Ateinu ir vėl aš
6. pusryčiams grikių košė, pietums vištienos kumpeliai kepti su bulvėmis (likę nuo švenčių kur nesunaudojau), vakarienei kas ką rado šaldytuve.
7. pusryčiai omletas, pietums kotletai (likutis nuo zuikio buvo užšaldyta nuo anos savaitės), šaltibarščiai.
1. pusryčiai sumuštiniai ir košė, pietums vaikams kotletai ir morkų salotos, vyras dėjosi tą patį, o aš nuo šeštadienio likusią grikių košę pasikepinau su morka, svogūnu ir likučiu šlapios dešros, dar įsidėjau kelis marinuotus agurkus. Gryžus kepiau lietinius su dešrelėmis ir sūriu (sūris iš kameros, paskutinis,dešrelės irgi nuo anos savaitės). Dar likutį šaltibarščių pabaigėm.
2. vaikams lietiniai, vyras to paties dėjosi, aš žuvų pirštelius nešiausi su morkų salotomis. Gryžus viriau vištienos daržovių trintą sriubą (kauliukai buvo iš seniau darinėtos vištos likę ir užšaldyti)ir makaronus su tunu (tuną turėjau). Naktipiečiams virėsi šeimyna bulves ir valgė su šaltiena. Vaikai dar kiaušinius virėsi (kiaušinių užsipirkom nuo Velykų, tai paskutiniai
).
3. vaikams palikau pasidalinimui 3 lietinius, sriubos trintos, žuvų pirštelių. Gryžus radau prikepta lietinių su varške ir bananais (svečiuose močiutė buvo, o vaikai blynų mėgėjai, dar bananų buvo, tai prikepė turbūt savaitei
). Naktipiečiams pienas ir batonas skrudintas su obuoliene.
4. vaikams lietiniai, mes to pačio, vyras nedirbo, tai maitinosi kažkuo namuose. Kepė omletą su vaikams pietums
.
Gryžus man, dalis šeimynos išvažinėjo pas senelius, tai tik šalto užkando ką rado, dar lietinių pakepiau, nes sočiai yra pridaryta
, mes su dukra vakarienei išsivirėm ryžių, pasikepėm žuvų pirštelių ir valgėm su agurkų ridikėlių salotomis
.
Šią savaitę dariau tinginį, salotas morkų ( virtos morkos ,žirneliai, česnakas), šaltienos kelis bliūdžiukus (buvau užšaldžius, nes aną savaitę daugokai išviriau).
Buvo pirkta:
sūreliai 10 vnt., akcijiniai (3,90 lt), pienas, 5l (10 lt), kefyras 2 l (3,58), duona, batonas (6 lt), paprasti sausainiai 1 kg (6.90 lt), kondensuotas (3,80 lt), sviestas (1,99 lt), kefyras šaltibarščiams (2.10 lt), morkos (2 lt), agurotis, svogūnų laiškai (5 lt), kivi (3,90), sausainiai ir saldainiai į mokyklą vaikams neštis (16 lt), žuvų piršteliai 2 pok. (nepamenu kiek, akcijiniai buvo, gal kokie 5 lt), varškė (300 g), grūdėta varške (1 ind.), tepamas sūrelis (100 g), (varškės ir sūrelis kainavo 5,50 lt), makaronai 2 pok.(4,39 lt), bananai apie 3 kg (akcijiniai, apie 10 lt), saldainiai akcijiniai 0.5 kg (5 lt), PikNik lazdelės akcijinės 3 pok. (atrodo 9,87), daržovės (salotos,agurkai,svogūnų laiškai,ridikėliai) 14 lt., natūralus jogurtas salotoms (apie 3 lt)
Viso: 121,93