Tęsiame temą. Senąją temą galite pasiskaityti ŠTAI ČIA.
Norejau paklausti, gal kas buvo uzsisake foto paslaugas Kaune pas Eugenija Siurbliene. Gal galite kas parasyti savo atsiliepimus apie ja?
Na mes truputi nusivylem savuoju fotografu, taciau tai nesugadino musu nuotaikos
Idomu kiek filmuotojai uzsipraso uz DVD ?ima papildoma mokesti ar kaip? mums filmavimas kainavo 500 lt, i sia kaina iskaiciuota paprasta video kasete, o uz DVD ims papildomai 100 lt. cia normali kaina ar nelabai????
lauksiu naujienu mergytes
Idomu kiek filmuotojai uzsipraso uz DVD ?ima papildoma mokesti ar kaip? mums filmavimas kainavo 500 lt, i sia kaina iskaiciuota paprasta video kasete, o uz DVD ims papildomai 100 lt. cia normali kaina ar nelabai????
QUOTE(Smailiukas @ 2005 08 07, 11:55)
Na mes truputi nusivylem savuoju fotografu, taciau tai nesugadino musu nuotaikos
Labukas!!! Albumas jauniesiems, video kasete ir fotografo visas darbas mums kainavo 550 lt ir prie to jis pridejo dvd. Sake atsei dovana. Nors pagalvojus tai kiek gi tas paprastas kompaktas kainuoja, o i kasete visvien irasineja tapati.
veiksmas vyko Siauliuose.
Tai vat mes ir galvojam kokiu jis budu irasines ta dvd, kad kainuos 100 lt
as savo fotografu irgi esu labai patenkinta.. nuotraukytes tiesiog jei kam reikes galesiu parekomenduoti
sveikos,
gal kas susidūrėt su fotografu iš panevėžio Sereika (vardas lyg ir Vaidotas)?
gal kas susidūrėt su fotografu iš panevėžio Sereika (vardas lyg ir Vaidotas)?
QUOTE(balanduke @ 2005 08 08, 18:32)
as savo fotografu irgi esu labai patenkinta.. nuotraukytes tiesiog jei kam reikes galesiu parekomenduoti
Parekomenduok Gal galima jo nuotraukų kur nors internete pasižiūrėti?
Nesupykit tos, kurias fotografavo Cesonis, bet man jo nuotraukos labai neptinka. vieni veidai is arti ir viskas o kur uzfiksuota ivykiai, kurie vyko ta diena: kur ejo jaunieji, ka dare. Kaip pasiziurejau, kad tik jaunuju veidu israiskos, tai labai nepatiko. O dar tokia kaina.
Bet tai mano nuomone, jei kam patinka as ju neatkalbineju
Bet tai mano nuomone, jei kam patinka as ju neatkalbineju
Sally neimk i sirdele to filmo, juk paziuresi pora kartu ir stoves 10 metu lentynoj suprantu, kad norisi jog butu iamzinti geriausi prisiminimai, bet jeigu buvo gera nuotaika ir esat laimingi, tai maziau suk galva mums tas pat su fotografu. negaliu ziureti forume nuotrauku, nes is karto lyginu