Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(aistulka:) @ 2005 11 30, 17:29)
Saunu thumbup.gif  o ar galima butu ju kontaktus? Aciu 4u.gif

Danisevicius-869994005
Zilinskas- 868255517
Kauneckas - 868604218
Milasevicius- 869999788
Atsakyti
o tai kokia orientacine kaina???? zinai net nejauku skambint kai nezinai kokios sumos vyrauja tarp tu geruju:)
Atsakyti
QUOTE(ringuciukas @ 2005 11 30, 21:48)
o tai kokia  orientacine kaina???? zinai net nejauku skambint kai nezinai kokios sumos vyrauja tarp tu geruju:)

Skambinkit drasiai, kiek zinau ju kainos skirtingos ir priklauso nuo vestuviu sezono, tik zinau, kad visi jie ima uz darba ir kaina svyruoja nuo 150lt iki 300lt uz valanda darbo, bet kokybe... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KENGAS @ 2005 12 01, 10:49)
Skambinkit drasiai, kiek zinau ju kainos skirtingos ir priklauso nuo vestuviu sezono, tik zinau, kad visi jie ima uz darba ir kaina svyruoja nuo 150lt iki 300lt uz valanda darbo, bet kokybe... thumbup.gif

Musu vestuves Zilinskas fotografavo ax.gif
Kadangi esu su juo dirbus ne viena karta, tikejausi kazko super duper, todel gavus foto buvau truputi nusivylusi ax.gif ale kita vertus-juk pas mus ir nebuvo jokiu spec sviesos efektu vidury dienos lotuliukas.gif o visa eiga vestuviu pereme thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 11 21, 15:35)
Va čia aš paprieštarausiu. Mums pasisiūlė vienas fotografas kartu ir nufilmuoti. Kaina tokia pati kaip atskiro  blink.gif  Šiaip tai tikrai neįmanoma kokybiškai atlikti paties svarbiausio momento - žiedų keitimosi ceremonijos - vienam žmogui. O dar kitas dalykas, kad neįdomu tą patį vaizdą matyti tiek kameroje, tik foto. Kitu kampu nufotografuota foto tikrai galia trodyti gražiau.
Trečias dalykas - nežinai ką samaisi, pakišti albumai renkantis operatoriu ir fotografa dažnai neparodo pilno vaizdo. Jei pasirodys, akd nusamdete netikusi operatoriu, galima tikėtis bent kokybiško fotografo, o jei tai tas pats asmuo ... doh.gif

ten Leo apie tai ir bande pasakyti...siaip taip tu jam pritarei...o ne papriestaravavai!
Atsakyti
QUOTE(KENGAS @ 2005 11 23, 10:39)
Galima ir ne vieno, tik tokie fotografai kainuoja nuo 300lt uz darbo valanda,
Visa beda, kad  pas mus labai sustabarejas poziuris i vestuviu fotografavima.Tik neseniai ir labai nedaug klientu sutprato, kad profesionala galima samdytis tik kelioms , pacioms reiksmingiausioms valandoms(tada ir tie 300lt ne tokie baisus;)), o baliuska gali pafotografuoti ir kas nors is draugu.
Leo parodyto autoriaus darbai tokie zavus, nes ten per vestuves fotografas dirba visai kitaip.
    Fotografas, daznai su asistentu, fotografuoti atvyksta tik i ceremonija, po to apie valanda skiriama fotosesijai gamtoje. kartais pagal atskira susitarima meistras gali atvykti pries pat vestuves pas jaunaja padaryti jos "Mergautinio" portreto.Bankete dazniausiai lieka dirbti asistentas.
    O pas mus?fotografas nuo ankstyvo ryto turi buti pas jauniki, kur be paskubomis sumustinius kemsanciu ir "cierka" daranciu pabroliu nera ka fotkint tada lekiama pas jaunaja. Ten keliuose kvadratiniuose metruose bandoma sutalpinti kuo daugiau zmoniu ir "iskilmingai" atsisveikinti su tevais. Pagrindinis fotografo rupestis tuo metu-kad jauniesiems uz nugaru nesimatytu ant spintos dureliu pakabintos 'antros dienos" sukneles ar dar geriau, per skubejima palikto liemenuko(viska rasau ka paciam teko matyti) Tada lekiama i santuoku rumus ir vel viskas karotjama baznycioj (arba atvirksciai) Tada gamta...Vilnieciai tai supranta kaip pasibastyma po uzupi, nesvarbu kad +26 visi susute ir mieliau tas kelias valandas praleistu gaivioje gamtoje, kur geras fotografas  padarytu neka ispudingesniu foto (arba variantas-uztrakis, kur fotografas turi laviruoti,kad viename kadre nesimatytu dvieju-triju vestuviu). Tada banketas. Siaip ne taip prakentejas kokio nors ikaususio "svogerio" pasiulymus isgert fotografas sulaukia, kada jaunieji pjaus torta ar degins vainikeli . Tortas igrustas i sakldaus stalo kampa, jaunieji nusisuke veidu i siena, i ausi snopuoja piktas operatorius, nes kazkokia paslaugi tetule, megstanti teatrinius dramatiskus efektu lemiamu momentu isjungia sviesa...

Is tikruju nera taip jau blogai. lietuviai daugiau keliauja, pamato netik vien kaip proteviai daro...viskas po truputi keicias ir, tikiuosi jei sis mano tekstukas bus perskaitytas, pades busimom jaunamartem truputi kitaip paziureti i vestuviu fotografavima, o ir i paciu vestuviu organizavima. SEKMES JUMS!

medali tau uz tokius zodzius!
visiskai pritariu! drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na, čia jau priklauso nuo vestuvių tipo, jei jos griežtai tradicinės, tai reikalingos ir čierką darančių pabrolių nuotraukos, ir sušutusių svečių kur nors Užutrakyje biggrin.gif Kita vertus, kiek žmonių, tiek ir nuomonių, tiek ir vestuvių. Būna, kad nėra jokio vestuvinio stalo, sėdima restorane prie atskirų staliukų, kitur viskas vyksta gamtoje, sodyboje, kaip pas močiutę, dar kitur jaunieji tik pavakarieniauja ir mina į viešbutį ar išvis kur nors įš povestuvinę kelionę.. Taigi kaip ir negalima nubrėžti tokių tipiškų vestuvių gairių ar išvis naudoti tokį apibūdinimą "tradicinės lietuviškos vestuvės" smile.gif ir šiaip, manau, kad ir Lietuvoje profesionalūs fotografai tikrai nefotkina baliaus ar šiaip kokių banalybių, kokias labai vaizdingai aprašė mano kolega thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(operatorius @ 2005 12 01, 22:49)
Na, čia jau priklauso nuo vestuvių tipo, jei jos griežtai tradicinės, tai reikalingos ir čierką darančių pabrolių nuotraukos, ir sušutusių svečių kur nors Užutrakyje biggrin.gif  Kita vertus, kiek žmonių, tiek ir nuomonių, tiek ir vestuvių. Būna, kad nėra jokio vestuvinio stalo, sėdima restorane prie atskirų staliukų, kitur viskas vyksta gamtoje, sodyboje, kaip pas močiutę, dar kitur jaunieji tik pavakarieniauja ir mina į viešbutį ar išvis kur nors įš povestuvinę kelionę..  Taigi kaip ir negalima nubrėžti tokių tipiškų vestuvių gairių ar išvis naudoti tokį apibūdinimą "tradicinės lietuviškos vestuvės"  smile.gif  ir šiaip, manau, kad ir Lietuvoje profesionalūs fotografai tikrai nefotkina baliaus ar šiaip kokių banalybių, kokias labai vaizdingai aprašė mano kolega thumbup.gif

Sutinku -profesionalai nefotkina drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2005 12 01, 19:43)
ten Leo apie tai ir bande pasakyti...siaip taip tu jam pritarei...o ne papriestaravavai!

as priestaravau 1 sakinio daliai, o siaip palaikiau nuomone thumbup.gif
Atsakyti
http://www.skrastas....fff&Format=0100

Čia apie tokį Šiaulių "Stopkadrą"...
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2005 12 01, 19:22)
Musu vestuves Zilinskas fotografavo ax.gif
Kadangi esu su juo dirbus ne viena karta, tikejausi kazko super duper, todel gavus foto buvau truputi nusivylusi ax.gif  ale kita vertus-juk pas mus ir nebuvo jokiu spec sviesos efektu vidury dienos lotuliukas.gif o visa eiga vestuviu pereme thumbup.gif  wub.gif

buvau radus Bite+ jo koordinates, (buvai pati ir idejusi ir paskui stebejosi is kur cia asjo koordinates gavau) skambinausi, bet jis mumslabai "pasikeles" pasirode, del to ir nesamdem jo. mazdaug kad taip, jis fotkina tik tai, kas jam patinka, o ne taip, kaip mes noretumem ar reiketu.
Atsakyti
QUOTE(UgNeliuke @ 2005 12 03, 01:30)
buvau radus Bite+ jo koordinates, (buvai pati ir idejusi ir paskui stebejosi is kur cia asjo koordinates gavau)  skambinausi, bet jis mumslabai "pasikeles" pasirode, del to ir nesamdem jo. mazdaug kad taip, jis fotkina tik tai, kas jam patinka, o ne taip, kaip mes noretumem ar reiketu.

doh.gif siaubas doh.gif
Atsakyti