QUOTE(ringuciukas @ 2005 12 06, 10:51)
zinot, o man atrodo kad nuotrauku kokybepriklauso labai daug nuo tu kuriuos fotkina. kai vienus zmones fotkini tai is 10 kadru 8 geri, o kitus kai fotkini is 10 geri tik 1
kai paziuri cia veseliu nuotraukas kurios sudetos tipo visiems pasiziureti, nu tai ka as galiu pasakyti, kaikurios galetu sleptis ir isvis albumus nukist kuo toliau, jei zmogus nemoki buti naturalus tai nieko gero ir nesigaus, nesigiriant as visuose nuotraukose atrodau nu taip visai nieko, nu bet mano busimas jaunikis , as sakau visa vestuvini albuma sugadins,
jei fotogeniskas zmogus ir neblogas fotografas tai nuotraukos superines atrodis
o jei zmogus nefotogeniskas tai kaip tu ji graziai gali nufotkinti, tik liepti, atsistok taip, pasisuk, pakelk biski akis........tai apie koki naturaluma kalbam?????
kai paziuri cia veseliu nuotraukas kurios sudetos tipo visiems pasiziureti, nu tai ka as galiu pasakyti, kaikurios galetu sleptis ir isvis albumus nukist kuo toliau, jei zmogus nemoki buti naturalus tai nieko gero ir nesigaus, nesigiriant as visuose nuotraukose atrodau nu taip visai nieko, nu bet mano busimas jaunikis , as sakau visa vestuvini albuma sugadins,
jei fotogeniskas zmogus ir neblogas fotografas tai nuotraukos superines atrodis
o jei zmogus nefotogeniskas tai kaip tu ji graziai gali nufotkinti, tik liepti, atsistok taip, pasisuk, pakelk biski akis........tai apie koki naturaluma kalbam?????
na siaip sutinku, kad yra nuotrauku kur galvoji, ir ka tas fotografas mane sau!!!!
beje sutinku del zmoniu fotogeniskumo...jei fotogeniskas tai fotkink kaip nori ir bus vistiek grazios nuotraukos...bet jei nea...tai tikrai reik padirbeti, kad graziai gautus.
na o kad kievienam savos grazios ..tai cia tiesa...ne bet nereik aklai visu girti...manau sveika kritika yra labai gerai
p.s. na tik nesutinku su tuo, kad mano jaunikis gadins nuotraukas...