 12 25, 22:21)
g.gif o tai į tuos, tarkim, 500-1000 Lt jaunavedžių albumo su nuotraukom kaina įeina ar čia dar plius?

Atsakyti
thumbup.gif

Kalėdos, tikiuosi ir jūsų vestuvės, - stebuklų metas wink.gif Mano galva, pats geriausias pasirinkimo kriterijus smile.gif

QUOTE(lijo @ 2005 12 26, 01:08)
na... aš, regis, jau išsirinkau smile.gif gyslelę turinčią mėgėją, kuri daro stebuklus santa2.gif
Atsakyti
[FONT=Arial][FONT=Arial]Tai kaip suprantu, dėl R.Švilpos niekas patarti - padėti negalite verysad.gif . O gal kam nors uzsiliko jo koordinates, buciau labai laiminga ir dekinga.
Atsakyti