QUOTE(bjaurybe @ 2009 02 12, 12:24)
Sultis ir aš vaikams pilstau,ir saldumynus panašiai normuoju
.Gal galėtum įmesti pašteto receptą ir normas,bent panašiai
O jogurtą iš karvės pieno darai? Nes kažkada darydavau,bet ten karvės pienas buvo reikalingas
Paštetą darau iš vištos kepenėlių, jas per puse, į keptuvę, kol kepa dedu pipirų, druskos, prieskonių kepenėlėms, svogūniuką smulkiai supjaustytą (vegetos ir sultinio kubelių nenaudoju). Kai iškepa, pašlakstau brendžiu truputį ir su blenderiu susmulkinu, Tinka ir šiltas, ir atšalęs, bet paprastai nelieka jo iki atšalimo
Galima lašinukų dar smulkiai pjaustytų, galima kitokių prieskonių, daržovių kitokių.
Praktiškai parduotuvėse paštetų nebeperku, kai pabandžiau daryti pati, nes tų parduotuvinių, tai sudėtis
ne tiek kepenų, kiek visokių baisybių ten
Aš pikta... Ne ta koja išlipau iš lovos, ne ant tos šluotos atsisėdau, dar ir nuskridau ne į tą pusę...