O kur Vilniuje rasti pigios vištienos? Aš mėsą, dešrą perku tik Cestos parduotuvėje. Visada viskas šviežia, man patinka. Bet vištienos krūtinėlių filė - apie 16Lt/kg
QUOTE(miau @ 2009 05 21, 17:21)
O kur Vilniuje rasti pigios vištienos? Aš mėsą, dešrą perku tik Cestos parduotuvėje. Visada viskas šviežia, man patinka. Bet vištienos krūtinėlių filė - apie 16Lt/kg
aš perku visa viščiuką po 8,99lt turguje išsidarinėju jį taip kaip man reikia ir turiu neskaičiavau ar apsimoka bet man patinka kai lieka kauliukų su trupučiu mėsos
QUOTE(miau @ 2009 05 21, 16:21)
O kur Vilniuje rasti pigios vištienos? Aš mėsą, dešrą perku tik Cestos parduotuvėje. Visada viskas šviežia, man patinka. Bet vištienos krūtinėlių filė - apie 16Lt/kg
Tai irgi pigiau, nei 19.99 Lt
Bet brangiau nei 11.30 lt/kg
Pasislinkit ,ateinu ir aš
Buvo pirkta:
silkė 6 lt, vištienos kumpeliai be kaulo faršui (2 kg-17,80 lt), vištienos sparneliai kepimui (4 vnt-3,98 lt), ketvirčiai kepimui (19,90), varškė desetiniui sūriui (1 kg-9,90 lt), sūreliai (12 vnt-apie 6 lt), kopūstas salotoms (3,98 lt), ridikėliai, agurkai,svogūnų laiškai, salotos (apie 20 lt), duona (5 lt), pienas 2 l ( 5 lt), mėsytės šaltams (apie 20 lt), saldainiai (11,10 lt), kiaušiniai (3,50 lt), trapučiai į darbą (4 lt), sultys vaikams (10 lt), salotos į darbą (4,45 lt), kepenėlės (4,46 lt), bandelės 3 vnt. (2,40 lt), dešrelės 500 g (buvo akcijinės paukštyne, 5 lt), rageliai dešrelėms (2,75 lt), sausi pusryčiai (didelis pokas, 6 lt), majonezas (5 lt).
6. pusryčiai sumuštiniai vaikams, mes tik kavą gėrėm, nes lėkėm apsipirkti, laukėm pietums svečių. Pietūs buvo šventiški, su šaltais, karštais ir desertais. Iš faršo dariau "ale kijevo kotletus" karštam, kepiau šoninę, sparnelius ir ketvirčius šaltam, dariau šv. kopūstų salotas, silkę, įdarytus kiaušinius su lašiša, šaltienos.
7. pusryčiams likučiai, pietums kugelis. Per daug buvo bulvių priskustų, tai iš likusių padariau kukulaičių sriubos (iš tešlos kaip cepelinams), valgėm užsibalinę pienu. Vakarienei vėl likučiai.
1. pusryčiams vaikams sumuštiniai su mėsyte šalta, po sūrelį, mes valgėm kiaušinius įdarytus. Pietums vaikams po kijevo kotletą su bulvėmis, ir salotos. Vyras nešėsi kugelį, aš mėsytės gabaliukus susirinkau (nes maniškiai visokių nutrupėjusių galiukų neima, pjaunasi gražų gabaliuką). Gryžus valgėm sriubą vakarykščią, šaltus patiekalus. Vėliau dar pakepiau bulvių ir vaikams šalia po sparnelį pašildžiau (paskutiniai gabaliukai likę buvo).
2. vaikams pusryčiams tas pats, mes tepėmės ant duonos kiaušinių masės (nes gavosi per daug, ir pritrūkau baltymų, tai sudėjau į indelį, labai skanu užsitepti ant duonytės). Pietums vaikams palikau kugelio, šaltų mėsyčių, kiaušinių virtų. Vyras dėjosi šaltos mėsos, aš kugelio. Gryžus viriau kauliukus ir pupelių perlinių sriubą, kepenėlių kotletus su bulvių koše.
3. vaikams pusryčiams po sūrelį ir sausų pusryčių, mes "damušinėjom" šaltą mėsytę. Pietums sriuba ir kepenų kotletai vaikams, mes dėjomės to paties, vyras dar sriubos. Vakare šildėmės sriubą vakarykštę, ir dariau žemaičius ( iš vakaro virtus kauliukus nukaulinau, dar morkos įmaliau).
4. vaikams pusryčiams po bandelę ir sūrelį, mes košės valgėm. Pietums sriuba ir žemaičiai, mums tas pats. Gryžus dariau makaronus su kumpeliu užsilikusiu nuo savaitgalio, vaikai dar po bulkutę su dešrele pasidarė. Lakstėm su reikalais, nebuvo kada daugiau pasidaryt
5. vaikams pusryčiams sūreliai ir sumuštiniai, mes valgėm kiaušinius su duona. Pietums vaikams liko likučiai sriubos, keli žemaičiai, makaronų, dešrelių. MB dėjosi kelias dešreles iš kameros su duona, aš nusipirkau mišrainę į darbą. Žodžiu, pas mus penktadienis "damušinėjimų" diena.
Liko pusė faršo, nes svečių buvo nuplanuota daugiau. Daugiau nieko nebeliko . Pirmą sykį turbūt taip . Šį vėl nusimato porą svečių . Bet neplanuoju daug pirkinėt, nes turiu šaldiklį atlaisvinti prieš braškių sezoną, noriu išsivalyti
Buvo pirkta:
silkė 6 lt, vištienos kumpeliai be kaulo faršui (2 kg-17,80 lt), vištienos sparneliai kepimui (4 vnt-3,98 lt), ketvirčiai kepimui (19,90), varškė desetiniui sūriui (1 kg-9,90 lt), sūreliai (12 vnt-apie 6 lt), kopūstas salotoms (3,98 lt), ridikėliai, agurkai,svogūnų laiškai, salotos (apie 20 lt), duona (5 lt), pienas 2 l ( 5 lt), mėsytės šaltams (apie 20 lt), saldainiai (11,10 lt), kiaušiniai (3,50 lt), trapučiai į darbą (4 lt), sultys vaikams (10 lt), salotos į darbą (4,45 lt), kepenėlės (4,46 lt), bandelės 3 vnt. (2,40 lt), dešrelės 500 g (buvo akcijinės paukštyne, 5 lt), rageliai dešrelėms (2,75 lt), sausi pusryčiai (didelis pokas, 6 lt), majonezas (5 lt).
6. pusryčiai sumuštiniai vaikams, mes tik kavą gėrėm, nes lėkėm apsipirkti, laukėm pietums svečių. Pietūs buvo šventiški, su šaltais, karštais ir desertais. Iš faršo dariau "ale kijevo kotletus" karštam, kepiau šoninę, sparnelius ir ketvirčius šaltam, dariau šv. kopūstų salotas, silkę, įdarytus kiaušinius su lašiša, šaltienos.
7. pusryčiams likučiai, pietums kugelis. Per daug buvo bulvių priskustų, tai iš likusių padariau kukulaičių sriubos (iš tešlos kaip cepelinams), valgėm užsibalinę pienu. Vakarienei vėl likučiai.
1. pusryčiams vaikams sumuštiniai su mėsyte šalta, po sūrelį, mes valgėm kiaušinius įdarytus. Pietums vaikams po kijevo kotletą su bulvėmis, ir salotos. Vyras nešėsi kugelį, aš mėsytės gabaliukus susirinkau (nes maniškiai visokių nutrupėjusių galiukų neima, pjaunasi gražų gabaliuką). Gryžus valgėm sriubą vakarykščią, šaltus patiekalus. Vėliau dar pakepiau bulvių ir vaikams šalia po sparnelį pašildžiau (paskutiniai gabaliukai likę buvo).
2. vaikams pusryčiams tas pats, mes tepėmės ant duonos kiaušinių masės (nes gavosi per daug, ir pritrūkau baltymų, tai sudėjau į indelį, labai skanu užsitepti ant duonytės). Pietums vaikams palikau kugelio, šaltų mėsyčių, kiaušinių virtų. Vyras dėjosi šaltos mėsos, aš kugelio. Gryžus viriau kauliukus ir pupelių perlinių sriubą, kepenėlių kotletus su bulvių koše.
3. vaikams pusryčiams po sūrelį ir sausų pusryčių, mes "damušinėjom" šaltą mėsytę. Pietums sriuba ir kepenų kotletai vaikams, mes dėjomės to paties, vyras dar sriubos. Vakare šildėmės sriubą vakarykštę, ir dariau žemaičius ( iš vakaro virtus kauliukus nukaulinau, dar morkos įmaliau).
4. vaikams pusryčiams po bandelę ir sūrelį, mes košės valgėm. Pietums sriuba ir žemaičiai, mums tas pats. Gryžus dariau makaronus su kumpeliu užsilikusiu nuo savaitgalio, vaikai dar po bulkutę su dešrele pasidarė. Lakstėm su reikalais, nebuvo kada daugiau pasidaryt
5. vaikams pusryčiams sūreliai ir sumuštiniai, mes valgėm kiaušinius su duona. Pietums vaikams liko likučiai sriubos, keli žemaičiai, makaronų, dešrelių. MB dėjosi kelias dešreles iš kameros su duona, aš nusipirkau mišrainę į darbą. Žodžiu, pas mus penktadienis "damušinėjimų" diena.
Liko pusė faršo, nes svečių buvo nuplanuota daugiau. Daugiau nieko nebeliko . Pirmą sykį turbūt taip . Šį vėl nusimato porą svečių . Bet neplanuoju daug pirkinėt, nes turiu šaldiklį atlaisvinti prieš braškių sezoną, noriu išsivalyti
Ja ja, kai tu ateini, tikrai slinktis reikia
Bet žaviuosi tavim, bjaurybe, esi tikra supermama
Bet žaviuosi tavim, bjaurybe, esi tikra supermama
QUOTE(bjaurybe @ 2009 05 22, 10:26)
Pasislinkit ,ateinu ir aš
jau norejau sian klausti kurgi bjaurybe dingo
meniu kaip visada ispudingas
O kaip ten ta desertini suri reik gaminti? Gal galima receptuka?
QUOTE(bjaurybe @ 2009 05 22, 11:26)
Pasislinkit ,ateinu ir aš
Buvo pirkta:
silkė 6 lt, vištienos kumpeliai be kaulo faršui (2 kg-17,80 lt), vištienos sparneliai kepimui (4 vnt-3,98 lt), ketvirčiai kepimui (19,90), varškė desetiniui sūriui (1 kg-9,90 lt), sūreliai (12 vnt-apie 6 lt), kopūstas salotoms (3,98 lt), ridikėliai, agurkai,svogūnų laiškai, salotos (apie 20 lt), duona (5 lt), pienas 2 l ( 5 lt), mėsytės šaltams (apie 20 lt), saldainiai (11,10 lt), kiaušiniai (3,50 lt), trapučiai į darbą (4 lt), sultys vaikams (10 lt), salotos į darbą (4,45 lt), kepenėlės (4,46 lt), bandelės 3 vnt. (2,40 lt), dešrelės 500 g (buvo akcijinės paukštyne, 5 lt), rageliai dešrelėms (2,75 lt), sausi pusryčiai (didelis pokas, 6 lt), majonezas (5 lt).
6. pusryčiai sumuštiniai vaikams, mes tik kavą gėrėm, nes lėkėm apsipirkti, laukėm pietums svečių. Pietūs buvo šventiški, su šaltais, karštais ir desertais. Iš faršo dariau "ale kijevo kotletus" karštam, kepiau šoninę, sparnelius ir ketvirčius šaltam, dariau šv. kopūstų salotas, silkę, įdarytus kiaušinius su lašiša, šaltienos.
7. pusryčiams likučiai, pietums kugelis. Per daug buvo bulvių priskustų, tai iš likusių padariau kukulaičių sriubos (iš tešlos kaip cepelinams), valgėm užsibalinę pienu. Vakarienei vėl likučiai.
1. pusryčiams vaikams sumuštiniai su mėsyte šalta, po sūrelį, mes valgėm kiaušinius įdarytus. Pietums vaikams po kijevo kotletą su bulvėmis, ir salotos. Vyras nešėsi kugelį, aš mėsytės gabaliukus susirinkau (nes maniškiai visokių nutrupėjusių galiukų neima, pjaunasi gražų gabaliuką). Gryžus valgėm sriubą vakarykščią, šaltus patiekalus. Vėliau dar pakepiau bulvių ir vaikams šalia po sparnelį pašildžiau (paskutiniai gabaliukai likę buvo).
2. vaikams pusryčiams tas pats, mes tepėmės ant duonos kiaušinių masės (nes gavosi per daug, ir pritrūkau baltymų, tai sudėjau į indelį, labai skanu užsitepti ant duonytės). Pietums vaikams palikau kugelio, šaltų mėsyčių, kiaušinių virtų. Vyras dėjosi šaltos mėsos, aš kugelio. Gryžus viriau kauliukus ir pupelių perlinių sriubą, kepenėlių kotletus su bulvių koše.
3. vaikams pusryčiams po sūrelį ir sausų pusryčių, mes "damušinėjom" šaltą mėsytę. Pietums sriuba ir kepenų kotletai vaikams, mes dėjomės to paties, vyras dar sriubos. Vakare šildėmės sriubą vakarykštę, ir dariau žemaičius ( iš vakaro virtus kauliukus nukaulinau, dar morkos įmaliau).
4. vaikams pusryčiams po bandelę ir sūrelį, mes košės valgėm. Pietums sriuba ir žemaičiai, mums tas pats. Gryžus dariau makaronus su kumpeliu užsilikusiu nuo savaitgalio, vaikai dar po bulkutę su dešrele pasidarė. Lakstėm su reikalais, nebuvo kada daugiau pasidaryt
5. vaikams pusryčiams sūreliai ir sumuštiniai, mes valgėm kiaušinius su duona. Pietums vaikams liko likučiai sriubos, keli žemaičiai, makaronų, dešrelių. MB dėjosi kelias dešreles iš kameros su duona, aš nusipirkau mišrainę į darbą. Žodžiu, pas mus penktadienis "damušinėjimų" diena.
Liko pusė faršo, nes svečių buvo nuplanuota daugiau. Daugiau nieko nebeliko . Pirmą sykį turbūt taip . Šį vėl nusimato porą svečių . Bet neplanuoju daug pirkinėt, nes turiu šaldiklį atlaisvinti prieš braškių sezoną, noriu išsivalyti
Buvo pirkta:
silkė 6 lt, vištienos kumpeliai be kaulo faršui (2 kg-17,80 lt), vištienos sparneliai kepimui (4 vnt-3,98 lt), ketvirčiai kepimui (19,90), varškė desetiniui sūriui (1 kg-9,90 lt), sūreliai (12 vnt-apie 6 lt), kopūstas salotoms (3,98 lt), ridikėliai, agurkai,svogūnų laiškai, salotos (apie 20 lt), duona (5 lt), pienas 2 l ( 5 lt), mėsytės šaltams (apie 20 lt), saldainiai (11,10 lt), kiaušiniai (3,50 lt), trapučiai į darbą (4 lt), sultys vaikams (10 lt), salotos į darbą (4,45 lt), kepenėlės (4,46 lt), bandelės 3 vnt. (2,40 lt), dešrelės 500 g (buvo akcijinės paukštyne, 5 lt), rageliai dešrelėms (2,75 lt), sausi pusryčiai (didelis pokas, 6 lt), majonezas (5 lt).
6. pusryčiai sumuštiniai vaikams, mes tik kavą gėrėm, nes lėkėm apsipirkti, laukėm pietums svečių. Pietūs buvo šventiški, su šaltais, karštais ir desertais. Iš faršo dariau "ale kijevo kotletus" karštam, kepiau šoninę, sparnelius ir ketvirčius šaltam, dariau šv. kopūstų salotas, silkę, įdarytus kiaušinius su lašiša, šaltienos.
7. pusryčiams likučiai, pietums kugelis. Per daug buvo bulvių priskustų, tai iš likusių padariau kukulaičių sriubos (iš tešlos kaip cepelinams), valgėm užsibalinę pienu. Vakarienei vėl likučiai.
1. pusryčiams vaikams sumuštiniai su mėsyte šalta, po sūrelį, mes valgėm kiaušinius įdarytus. Pietums vaikams po kijevo kotletą su bulvėmis, ir salotos. Vyras nešėsi kugelį, aš mėsytės gabaliukus susirinkau (nes maniškiai visokių nutrupėjusių galiukų neima, pjaunasi gražų gabaliuką). Gryžus valgėm sriubą vakarykščią, šaltus patiekalus. Vėliau dar pakepiau bulvių ir vaikams šalia po sparnelį pašildžiau (paskutiniai gabaliukai likę buvo).
2. vaikams pusryčiams tas pats, mes tepėmės ant duonos kiaušinių masės (nes gavosi per daug, ir pritrūkau baltymų, tai sudėjau į indelį, labai skanu užsitepti ant duonytės). Pietums vaikams palikau kugelio, šaltų mėsyčių, kiaušinių virtų. Vyras dėjosi šaltos mėsos, aš kugelio. Gryžus viriau kauliukus ir pupelių perlinių sriubą, kepenėlių kotletus su bulvių koše.
3. vaikams pusryčiams po sūrelį ir sausų pusryčių, mes "damušinėjom" šaltą mėsytę. Pietums sriuba ir kepenų kotletai vaikams, mes dėjomės to paties, vyras dar sriubos. Vakare šildėmės sriubą vakarykštę, ir dariau žemaičius ( iš vakaro virtus kauliukus nukaulinau, dar morkos įmaliau).
4. vaikams pusryčiams po bandelę ir sūrelį, mes košės valgėm. Pietums sriuba ir žemaičiai, mums tas pats. Gryžus dariau makaronus su kumpeliu užsilikusiu nuo savaitgalio, vaikai dar po bulkutę su dešrele pasidarė. Lakstėm su reikalais, nebuvo kada daugiau pasidaryt
5. vaikams pusryčiams sūreliai ir sumuštiniai, mes valgėm kiaušinius su duona. Pietums vaikams liko likučiai sriubos, keli žemaičiai, makaronų, dešrelių. MB dėjosi kelias dešreles iš kameros su duona, aš nusipirkau mišrainę į darbą. Žodžiu, pas mus penktadienis "damušinėjimų" diena.
Liko pusė faršo, nes svečių buvo nuplanuota daugiau. Daugiau nieko nebeliko . Pirmą sykį turbūt taip . Šį vėl nusimato porą svečių . Bet neplanuoju daug pirkinėt, nes turiu šaldiklį atlaisvinti prieš braškių sezoną, noriu išsivalyti
zianai bajurybe as tau pavydziu,tavo seimyna viska valgo,ir kepeneles,ir zuvi kiek pamenu,ir koses,ir kruopyciu sriubas,zodziu,nera bedos sugalvoti vakariene is ko pagaminti
QUOTE(bjaurybe @ 2009 05 22, 10:26)
silkė 6 lt, vištienos kumpeliai be kaulo faršui (2 kg-17,80 lt), vištienos sparneliai kepimui (4 vnt-3,98 lt), ketvirčiai kepimui (19,90), varškė desetiniui sūriui (1 kg-9,90 lt), sūreliai (12 vnt-apie 6 lt), kopūstas salotoms (3,98 lt), ridikėliai, agurkai,svogūnų laiškai, salotos (apie 20 lt), duona (5 lt), pienas 2 l ( 5 lt), mėsytės šaltams (apie 20 lt), saldainiai (11,10 lt), kiaušiniai (3,50 lt), trapučiai į darbą (4 lt), sultys vaikams (10 lt), salotos į darbą (4,45 lt), kepenėlės (4,46 lt), bandelės 3 vnt. (2,40 lt), dešrelės 500 g (buvo akcijinės paukštyne, 5 lt), rageliai dešrelėms (2,75 lt), sausi pusryčiai (didelis pokas, 6 lt), majonezas (5 lt).
Kiek iš viso išleidot, taip tiiingiu skaičiuoti
Mes šiai savaitei išleidom apie 140 Lt.
Pusryčius MB valgo visada kiaušinius su dešrelėmis, aš sriubą arba ką randu nepabaigtą. Patiekalą gaminu vakarienei ir lieka po porciją kitos dienos pietums, tai parašysiu tik, ką kas dieną gaminau
Sriuba
Pirmadieniui-trečiadieniui: šaltibarščiai. Ketvirtadieniui-šeštadieniui: agurkinė.
Antras
Pirmadienis: čenakai.
Antradienis: kepta menkė su delano ryžiais.
Trečiadienis: žirniai su spirgučiais.
Ketvirtadenis: spageti su sūrio, dešros ir brokolių padažu.
Penktadienis: planuoju troškintus kopūstus su bulvėmis ir dešrelėmis.
Šeštadienis: planuoju jogurto padaže keptas vištienos blauzdeles su daržovėmis.
Sekmadienis: turbūt pribaigsim kopūstus ir blauzdeles.
Aišku, pirkau dar vaisių, jogurtukų, traškučių, batono ir dešros sumuštiniams, kai kartais praalkstam.
Ai merginos, galutinai uzkretet mane savo idejom Meginsiu kaip bjaurybe kita savaite tvarkingai rasytis meniu ir veliau jums parodysiu
Bet kaip sunku kreiptis tokiu niku i zmogu
Bet kaip sunku kreiptis tokiu niku i zmogu
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.