Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų Savaitės meniu

O kur Vilniuje rasti pigios vištienos? Aš mėsą, dešrą perku tik Cestos parduotuvėje. Visada viskas šviežia, man patinka. Bet vištienos krūtinėlių filė - apie 16Lt/kg unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2009 05 21, 17:21)
O kur Vilniuje rasti pigios vištienos? Aš mėsą, dešrą perku tik Cestos parduotuvėje. Visada viskas šviežia, man patinka. Bet vištienos krūtinėlių filė - apie 16Lt/kg  unsure.gif

aš perku visa viščiuką po 8,99lt turguje išsidarinėju jį taip kaip man reikia ir turiu blush2.gif neskaičiavau ar apsimoka bet man patinka kai lieka kauliukų su trupučiu mėsos
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2009 05 21, 16:21)
O kur Vilniuje rasti pigios vištienos? Aš mėsą, dešrą perku tik Cestos parduotuvėje. Visada viskas šviežia, man patinka. Bet vištienos krūtinėlių filė - apie 16Lt/kg  unsure.gif

Tai irgi pigiau, nei 19.99 Lt doh.gif
Atsakyti
Bet brangiau nei 11.30 lt/kg biggrin.gif
Atsakyti
Pasislinkit ,ateinu ir aš biggrin.gif

Buvo pirkta:
silkė 6 lt, vištienos kumpeliai be kaulo faršui (2 kg-17,80 lt), vištienos sparneliai kepimui (4 vnt-3,98 lt), ketvirčiai kepimui (19,90), varškė desetiniui sūriui (1 kg-9,90 lt), sūreliai (12 vnt-apie 6 lt), kopūstas salotoms (3,98 lt), ridikėliai, agurkai,svogūnų laiškai, salotos (apie 20 lt), duona (5 lt), pienas 2 l ( 5 lt), mėsytės šaltams (apie 20 lt), saldainiai (11,10 lt), kiaušiniai (3,50 lt), trapučiai į darbą (4 lt), sultys vaikams (10 lt), salotos į darbą (4,45 lt), kepenėlės (4,46 lt), bandelės 3 vnt. (2,40 lt), dešrelės 500 g (buvo akcijinės paukštyne, 5 lt), rageliai dešrelėms (2,75 lt), sausi pusryčiai (didelis pokas, 6 lt), majonezas (5 lt).

6. pusryčiai sumuštiniai vaikams, mes tik kavą gėrėm, nes lėkėm apsipirkti, laukėm pietums svečių. Pietūs buvo šventiški, su šaltais, karštais ir desertais. Iš faršo dariau "ale kijevo kotletus" karštam, kepiau šoninę, sparnelius ir ketvirčius šaltam, dariau šv. kopūstų salotas, silkę, įdarytus kiaušinius su lašiša, šaltienos.

7. pusryčiams likučiai, pietums kugelis. Per daug buvo bulvių priskustų, tai iš likusių padariau kukulaičių sriubos (iš tešlos kaip cepelinams), valgėm užsibalinę pienu. Vakarienei vėl likučiai.

1. pusryčiams vaikams sumuštiniai su mėsyte šalta, po sūrelį, mes valgėm kiaušinius įdarytus. Pietums vaikams po kijevo kotletą su bulvėmis, ir salotos. Vyras nešėsi kugelį, aš mėsytės gabaliukus susirinkau (nes maniškiai visokių nutrupėjusių galiukų neima, pjaunasi gražų gabaliuką). Gryžus valgėm sriubą vakarykščią, šaltus patiekalus. Vėliau dar pakepiau bulvių ir vaikams šalia po sparnelį pašildžiau (paskutiniai gabaliukai likę buvo).

2. vaikams pusryčiams tas pats, mes tepėmės ant duonos kiaušinių masės (nes gavosi per daug, ir pritrūkau baltymų, tai sudėjau į indelį, labai skanu užsitepti ant duonytės). Pietums vaikams palikau kugelio, šaltų mėsyčių, kiaušinių virtų. Vyras dėjosi šaltos mėsos, aš kugelio. Gryžus viriau kauliukus ir pupelių perlinių sriubą, kepenėlių kotletus su bulvių koše.

3. vaikams pusryčiams po sūrelį ir sausų pusryčių, mes "damušinėjom" šaltą mėsytę. Pietums sriuba ir kepenų kotletai vaikams, mes dėjomės to paties, vyras dar sriubos. Vakare šildėmės sriubą vakarykštę, ir dariau žemaičius ( iš vakaro virtus kauliukus nukaulinau, dar morkos įmaliau).

4. vaikams pusryčiams po bandelę ir sūrelį, mes košės valgėm. Pietums sriuba ir žemaičiai, mums tas pats. Gryžus dariau makaronus su kumpeliu užsilikusiu nuo savaitgalio, vaikai dar po bulkutę su dešrele pasidarė. Lakstėm su reikalais, nebuvo kada daugiau pasidaryt ax.gif

5. vaikams pusryčiams sūreliai ir sumuštiniai, mes valgėm kiaušinius su duona. Pietums vaikams liko likučiai sriubos, keli žemaičiai, makaronų, dešrelių. MB dėjosi kelias dešreles iš kameros su duona, aš nusipirkau mišrainę į darbą. Žodžiu, pas mus penktadienis "damušinėjimų" diena.

Liko pusė faršo, nes svečių buvo nuplanuota daugiau. Daugiau nieko nebeliko schmoll.gif. Pirmą sykį turbūt taip blink.gif. Šį vėl nusimato porą svečių ax.gif . Bet neplanuoju daug pirkinėt, nes turiu šaldiklį atlaisvinti prieš braškių sezoną, noriu išsivalyti ax.gif

Atsakyti
Ja ja, kai tu ateini, tikrai slinktis reikia biggrin.gif
Bet žaviuosi tavim, bjaurybe, esi tikra supermama thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2009 05 22, 10:26)

thumbup.gif jau norejau sian klausti kurgi bjaurybe dingo bigsmile.gif
meniu kaip visada ispudingas 4u.gif
O kaip ten ta desertini suri reik gaminti? Gal galima receptuka?
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2009 05 22, 11:26)

Buvo pirkta:
silkė 6 lt, vištienos kumpeliai be kaulo faršui (2 kg-17,80 lt), vištienos sparneliai kepimui (4 vnt-3,98 lt), ketvirčiai kepimui (19,90), varškė desetiniui sūriui (1 kg-9,90 lt), sūreliai (12 vnt-apie 6 lt), kopūstas salotoms (3,98 lt), ridikėliai, agurkai,svogūnų laiškai, salotos (apie 20 lt), duona (5 lt), pienas 2 l ( 5 lt), mėsytės šaltams (apie 20 lt), saldainiai (11,10 lt), kiaušiniai (3,50 lt), trapučiai į darbą (4 lt), sultys vaikams (10 lt), salotos į darbą (4,45 lt), kepenėlės (4,46 lt), bandelės 3 vnt. (2,40 lt), dešrelės 500 g (buvo akcijinės paukštyne, 5 lt), rageliai dešrelėms (2,75 lt), sausi pusryčiai (didelis pokas, 6 lt), majonezas (5 lt).

6. pusryčiai sumuštiniai vaikams, mes tik kavą gėrėm, nes lėkėm apsipirkti, laukėm pietums svečių. Pietūs buvo šventiški, su šaltais, karštais ir desertais. Iš faršo dariau "ale kijevo kotletus" karštam, kepiau šoninę, sparnelius ir ketvirčius šaltam, dariau šv. kopūstų salotas, silkę, įdarytus kiaušinius su lašiša, šaltienos.

7. pusryčiams likučiai, pietums kugelis. Per daug buvo bulvių priskustų, tai iš likusių padariau kukulaičių sriubos (iš tešlos kaip cepelinams), valgėm užsibalinę pienu. Vakarienei vėl likučiai.

1. pusryčiams vaikams sumuštiniai su mėsyte šalta, po sūrelį, mes valgėm kiaušinius įdarytus. Pietums vaikams po kijevo kotletą su bulvėmis, ir salotos. Vyras nešėsi kugelį, aš mėsytės gabaliukus susirinkau (nes maniškiai visokių nutrupėjusių galiukų neima, pjaunasi gražų gabaliuką). Gryžus valgėm sriubą vakarykščią, šaltus patiekalus. Vėliau dar pakepiau bulvių ir vaikams šalia po sparnelį pašildžiau (paskutiniai gabaliukai likę buvo).

2. vaikams pusryčiams tas pats, mes tepėmės ant duonos kiaušinių masės (nes gavosi per daug, ir pritrūkau baltymų, tai sudėjau į indelį, labai skanu užsitepti ant duonytės). Pietums vaikams palikau kugelio, šaltų mėsyčių, kiaušinių virtų. Vyras dėjosi šaltos mėsos, aš kugelio. Gryžus viriau kauliukus ir pupelių  perlinių sriubą, kepenėlių kotletus su bulvių koše.

3. vaikams pusryčiams po sūrelį ir sausų pusryčių, mes "damušinėjom" šaltą mėsytę. Pietums sriuba ir kepenų kotletai vaikams, mes dėjomės to paties, vyras dar sriubos. Vakare šildėmės sriubą vakarykštę, ir dariau žemaičius ( iš vakaro virtus kauliukus nukaulinau, dar morkos įmaliau).

4. vaikams pusryčiams po bandelę ir sūrelį, mes košės valgėm. Pietums sriuba ir žemaičiai, mums tas pats. Gryžus dariau makaronus su kumpeliu užsilikusiu nuo savaitgalio, vaikai dar po bulkutę su dešrele pasidarė. Lakstėm su reikalais, nebuvo kada daugiau pasidaryt ax.gif

5. vaikams pusryčiams sūreliai ir sumuštiniai, mes valgėm kiaušinius su duona. Pietums vaikams liko likučiai sriubos, keli žemaičiai, makaronų, dešrelių. MB dėjosi kelias dešreles iš kameros su duona, aš nusipirkau mišrainę į darbą. Žodžiu, pas mus penktadienis "damušinėjimų" diena.

Liko pusė faršo, nes svečių buvo nuplanuota daugiau. Daugiau nieko nebeliko schmoll.gif. Pirmą sykį turbūt taip blink.gif. Šį vėl nusimato porą svečių ax.gif . Bet neplanuoju daug pirkinėt, nes turiu šaldiklį atlaisvinti prieš braškių sezoną, noriu išsivalyti ax.gif

zianai bajurybe as tau pavydziu,tavo seimyna viska valgo,ir kepeneles,ir zuvi kiek pamenu,ir koses,ir kruopyciu sriubas,zodziu,nera bedos sugalvoti vakariene is ko pagaminti
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2009 05 22, 10:26)

Kiek iš viso išleidot, taip tiiingiu skaičiuoti biggrin.gif

Mes šiai savaitei išleidom apie 140 Lt.

Pusryčius MB valgo visada kiaušinius su dešrelėmis, aš sriubą arba ką randu nepabaigtą. Patiekalą gaminu vakarienei ir lieka po porciją kitos dienos pietums, tai parašysiu tik, ką kas dieną gaminau 4u.gif

Sriuba

Pirmadieniui-trečiadieniui: šaltibarščiai. Ketvirtadieniui-šeštadieniui: agurkinė.

Antras

Pirmadienis: čenakai.
Antradienis: kepta menkė su delano ryžiais.
Trečiadienis: žirniai su spirgučiais.
Ketvirtadenis: spageti su sūrio, dešros ir brokolių padažu.
Penktadienis: planuoju troškintus kopūstus su bulvėmis ir dešrelėmis.
Šeštadienis: planuoju jogurto padaže keptas vištienos blauzdeles su daržovėmis.
Sekmadienis: turbūt pribaigsim kopūstus ir blauzdeles.

Aišku, pirkau dar vaisių, jogurtukų, traškučių, batono ir dešros sumuštiniams, kai kartais praalkstam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 22 gegužės 2009 - 14:32
Ai merginos, galutinai uzkretet mane savo idejom rolleyes.gif Meginsiu kaip bjaurybe kita savaite tvarkingai rasytis meniu ir veliau jums parodysiu ax.gif

Bet kaip sunku kreiptis tokiu niku i zmogu blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti