Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(kate0 @ 2005 10 20, 11:36)
o as nesutinku moketi pinigus labai didelius ir gauti sbloniskas nuotraukas. Lyginti su kitais jaunuju albumais galima pilnai. Manau uz garlos pinigus galima butu gauti ir originalesniu nuotrauku ir nesablonisku. Fotografo stilius, tai stilius, bet visai neidomu kai jos stiliaus jau pilnas internetas tik veidai kiti.

o ir fotografutis jus ka vaziuojate ten kur jusu fotografas siulo, mes vaziavome ten kur patys norejome ir fotografas savo stiliu turejo derinti prie naujos aplinkos. Todel tose vietovese tikrai nemaciau nuotrauku internete  drinks_cheers.gif

...Jo,ar tik ponaitis Garla nebus uzmiges ant lauru...Tik "super..ir super",atrodytu,jog tik jis vienas moka fotografuoti vestuves Lietuvoje,o va dabar yra tik tukstantines kainos ir tos pacios vietos tik su skirtingais veidais.Tai juk VESTUVINIS AUTOMATIZMAS.Bet neziurint to,ji reklamuojancios vestuvines tinklapio nuotraukos stokoja tos elementarios siltos,linksmos vestuvines nuotaikos,nekalbant apie ta sustabdyta lemiama akimirka,ka moka padarytis reportazinia dvasia dirbantys fotografai,o padvelkia kazkuom panasiai i flegmatiska,melancholine romantika nepabarstyta cukrum.
Ir tik vieni fotomodeliai.Grazuoliai ir grazuoles...O kur paprasti zmones,kuriu yra dauguma???
Taigi,manau,pries mokant tukstancius,labai verta pasidometi ir kitais fotografais.
Atsakyti
QUOTE(Madona @ 2005 10 31, 10:23)
...Jo,ar tik ponaitis Garla nebus uzmiges ant lauru...Tik "super..ir super",atrodytu,jog tik jis vienas moka fotografuoti vestuves Lietuvoje,o va dabar yra tik tukstantines kainos ir tos pacios vietos tik su skirtingais veidais.Tai juk VESTUVINIS AUTOMATIZMAS.Bet neziurint to,ji reklamuojancios vestuvines tinklapio nuotraukos stokoja tos elementarios siltos,linksmos vestuvines nuotaikos,nekalbant apie ta sustabdyta lemiama akimirka,ka moka padarytis reportazinia dvasia dirbantys fotografai,o padvelkia kazkuom panasiai i flegmatiska,melancholine romantika nepabarstyta cukrum.
Ir tik vieni fotomodeliai.Grazuoliai ir grazuoles...O kur paprasti zmones,kuriu yra dauguma???
Taigi,manau,pries mokant tukstancius,labai verta pasidometi ir kitais fotografais.

Jums nepatinka, nesisamdykit, o man patiko - aš ir pasisamdžiau. Aš galėjau mokėti tūkstančius, o kažkas negali. Taigi nemanau, kad Jūs mane įtikinsit savo "VESTUVINIS AUTOMATIZMAS" ar kitais tik Jums patiems suprantamais žodžiais g.gif g.gif g.gif Kiekvieno teisė rinktis!!!!
Atsakyti
QUOTE(renacke @ 2005 11 02, 13:08)
Jums nepatinka, nesisamdykit, o man patiko - aš ir pasisamdžiau. Aš galėjau mokėti tūkstančius, o kažkas negali. Taigi nemanau, kad Jūs mane įtikinsit savo "VESTUVINIS AUTOMATIZMAS" ar kitais tik Jums patiems suprantamais žodžiais g.gif  g.gif  g.gif  Kiekvieno teisė rinktis!!!!

cia ne tame esme, gali moketi ar ne...bet esme ar verta!
kokybe brangumu nepasizymi!

bet kaip ir sakei, kiekvienas turi teise rinktis!
Atsakyti
QUOTE(Jurmita @ 2005 08 12, 11:42)
Merginos, gal kuri žinot Herkaus Milaševičiaus kontaktus. Man labai patiko jo nuotraukos.

Jurmita, jei dar reikia Herkaus kontaktų, parašyk man žinutę asmeninę, atsiųsiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aero @ 2005 11 09, 23:45)
Jurmita, jei dar reikia Herkaus kontaktų, parašyk man žinutę asmeninę, atsiųsiu rolleyes.gif

O jis gerai dirba? Ir ar brangus?
Atsakyti
noriu pasidalinti savo patirtimi apie fotografus.
Jei dar kas nors svarstote, ar samdyti ar bandyti ką nors patiems organizuotis, nuoširdžiai patiriu - nedvejokite ir ieškokite profesionalo!
Buvau sužavėta, kad vienas žmogus gali ir filmuoti ir fotografuoti, nuotraukos ir filmukas gavosi nuostabūs! Dar ir šiandien nesuprantu, kada jis viską suspėjo. Tos užfiksuotos žavingos akimirkos buvo vertos visų tų nervų ir rūpesčių.
Jei kas dar vargstate fotografo paieškose susisiekite su Egidijumi, tikrai nenusivilsite jis yra iš Šiaulių. Parašysiu jo e'mailą, gal kam pravers: egidijus_g@splius.lt
Atsakyti
sveikutes,
na as galiu pasiulyti tikrai labai gera fotografa Ricarda. pati buvau tikrai suzaveta nuotraukomis. paziurekit mano vestuviu nuotraukas adresu http://innguta.fotop...ru/album142180/
gal ir Jums patiks. ir tikrai nebrangininkas. tel 8 68240433.
Atsakyti
QUOTE(innguta @ 2005 11 18, 13:00)
sveikutes,
na as galiu pasiulyti tikrai labai gera fotografa Ricarda. pati buvau tikrai suzaveta nuotraukomis. paziurekit mano vestuviu nuotraukas adresu  http://innguta.fotop...ru/album142180/
  gal ir Jums patiks. ir tikrai nebrangininkas. tel 8 68240433.

o jis is kur?
Atsakyti
QUOTE(dinara___ @ 2005 11 15, 14:25)
noriu pasidalinti savo patirtimi apie fotografus.
Jei dar kas nors svarstote, ar samdyti ar bandyti ką nors patiems organizuotis, nuoširdžiai patiriu - nedvejokite ir ieškokite profesionalo!
Buvau sužavėta, kad vienas žmogus gali ir filmuoti ir fotografuoti, nuotraukos ir filmukas gavosi nuostabūs! Dar ir šiandien nesuprantu, kada jis viską suspėjo. Tos užfiksuotos žavingos akimirkos buvo vertos visų tų nervų ir rūpesčių.
Jei kas dar vargstate fotografo paieškose susisiekite su Egidijumi, tikrai nenusivilsite jis yra iš Šiaulių. Parašysiu jo e'mailą, gal kam pravers: egidijus_g@splius.lt

Na, aš tuo labai abejočiau:) Kas jau kas, o aš tikrai galėčiau kompetetingai Jums paprieštarauti. Pats esu vestuvių operatorius ir galiu drąsiai teigti, kad vien norint gerai nufilmuoti vestuves, reikia dirbti visa dieną, lakstyti, ieškoti gerų rakursų ir gaudyti gerus momentus. Neįsivaizduoju, kaip dar būtų galima dar ir tuo pat metu fotografuoti. Nenoriu nieko bloga pasakyti apie savo kolegas, kurie taip dirba, bet gero irgi nieko negaliu:)
Atsakyti
Ir apskritai, norėčiau truputėlį pasiaiškinti, nes jaučiu, kad čia dalyviai gali įtarti, kad aš čia prisijungiau tik norėdamas pasireklamuoti smile.gif Tiesiog kartais matau, kad žmonės neturi pilnos informacijos ir kartais daro klaidas, kurios gali labai apkartinti dieną, kuri turėtų būti pati gražiausia gyvenime. Pasistengsiu atsakyti, jei kam kils klausimėlių, juk beveik kiekvieną savaitgalį tenka dalyvauti vestuvėse, taigi matau ir žinau pakankamai daug smile.gif
Atsakyti
Toks gyvenimas - kaip profesionalas matai, kad negali vienu metu lygiai gerai atlikti abiejų darbų, o vat paprastam klientui tokiu būdu gautos kokybės per akis wink.gif Tada laimi abi pusės smile.gif Jei jaunieji nori pastatyminių nuotraukų, mažiau kertasi operatoriaus ir fotografo darbas, bet apie kokybišką momentų, emocijų gaudymą, operatyvų rakursų keitimą negali būt kalbos - fotografas-operatorius negali būt vienas dviejuose asmenyse dviejose vietose, greitai judėti, staigiai pritūpti, vienu metu keturiomis rankomis ir dviem galvomis valdyti ir kamerą, ir fotoaparatą...

Gerų, gyvų kadrų! smile.gif

QUOTE(operatorius @ 2005 11 19, 13:59)
Na, aš tuo labai abejočiau:) Kas jau kas, o aš tikrai galėčiau kompetetingai Jums paprieštarauti. Pats esu vestuvių operatorius ir galiu drąsiai teigti, kad vien norint gerai nufilmuoti vestuves, reikia dirbti visa dieną, lakstyti, ieškoti gerų rakursų ir gaudyti gerus momentus. Neįsivaizduoju, kaip dar būtų galima dar ir tuo pat metu fotografuoti. Nenoriu nieko bloga pasakyti apie savo kolegas, kurie taip dirba, bet gero irgi nieko negaliu:)

Atsakyti
kažkuria prasme esi teisus, kolega. Bet paskui būna, kad jaunieji pasigenda kokio nors momento nuotraukos ar video... Tarkim, žiedų užsidėjimo ar pasirašymo kad ir bažnyčioje. Dar kartą paraginsiu mielus būsimuosius jaunavedžius, kad nedarytų tokių klaidų! Tai yra DU DARBAI ir juos atlikti turi DU ŽMONĖS! Juk teoriškai limuzino vairuotojas galėtų būti ir šeimininke, kuri ruošia maistą... Juk turi laiko, kol laukia jaunųjų prie bažnyčios ir per tą laiką galėtų ant kapoto pjaustyti bulves mišrainei ar ant priekinės sėdynės daryti kotletus biggrin.gif
Atsakyti