Praeitą savaitę išleidome apie 90 Lt
Mūsų praeitos savaitės meniu
Pirmadienis
Pusryčiai MB: 2 kiaušiniai, dešrelė su bulvėmis ir pomidoru, kava.
Pusryčiai man: sumuštiniai su virtu kiaušiniu, arbata.
Pietūs: burokėlių sriuba
Vakarienė: makaronai su dešra, sūriu ir agurkėliais, man pora mandarinų ir sausainių.
Antradienis
Pusryčiai MB: 2 kiaušiniai, makaronai, dešrelė, kava.
Pusryčiai man: J. Oliverio jautienos troškinys su bulvėmis.
Pietūs MB: J. Oliverio jautienos troškinys su bulvėmis, jogurtas, obuolys.
Pietūs man: burokėlių sriuba.
Vakarienė: vištienos kepenėlės grietinės padaže su bulvėmis, MB rūkyti šonkauliukai, man jogurtas.
Trečiadienis
Pusryčiai MB: 2 kiaušiniai, dešrelė su virtomis bulvėmis, kava.
Pusryčiai man: vištienos kepenėlės su bulvėmis.
Pietūs MB: burokėlių sriuba, vištienos kepenėlės su bulvėmis, jogurtas, bananas.
Pietūs man: burokėlių sriuba.
Vakarienė: sluoksniuotos tešlos paplotėliai su pikantiška mišraine, man dar obuolių pyrago keletas gabalėlių.
Ketvirtadienis
Pusryčiai MB: 2 kiaušiniai su bulvėmis su dešrele, kava.
Pusryčiai man: virtos pakeptos bulvės.
Pietūs MB: J. Oliverio jautienos troškinys su bulvėmis, jogurtas, obuolys.
Pietūs man: žirnių sriuba.
Vakarienė: troškinti rauginti kopūstai su bulvėmis, dešrelėmis, bananas, sluoksniuotos tešlos pyragėliai, obuolių pyragas.
Penktadienis
Pusryčiai MB: 2 kiaušiniai, J. Oliverio troškinys su bulvėmis, kava.
Pusryčiai man: kopūstai su bulvėmis.
Pietūs MB: žirnių sriuba, kopūstai su dešrele ir bulvėmis.
Pietūs man: žirnių sriuba.
Vakarienė: žirnių sriuba, sumuštiniai, užkandžiai pas draugus.
Šeštadienis
Pusryčiai: pas draugus.
Pietūs: žirnių sriuba, kopūstai su bulvėmis.
Vakarienė: žirnių košė, žuvies mišrainė su duona, užkandžiai (spraginti kukurūzai, saulėgrąžos).
Sekmadienis
Pusryčiai: virtos pakeptos bulvės su dešrelėmis ir kiaušiniais, pomidorai, marinuoti agurkėliai, pora sausainių.
Pietūs: grikiai su spirgučių padažu.
Vakarienė: orkaitėje kepti burokine tarka tarkuotų bulvių blynai su gietine.
oi prisiduodu vel. sakiau nebeisiu i parduotuve, bet kaip tycia eme ir baiges viskas - ir kava ir arbata ir cukrus ir druska! tai gavau klumpint. pirkau kavos, cukraus, druskos, pieno, margarino, grietines, sureliu, farso kilograma priciupau, dalinau i dvi dalis kazka savaitgaliui gaminsiu. isleidau 50 litu. sios savaites islaidos jau 100. meniu kol kas nesikeicia. gerai buvo kai sugebejau per 3 savaites tik 300 isleisti, kai dar tu rimtu atsargu turejau o dabar eme ir baiges ir ner kur dingt.
QUOTE(obelele25 @ 2009 03 31, 08:27)
Groovy, tai kiek to jautienos troškinio prisivirei? Aš gundausi,gundausi jį virti ir vis atidedu Dabar paskaičiau,kad kelias dienas valgėte,tai pagalvojau,kad tikrai skanus turi būti,arba atvirkščiai
Na, vien alaus pusė litro ten įeina, trintų pomidorų 800 ml skardinę supyliau, jautienos ten irgi nemažai, tai gavosi nemažai. Be to, palaikius jis tikrai skanesnis, kaip ir rašė Oliveris. Skonis jo nėra kaip kokio guliašo, visgi su alum, savotiškesnis, bet skanus jis buvo Be to, aki ant bulvių, tai paskutines dienas daugiau kaip padažą naudojom, nes gana skystas gavosi. Šiaip patiekalas visai skalsus.
QUOTE(groovy @ 2009 04 01, 23:42)
Na, vien alaus pusė litro ten įeina, trintų pomidorų 800 ml skardinę supyliau, jautienos ten irgi nemažai, tai gavosi nemažai. Be to, palaikius jis tikrai skanesnis, kaip ir rašė Oliveris. Skonis jo nėra kaip kokio guliašo, visgi su alum, savotiškesnis, bet skanus jis buvo Be to, aki ant bulvių, tai paskutines dienas daugiau kaip padažą naudojom, nes gana skystas gavosi. Šiaip patiekalas visai skalsus.
As gal ne cia prasau, bet gal galima butu receptuka to nuostabaus patiekalo? Is anksto dekoju. As vis dar nedristu rasyti savaites meniu, gal tiksliau tingisi .
QUOTE(skruzdelytee @ 2009 04 01, 21:57)
As gal ne cia prasau, bet gal galima butu receptuka to nuostabaus patiekalo? Is anksto dekoju. As vis dar nedristu rasyti savaites meniu, gal tiksliau tingisi .
Įkėliau nuskanuotą visai netoli nuo šitos žinutės Paversk porą puslapių atgal
Sveikos As cia gal ne visai i tema, taciau snekat apie taupyma ir forumas aktyvus, tad klausiu: ar ne manot, kad perkant turgavietese jus gerokai apsveria? As vis noriu turguj apsipirkti sio bei to, taciau nedrystu... Vis manau, kad ten gerokai apskaiciuos. Is tiesu, tai turiu pazistama, kuri uzdarbiaudavo turguje, tai sake machenacijas ten nerealias daro pardavejai, na bet tai buvo pries kelis metus, o kaip gi db?
QUOTE(Karina20 @ 2009 04 04, 12:39)
Sveikos As cia gal ne visai i tema, taciau snekat apie taupyma ir forumas aktyvus, tad klausiu: ar ne manot, kad perkant turgavietese jus gerokai apsveria? As vis noriu turguj apsipirkti sio bei to, taciau nedrystu... Vis manau, kad ten gerokai apskaiciuos. Is tiesu, tai turiu pazistama, kuri uzdarbiaudavo turguje, tai sake machenacijas ten nerealias daro pardavejai, na bet tai buvo pries kelis metus, o kaip gi db?
Įsigyk savo svarstyklytes ir nusinešk Arba namie grįžusi pasverk. O šiaip vis tiek negali labai žiauriai apsukti, nes matysis akivaizdžiai, o jei ten žymiai pigiau, nei parduotuvėje, net ir 100 g apsukus, vis tiek gal išeis pigiau
Įdėkit kas meniu, idėjų trūksta
QUOTE(groovy @ 2009 04 05, 15:30)
Įdėkit kas meniu, idėjų trūksta
Labai meniu bjaurybe ikeldavo, bet kazkur, deja deja, ji prapuole... Jos meniu visad laukiu su didziausiu nekantrumu ir labai zaviuosi jos isradingumu Tad siulau pasizvalgyti i ankstesnius jos postus - tikrai rasi SUPER ideju
Sveikos,
parasysiu ir as keletas savo gyvenimisku pastabeli, gal kam pravers!
Perku maista konkreciai -1 karta per savaite, kitomis dienomis tik pieno papildomai nusiperku. Duonos ir tai perku savaitei - laikau ja saldytuve ir tiek!
Tiesiog pastebejau, kad kuo maziau reikia lankyti pardes, maziau paleidi skrandziui, o maistas gi tas pats. Tik ,,priedu" maziau iseina. Ir brangus laikas taupomas!!!!!!!!!
Verdu:
burokeliu sriuba - labai valgomas patieklas mano seimoje
blynai su varke+bananais (saldau), o savaites begyje tik sildau mikrobangeje
kotletai is kalakutienos farso (perku apie 1 kg.)
desreles (perku apie 1 kg.) darau ir su makaronais, bulvemis, keptais kiausiniais
salotos burokelu su majonezu - maniskiai labai megsta
sia savaite padariau vistiena drebuciuose - visai nieko isejo - dariau pirma karta!
Prie puodu stoviu minimaliai - daugiausia sekmadieni.
Sekmadeinio dienotvarke:
Uzsiperku maisto ir prasiseda....kotletus vos apkepu, atvesinu ir saldau. Sriubai sultinius suruosiu ir saldau. Taip pat ir su visomis mesomis, pvz. mesa plovui apkepu ir saldau, darzoves irgi apdorotas saldau. Ir taip apdoroju visa maista, kuri veliau saldau. Savaites begyje is saldyklio tiesiai i puoda. Tad pastebejau, kad geriau viena diena atsokineti, o savaites begyje tik lengvas priejimas prie puodu buna.
Ir dar........Parduotuveje perku tik piena, kita tik TURGUJE!!!!
parasysiu ir as keletas savo gyvenimisku pastabeli, gal kam pravers!
Perku maista konkreciai -1 karta per savaite, kitomis dienomis tik pieno papildomai nusiperku. Duonos ir tai perku savaitei - laikau ja saldytuve ir tiek!
Tiesiog pastebejau, kad kuo maziau reikia lankyti pardes, maziau paleidi skrandziui, o maistas gi tas pats. Tik ,,priedu" maziau iseina. Ir brangus laikas taupomas!!!!!!!!!
Verdu:
burokeliu sriuba - labai valgomas patieklas mano seimoje
blynai su varke+bananais (saldau), o savaites begyje tik sildau mikrobangeje
kotletai is kalakutienos farso (perku apie 1 kg.)
desreles (perku apie 1 kg.) darau ir su makaronais, bulvemis, keptais kiausiniais
salotos burokelu su majonezu - maniskiai labai megsta
sia savaite padariau vistiena drebuciuose - visai nieko isejo - dariau pirma karta!
Prie puodu stoviu minimaliai - daugiausia sekmadieni.
Sekmadeinio dienotvarke:
Uzsiperku maisto ir prasiseda....kotletus vos apkepu, atvesinu ir saldau. Sriubai sultinius suruosiu ir saldau. Taip pat ir su visomis mesomis, pvz. mesa plovui apkepu ir saldau, darzoves irgi apdorotas saldau. Ir taip apdoroju visa maista, kuri veliau saldau. Savaites begyje is saldyklio tiesiai i puoda. Tad pastebejau, kad geriau viena diena atsokineti, o savaites begyje tik lengvas priejimas prie puodu buna.
Ir dar........Parduotuveje perku tik piena, kita tik TURGUJE!!!!
QUOTE(Aušriukė @ 2009 04 05, 15:04)
Labai meniu bjaurybe ikeldavo, bet kazkur, deja deja, ji prapuole... Jos meniu visad laukiu su didziausiu nekantrumu ir labai zaviuosi jos isradingumu Tad siulau pasizvalgyti i ankstesnius jos postus - tikrai rasi SUPER ideju
niekur nedingau . Tiesiog nemaniau ,kad kas nors skaito įdėmiai, tai nenorėjau teršti eterio . Po švenčių pažadu pasitaisyti, nes dabar vaikai pas uošvius, mes su tėvu ant sauso davinio
Beje, mano MB visai nevalgo kosiu, zuvies!!!!
Kaip sekasi SM, kurios gali kartu su vyru kose pasilepinti, manasis mesos iesko!!!!
Kaip sekasi SM, kurios gali kartu su vyru kose pasilepinti, manasis mesos iesko!!!!