QUOTE(Ares @ 2009 04 17, 23:31)
Sveikos
Netycia pamaciau sia tema, tai ne visai apie visa savaites meniu papasakosiu, bet turiu saunu receptuka, kurio pagalba zmogu skaniai pamaitinsite vos uz 3 litus. As pati skaiciuoju pinigelius, tad pamaniau, jog tai galetu kazkam padeti.
Produktai:
Puse baklazano - 1,5 lt
20 g morku - 0,3 lt
20 g raudonuju ridikeliu - 0,6. Galima pakeisti baltaisiais ridikais, kopustais, ropemis ar pan.
30 g geltonosios paprikos - 0,3 lt
0,3 g fermentinio surio - 0.6
Is viso - 3.3 lt Zinoma, kaina tik apytiksliai paskaiciuota. Ji priklauso nuo to, kur ir uz kiek pirksite produktus. Be to, idaro dydis priklauso nuo baklazano dydzio
Tesiant apie recepta, tai baklazana reikia isskobti, gauta turini ir kitas darzoves supjaustyti, sudeti i baklazana ir ant virsaus uzdeti juostelem supjaustyta suri. Po to viska troskinti apie 20 minuciu. Tokios porcijos net mano vyrukui uztenka, tad pavalgyti turetu visi
Atsakant i paneliu/mamyciu komentarus, atsiprasau, tikrai klaida padariau, turejo buti ne 0.3, bet 30 g surio (o kaina 30 gramu skaiciavau). Nors kiti ir be surio megsta, tad cia nuo kiekvieno skonio priklauso.
Kad ir kaip bebutu, mes visi jau beveik menesi kasdien sita patiekala valgom ir visiems labai patinka.
Karts nuo karto paivairinu - idedu pievagrybiu, brokoliu, ziediniu kopustu, net virtu pupeliu. Zodziu, ko tuo metu saldytuve buna, bet visiems patinka...sukerta, kad net ausys lapsi