Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(ringuciukas @ 2005 12 06, 10:51)
zinot, o man atrodo kad nuotrauku kokybepriklauso labai daug nuo tu kuriuos fotkina. kai vienus zmones fotkini tai is 10 kadru 8 geri, o kitus kai fotkini is 10 geri tik 1
kai paziuri cia veseliu nuotraukas kurios sudetos tipo visiems pasiziureti, nu tai ka as galiu pasakyti, kaikurios galetu sleptis ir isvis albumus nukist kuo toliau, jei zmogus nemoki buti naturalus tai nieko gero ir nesigaus, nesigiriant as visuose nuotraukose atrodau nu taip visai nieko, nu bet mano busimas jaunikis  doh.gif , as sakau visa vestuvini albuma sugadins,  biggrin.gif
jei fotogeniskas zmogus ir neblogas fotografas tai nuotraukos superines atrodis  thumbup.gif
o jei zmogus nefotogeniskas tai kaip tu ji graziai gali nufotkinti,  tik liepti, atsistok taip, pasisuk, pakelk biski akis........tai apie koki naturaluma kalbam?????

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
na siaip sutinku, kad yra nuotrauku kur galvoji, ir ka tas fotografas mane sau!!!!
beje sutinku del zmoniu fotogeniskumo...jei fotogeniskas tai fotkink kaip nori ir bus vistiek grazios nuotraukos...bet jei nea...tai tikrai reik padirbeti, kad graziai gautus.

na o kad kievienam savos grazios ..tai cia tiesa...ne bet nereik aklai visu girti...manau sveika kritika yra labai gerai thumbup.gif

p.s. na tik nesutinku su tuo, kad mano jaunikis gadins nuotraukas... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katyteee: 06 gruodžio 2005 - 18:50
as ir manau kad daug kas priklauso nuo pacio zmogaus.jis turi jausti savo mimika judesius ir pan...
aisku profesionalas padarys gal neblogas nuotraukytes is kereplu 4u.gif ....bet vis vien ne tas kai zmogus pasitikinciai jauciasi pries foto kamera...
tai ir jaudinuosi kaip as cia su jaunuoju papozuosim....nors ir gera forografa samdau...jauciu teks ikalti 4u.gif truputuka...tada tai be problemu tampu fotogeniska ir ideju pilna 4u.gif
Atsakyti
Na, kažkuo visi pasisakymai yra teisingi... Nuo pačių konkrečių žmonių irgi priklauso, kokios bus nuotraukos (būta nuotakos, kurios veidukas be reikalo vis surauktas kaip naginė buvo... na, ir fotkink tokią gražuolę wink.gif - tai pareikalavo kur kas daugiau sugebėjimų ir sėkmės), kita vertus nereik vis taikytis, kaip čia geriau tam fotoaparate atrodyti wink.gif (viena iš nuotakų po vestuvių pati pasakė, kad nereikėjo tiek į kamerą žiūrėt) - labiau patiko natūralesnės smile.gif Šiaip bene didžiausia dalimi priklauso nuo fotografo - negalima gi reikalaut, kad nuotakos su jaunikiais būtų patyrę fotomodeliai ir visi puikiai jaustųsi prieš kamerą.

Vertinu fotografus, sugebančius kurti „natūralų“ vaizdą, tačiau man asmeniškai labiausiai akį glosto iki panagių tikras, natūralus, išraiškingas momentas, jausmas ir pan. Netgi aktoriai yra geriausi tie, kurie įsijaučia / jaučia / gyvena savo herojumi, o ne tiesiog vaidina jausmą.

QUOTE(belisime @ 2005 12 06, 20:11)
as ir manau kad daug kas priklauso nuo pacio zmogaus.jis turi jausti savo mimika judesius ir pan...
  aisku profesionalas padarys gal neblogas nuotraukytes is kereplu 4u.gif ....bet vis vien ne tas kai zmogus pasitikinciai jauciasi pries foto kamera...
  tai ir jaudinuosi kaip as cia su jaunuoju papozuosim....nors ir gera forografa samdau...jauciu teks ikalti 4u.gif truputuka...tada tai be problemu tampu fotogeniska ir ideju pilna 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Leo` @ 2005 12 06, 18:37)
Na, kažkuo visi pasisakymai yra teisingi... Nuo pačių konkrečių žmonių irgi priklauso, kokios bus nuotraukos (būta nuotakos, kurios veidukas be reikalo vis surauktas kaip naginė buvo... na, ir fotkink tokią gražuolę wink.gif - tai pareikalavo kur kas daugiau sugebėjimų ir sėkmės), kita vertus nereik vis taikytis, kaip čia geriau tam fotoaparate atrodyti wink.gif (viena iš nuotakų po vestuvių pati pasakė, kad nereikėjo tiek į kamerą žiūrėt) - labiau patiko natūralesnės smile.gif Šiaip bene didžiausia dalimi priklauso nuo fotografo - negalima gi reikalaut, kad nuotakos su jaunikiais būtų patyrę fotomodeliai ir visi puikiai jaustųsi prieš kamerą.

Vertinu fotografus, sugebančius kurti „natūralų“ vaizdą, tačiau man asmeniškai labiausiai akį glosto iki panagių tikras, natūralus, išraiškingas momentas, jausmas ir pan. Netgi aktoriai yra geriausi tie, kurie įsijaučia / jaučia / gyvena savo herojumi, o ne tiesiog vaidina jausmą.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
As pavyzdsiui esu ziauriai nefoteogeniska, o ypac ant tu nuotrauku kur spec.pozuoti reikia.<katastrofa> schmoll.gif Ir nijau kad mano vstuviu nuotraukos bus tokios, tai kaip sveciam rodyti ir dalinti schmoll.gif . [FONT=Times][SIZE=1][COLOR=blue]
Atsakyti
Na, čia kartais būna, kad žmogus dar neužtaikė ant fotografo, kuris sugebėtų pajusti ir pagauti momentą arba, jei studijoj, tai svarbu ir kad bendraujant su fotografu būtų pakankamai saugu / malonu / ir pan. bendraut prieš kamerą, kad atsiskleistumėte, o jis sugebėtų tai užfiksuoti smile.gif - todėl svarbus ir bendravimas su fotografu, kaip kad, berods, Kengas ir minėjo.

QUOTE(sonatos @ 2005 12 07, 13:37)
As pavyzdsiui esu ziauriai nefoteogeniska, o ypac ant tu nuotrauku kur spec.pozuoti reikia.<katastrofa> schmoll.gif  Ir nijau kad mano vstuviu nuotraukos bus tokios, tai kaip sveciam rodyti ir dalinti schmoll.gif . [FONT=Times][SIZE=1][COLOR=blue]

Atsakyti
Oi atsiprasau uz gramatines klaidas, dabar paskaiciau savo mintis ir nusterau, kaip as taip galejau parasyti.Atleiskit, vis per tuos darbus 4u.gif , Ir dirbti reikia ir SM paskaityti reikia biggrin.gif [FONT=Times][SIZE=1][COLOR=blue]
Atsakyti
Tai kaip suprantu Leo yra fotografas? Ar klystu? Jei taip tai gal butu galima pamatyti jusu fotografuotu vestuviu nuotraukeliu? blush2.gif
4u.gif [FONT=Times][SIZE=1][COLOR=blue]
Atsakyti
Jei paspaustumėte ant mano „niko“, rastumėte ir svetainę su trupučiu nuotraukų smile.gif parašyčikau ir čia, bet adminai pyks už savireklamą.

QUOTE(sonatos @ 2005 12 07, 16:01)
Tai kaip suprantu Leo yra fotografas? Ar klystu? Jei taip tai gal butu galima pamatyti jusu fotografuotu vestuviu nuotraukeliu? blush2.gif 
  4u.gif [FONT=Times][SIZE=1][COLOR=blue]

Atsakyti
QUOTE(Leo` @ 2005 12 07, 16:18)
Jei paspaustumėte ant mano „niko“, rastumėte ir svetainę su trupučiu nuotraukų smile.gif parašyčikau ir čia, bet adminai pyks už savireklamą.

Neužpyks, bet duos ĮSPĖJIMĄ už forumo taisyklių pažeidimą doh.gif . Paskutinis kartas, kada prašau susitvarkyti savo info. Reklamuotis forume nedraudžiama, kai tai daroma sąžiningu būdu. Suprantama, jog komercinė reklama kainuoja. O visi šitie pinigai už reklamą eina į Supermama.lt paramos ir labdaros fondą, kurio tikslai yra padėti tiems, kam labiausiai reikia, dažniausiai sunkiai besiverčiančioms šeimoms, vaikų namams. 4u.gif

Tad ar ne gėda visiems čia užsimaskavusiems verslininkams ( jūsų čia ne vienas ir ne du ), kurie įvairiais būdais, net kartais prisidengdami dvigubais, trigubais nick'ais bando rekomenduoti patys savę. doh.gif Pasielkite nors vieną kartą garbingai, jei norite, kad ir klientai jus gerbtų ir laikytų tikrais profesionalais visom prasmėm.
Atsakyti
1. Jau iš pat pradžių (2005-04-17), kilus klausimui dėl reklamos skyrelyje dėto skelbimo, gavau įspėjimą ir tuomet klausiau apie reklamos sąlygas, tačiau iki šiol negavau jokio atsakymo, kaip berods ir iš reklamai skirto el. pašto adreso, nurodyto taisyklėse. Būt malonu, jei atsiųstumėte / patalpintumėte svetainėje reklamos kainininką pagal skirtingas reklamos vietas jūsų svetainėje.

2. Nežinau, kaip veikia forumo sistema, tačiau prašymo keisti info ar parašą tarp asmeninių žinučių ar el. paštu nesu gavęs. Ankstesnis parašas buvo greitai panaikintas be komentarų iškart po atsiradimo. Tuo tarpu dabartinis ("Fotografas Liutauras") buvo paliktas todėl, - kaip tada supratau, - jog administratoriaus nuomone jis nepažeidžia forumo taisyklių ir dabar jau yra berods 1-2 savaites. Jei tai vis dėlto mygtukas „info“ - ar draudžiama asmeninės svetainės adresui skirtame laukelyje nurodyti savo svetainės adresą / ar mano svetainės adresas interpretuojamas kaip skelbimas? Tokio draudimo niekur neteko pastebėti, tačiau jei kliūna, galiu nurodoti ar sukurti specialų puslapį, atitinkantį supermamos reikalavimus.

3. Kaip matote, nesu užsimaskvęs, nei dabar, nei anksčiau.

4. Jūsų forume niekad nenaudojau kelių slapyvardžių bei nerašau rekomendacijų savo adresu; nesu ir prašęs, kad kas kitas tai darytų.

5. „Pasielkite nors vieną kartą garbingai“? Atleiskite... 3-ias šio forumo taisyklių punktas sako:

„3. Naudoti grubius, necenzūrinius išsireiškimus ir įžeidimus bet kokiu pavidalu, grubaus tono žinutes ("varančias ant asmens"). Net jei buvo ginčytasi, netgi jei jūs buvote teisūs, už tokį elgesį jūs būsite įspėti.“

QUOTE(Bella @ 2005 12 08, 00:20)
Neužpyks, bet duos ĮSPĖJIMĄ už forumo taisyklių pažeidimą doh.gif . Paskutinis kartas, kada prašau susitvarkyti savo info. Reklamuotis forume nedraudžiama, kai tai daroma sąžiningu būdu. Suprantama, jog komercinė reklama kainuoja. O visi šitie pinigai už reklamą eina į Supermama.lt paramos ir labdaros fondą, kurio tikslai yra padėti tiems, kam labiausiai reikia, dažniausiai sunkiai besiverčiančioms šeimoms, vaikų namams. 4u.gif 

Tad ar ne gėda visiems čia užsimaskavusiems verslininkams ( jūsų čia ne vienas ir ne du ), kurie įvairiais būdais, net kartais prisidengdami dvigubais, trigubais nick'ais bando rekomenduoti patys savę.  doh.gif  Pasielkite nors vieną kartą garbingai, jei norite, kad ir klientai jus gerbtų ir laikytų tikrais profesionalais visom prasmėm.

Atsakyti
Merginos, noreciau paklausti, Kiek laiko fotografas buvo Jusu vestuvese? Ar i namus atvaziavo? Ar pati baliu fotografavo? doh.gif [FONT=Times][SIZE=1][COLOR=blue]
Atsakyti