Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų Savaitės meniu

Ir as su savo savaites meniu:

Pirmadieni
Įdarytos vištų šlaunelės
Bulvių košė, salotos

Antradienis
Dešros su raugintais kopūstais

Trečiadienis
Bulviniai blynai su faršu
Burokėliu sriuba

Ketvirtadienis
Kotletai su padažu
Grikiai, sriuba (rūgštynių)

Penktadienis
Žuvis (karpis)

Šeštadienis- sekmadienis Į gamtą, valgyti šašlykų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linafr @ 2009 05 13, 15:00)
Ir as  su savo savaites meniu:

Pirmadieni
Įdarytos vištų šlaunelės
Bulvių košė, salotos

Antradienis

Trečiadienis
Burokėliu sriuba

Ketvirtadienis
Kotletai su padažu

Penktadienis
Žuvis (karpis)

Šeštadienis- sekmadienis Į gamtą, valgyti šašlykų  thumbup.gif

Tai cia vadinasi TAUPANCIUJU meniu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O as maniau, kad taupantys tik kruopas ir bulves valgo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linafr @ 2009 05 13, 16:00)
Ir as  su savo savaites meniu:

Pirmadieni
Įdarytos vištų šlaunelės
Bulvių košė, salotos

Antradienis

Trečiadienis
Burokėliu sriuba

Ketvirtadienis
Kotletai su padažu

Penktadienis
Žuvis (karpis)

Šeštadienis- sekmadienis Į gamtą, valgyti šašlykų  thumbup.gif

kiek savaitei +- isejo lituku? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolilna @ 2009 05 13, 17:28)
kiek savaitei +- isejo lituku?  4u.gif

Apie 60-70Lt (dvieju asmenu seimai)
Atsakyti
kitos sav meniu 2ju asm seima (du suauge)

1.Kijevo kotletas su buvytemis ir salotomis
vistienos 2vi krut 5lt, bulviu is anksciau turime, salotos ir svogunu laiskai is savo darzelio biggrin.gif .
2. Kumpio salotos ir ant groteliu kepti sparniukai
kumpio salotos; kopustas 2lt, paprika, 3lt, agurkas, 2lt, pievagrybiai 2lt, virtas lenkiskas kumpis 1kg 8lt, sparniukai 6lt cia dviem dienom lygu = 23lt

3 . is antrdieniniu produktu pagaminsiu dar salotu isvirsiu kopustu sriubyte, pasildysiu sparniukus.0lt

4.balandeliai (buvo uzsaldyti nuo praeitos savaites) 0lt, grietine 2lt

5. saltibarciai + karsti sumustiniai (kefyras 3lt, burokeliai 1.50, agurkas 2lt, svog laiskai, krapai savo darzelyje auga.sumustiniu duona 1.80,kopustas kur nuo antradienio, suris 2lt, lenkiskas kumpis vis dar tas pats,visa kita turejau saldytuve)viso = 10.30

6. kepta vista kaina 10lt + salotos ka rasiu saldytuve ,greciausiai bus kopustu,surio,ir alyvuoges,

7. saslykas 1kg 16lt visa kita (svogunus, ryzius, turiu)

viso per savaite 66.30 + dar buvo pirkta pomidoru uz 6lt = 72.30lt
Atsakyti
paofftopinsiu... 4u.gif
blink.gif ir kaip jūs mergaitės taip pigiai išsiverčiat su +-70lt/sav. ???
vakar suskaičiavau, kad balandžio mėnesį 2000lt išėjo.. tai krutinu smegenis, kai ppadaryt bent tuos 200lt/sav? jūs į parduvę daugaiu litų nesinešat ir korteles namie apliekat?? papasakokit , kaip suvaldot save nuo pirkimo???? 4u.gif
Atsakyti
mano savaitės meniu:
1diena kepta rudagalvių menkių filė su virtom perlinėm kruopom ir baltu padažiuku plius agurkai dar virsiu žuvienę
2diena vištienos krutinėliu guliašas su ryžiais
3diena plokštainis su šonine ir padažas su spirgučiais
4 diena smulkių kruopų košė su padažiuku iš vakar dienos
5 diena kepsniai kepti orkaitėje su sūriu ir saulėgražom plius bulvės ir marinuoti agurkai
6 diena lietiniai su varške ir uogom iš šaldiklio
7 diena man iškrova tai vyras valgo ka sumedžioja

pusryčiams bus varškės sūris sausi pusryčiai sumuštiniai su fermentiniu sūriu o vakarienė arba tai kas liks nuo pietų arba tai ka rasi šaldytuve

paskaičiuoti nelabai galiu kiek kas kainavo nes visiškai visi produktai iš praeitų sav tokiu būdu bandau suvartoti iš akcijų užsilikusius produktus. vištienos krutinėlė liko iš to kai pirkau du viščiukus susidorojau juos ir susidėjau i kamera.
šiandien rimi pirkau visa lašiša po 12,99lt susidėjau i kamerą iš galvos ir uodegos bus sriuba iš likusių daliu bus du kartus kepsniukai ir viena karta (padariau filė) bus lašišos pyragas (receptas iš rimi)
mano meniu matosi kad "pigus" ir iš jo maitinuosi aš ir vyras o vaikui atskirai verdu ir skaičiuoju
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 05 14, 20:08)
paofftopinsiu... 4u.gif
blink.gif ir kaip jūs mergaitės taip pigiai išsiverčiat su +-70lt/sav. ???
vakar suskaičiavau, kad balandžio mėnesį 2000lt išėjo.. tai krutinu smegenis, kai ppadaryt bent tuos 200lt/sav? jūs į parduvę daugaiu litų nesinešat ir korteles namie apliekat?? papasakokit , kaip suvaldot save nuo pirkimo???? 4u.gif

Visų pirma, susidarom meniu ir susirašom sąrašiuką. pagal jį ir susilakstom. Antra, saugom figūras ir papildomai nieko į vežimėlį nemėtom biggrin.gif Trečia, einam kartą per savaitę, taigi mažiau pagundų. Ketvirta, pasiskiriam maistui sumą per mėnesį ir net smagu stengtis į ją tilpti ax.gif

P.S. Baikit su tais plokštainiais, aš irgi noriu, bet dar tarkai pinigų atliekamų neturim verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 15 gegužės 2009 - 10:32
Priimkit ir mane biggrin.gif

6. pusryčiai grikių košė, pietums balandėliai (kopūstas pirktas aną savaitę, faršas iš kameros). Vakarienei pieniška daržovių sriuba (reikėjo sunaudoti kopūstą atlikusį nuo balandėlių blush2.gif ).

7. pusryčiams vaikams po ragelį su daržovėmis ir dešrele, mums su vyru po kiaušininį "ale blyną" biggrin.gif . Pietums nuo vakar likusi daržovių sriuba ir orkaitėje kepti kimšti makaronai ( pasilikau saują faršo nuo balandžių), vakarienei šaltibarščiai su bulvėmis.

1. pusryčiai varškės kremas su duona ir po sūrelį. Vaikams pietums palikau balandėlių. Aš dėjausi balandėlį, vyras šaltieną. Gryžus pasikepėm vakarykščių bulvių ir šaltibarščius pabaigėm. Vyras šildėsi dar balandėlius. Naktipiečiams vaikai virėsi saldžius makaronus.

2. pusryčiai varškės kremas su duona ir po sūrelį. Vaikams pietums palikau keptų makaronų ir salotų, aš dėjausi paskutinį balandėlį, vyras šaltienos. Vakare gryžus kepiau lietinius su varške ir bananais. Kam trūko maisto ieškojo šaldytuve.

3. pusryčiai vaikams sumuštiniai su šlapianke ir po sūrelį, mes košę valgėm. Pietums vaikams po krūtinėles kepsnelį su daržovėmis. Aš dėjausi kelis lietinius. Vyras šaltieną dėjosi. Vakare valgėm lietinius. Naktipiečiams bulvių košė su pienu.

4. pusryčiai sumuštiniai ir sūreliai. Vaikams pietums po kepsnelį ir salotų. Aš dėjausi paskutinius lietinius, vyras kaip visada šaltieną doh.gif . Gryžus viriau šv. kopūstų daržovienę ir viriausi sau ir dukrai bulves prie silkės. Kam nepatiko silkė, tenkinosi sriuba, bulvėmis ir šaltais iš šaldytuvo.

5. pusryčiams sumuštiniai su dešra ir po sūrelį. Vaikams pietums likučiai šalti iš šaldytuvo ir sriuba. Vakarienei nenusimato nieko gaminti, tegu prieš savaitgalį šaltus likučius pabaigia. Nakčiai gal tik pieniškos išvirsiu.

Maistui išleidom 142,99 + užkandžiai dukrai į ekskursiją 12,58= 155.57

Pirkom: vištienos 5 ketvirčius šaltienai, krūtinėlę vaikams kepsniams, dešrą rūkyta, tarybinės šlapiankės, dešrelių ( 600 g), varškės (500 g), morkų, agurkų, ridikėlių, svogūnų laiškų, salotų, pieno 3 l, kefyro 1 l, pasukų 2 l, sausainių 2 kg, kondensuotas 1 kg, konditerinės varškės 1 kg (2 vnt po 500 g), sūreliai (4 vnt, nes dar buvo likusių nuo anos savaitės), duonos baltos ir juodos ( po kepalą), druskos, kiaušiniai (20 vnt), grietinės (400 g), aliejus, žele 2 pok., mineralinis į darbą, sausi pusryčiai 1 pok., sultys vaikams į mokyklą, šoninės 1 kg, lašišos sumuštiniams, bananai.

Dariau šią savaitę šaltieną (mūsų tėtis alpsta dėl jos doh.gif , dalį užšaldžiau), tinginį , desertinį sūrį, silkės (nuo anos savaitės dar ax.gif ), varškės kremą su daržovėmis.
Liko kitai savaitei 1 kg sausainių, konditerinės varškės, šoninė, dešrelių daugiau kaip pusė liko, sviesto, kondensuoto, dešros rūkytos pusė liko, kiaušinių 10 ax.gif

Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2009 05 15, 11:31)
  einam kartą per savaitę, taigi mažiau pagundų.

nu bet aš negaliu praeit pro šalį pro iki.. gi reik užsukt, gal kas gero, gal ką skanaus pamatysiu.. o tada aju žiūrėk krepšys pilnas doh.gif
pagirtinos jūs šeiminikės, taip išeina. clap_1.gif
Atsakyti
Kaip aš mėgstu šaltieną... Bet niekad jos virti nebandžiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2009 05 15, 11:31)
Visų pirma, susidarom meniu ir susirašom sąrašiuką. pagal jį ir susilakstom. Antra, saugom figūras ir papildomai nieko į vežimėlį nemėtom biggrin.gif Trečia, einam kartą per savaitę, taigi mažiau pagundų. Ketvirta, pasiskiriam maistui sumą per mėnesį ir net smagu stengtis į ją tilpti ax.gif

P.S. Baikit su tais plokštainiais, aš irgi noriu, bet dar tarkai pinigų atliekamų neturim verysad.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti