Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų Savaitės meniu

Praeitą savaitę išleidome apie 90 Lt

Mūsų praeitos savaitės meniu

Pirmadienis

Pusryčiai MB: 2 kiaušiniai, dešrelė su bulvėmis ir pomidoru, kava.
Pusryčiai man: sumuštiniai su virtu kiaušiniu, arbata.
Pietūs: burokėlių sriuba
Vakarienė: makaronai su dešra, sūriu ir agurkėliais, man pora mandarinų ir sausainių.

Antradienis

Pusryčiai MB: 2 kiaušiniai, makaronai, dešrelė, kava.
Pusryčiai man: J. Oliverio jautienos troškinys su bulvėmis.
Pietūs MB: J. Oliverio jautienos troškinys su bulvėmis, jogurtas, obuolys.
Pietūs man: burokėlių sriuba.
Vakarienė: vištienos kepenėlės grietinės padaže su bulvėmis, MB rūkyti šonkauliukai, man jogurtas.

Trečiadienis

Pusryčiai MB: 2 kiaušiniai, dešrelė su virtomis bulvėmis, kava.
Pusryčiai man: vištienos kepenėlės su bulvėmis.
Pietūs MB: burokėlių sriuba, vištienos kepenėlės su bulvėmis, jogurtas, bananas.
Pietūs man: burokėlių sriuba.
Vakarienė: sluoksniuotos tešlos paplotėliai su pikantiška mišraine, man dar obuolių pyrago keletas gabalėlių.

Ketvirtadienis

Pusryčiai MB: 2 kiaušiniai su bulvėmis su dešrele, kava.
Pusryčiai man: virtos pakeptos bulvės.
Pietūs MB: J. Oliverio jautienos troškinys su bulvėmis, jogurtas, obuolys.
Pietūs man: žirnių sriuba.
Vakarienė: troškinti rauginti kopūstai su bulvėmis, dešrelėmis, bananas, sluoksniuotos tešlos pyragėliai, obuolių pyragas.

Penktadienis

Pusryčiai MB: 2 kiaušiniai, J. Oliverio troškinys su bulvėmis, kava.
Pusryčiai man: kopūstai su bulvėmis.
Pietūs MB: žirnių sriuba, kopūstai su dešrele ir bulvėmis.
Pietūs man: žirnių sriuba.
Vakarienė: žirnių sriuba, sumuštiniai, užkandžiai pas draugus.

Šeštadienis

Pusryčiai: pas draugus.
Pietūs: žirnių sriuba, kopūstai su bulvėmis.
Vakarienė: žirnių košė, žuvies mišrainė su duona, užkandžiai (spraginti kukurūzai, saulėgrąžos).

Sekmadienis

Pusryčiai: virtos pakeptos bulvės su dešrelėmis ir kiaušiniais, pomidorai, marinuoti agurkėliai, pora sausainių.
Pietūs: grikiai su spirgučių padažu.
Vakarienė: orkaitėje kepti burokine tarka tarkuotų bulvių blynai su gietine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 30 kovo 2009 - 23:08
Groovy, tai kiek to jautienos troškinio prisivirei? Aš gundausi,gundausi jį virti ir vis atidedu blush2.gif Dabar paskaičiau,kad kelias dienas valgėte,tai pagalvojau,kad tikrai skanus turi būti,arba atvirkščiai smile.gif
Atsakyti
oi prisiduodu vel. sakiau nebeisiu i parduotuve, bet kaip tycia eme ir baiges viskas - ir kava ir arbata ir cukrus ir druska! tai gavau klumpint. pirkau kavos, cukraus, druskos, pieno, margarino, grietines, sureliu, farso kilograma priciupau, dalinau i dvi dalis kazka savaitgaliui gaminsiu. isleidau 50 litu. sios savaites islaidos jau 100. meniu kol kas nesikeicia. gerai buvo kai sugebejau per 3 savaites tik 300 isleisti, kai dar tu rimtu atsargu turejau biggrin.gif o dabar eme ir baiges ir ner kur dingt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(obelele25 @ 2009 03 31, 08:27)
Groovy, tai kiek to jautienos troškinio prisivirei? Aš gundausi,gundausi jį virti ir vis atidedu blush2.gif Dabar paskaičiau,kad kelias dienas valgėte,tai pagalvojau,kad tikrai skanus turi būti,arba atvirkščiai  smile.gif

Na, vien alaus pusė litro ten įeina, trintų pomidorų 800 ml skardinę supyliau, jautienos ten irgi nemažai, tai gavosi nemažai. Be to, palaikius jis tikrai skanesnis, kaip ir rašė Oliveris. Skonis jo nėra kaip kokio guliašo, visgi su alum, savotiškesnis, bet skanus jis buvo 4u.gif Be to, aki ant bulvių, tai paskutines dienas daugiau kaip padažą naudojom, nes gana skystas gavosi. Šiaip patiekalas visai skalsus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 01 balandžio 2009 - 21:43
QUOTE(groovy @ 2009 04 01, 23:42)
Na, vien alaus pusė litro ten įeina, trintų pomidorų 800 ml skardinę supyliau, jautienos ten irgi nemažai, tai gavosi nemažai. Be to, palaikius jis tikrai skanesnis, kaip ir rašė Oliveris. Skonis jo nėra kaip kokio guliašo, visgi su alum, savotiškesnis, bet skanus jis buvo 4u.gif Be to, aki ant bulvių, tai paskutines dienas daugiau kaip padažą naudojom, nes gana skystas gavosi. Šiaip patiekalas visai skalsus.

As gal ne cia prasau, bet gal galima butu receptuka to nuostabaus patiekalo? Is anksto dekoju. As vis dar nedristu rasyti savaites meniu, gal tiksliau tingisi ax.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skruzdelytee: 01 balandžio 2009 - 21:58
QUOTE(skruzdelytee @ 2009 04 01, 21:57)
As gal ne cia prasau, bet gal galima butu receptuka to nuostabaus patiekalo? Is anksto dekoju. As vis dar nedristu rasyti savaites meniu, gal tiksliau tingisi  ax.gif.

Įkėliau nuskanuotą visai netoli nuo šitos žinutės 4u.gif Paversk porą puslapių atgal 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif As cia gal ne visai i tema, taciau snekat apie taupyma ir forumas aktyvus, tad klausiu: ar ne manot, kad perkant turgavietese jus gerokai apsveria? g.gif As vis noriu turguj apsipirkti sio bei to, taciau nedrystu... blush2.gif Vis manau, kad ten gerokai apskaiciuos. doh.gif Is tiesu, tai turiu pazistama, kuri uzdarbiaudavo turguje, tai sake machenacijas ten nerealias daro pardavejai, na bet tai buvo pries kelis metus, o kaip gi db? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karina20 @ 2009 04 04, 12:39)
Sveikos  4u.gif  As cia gal ne visai i tema, taciau snekat apie taupyma ir forumas aktyvus, tad klausiu: ar ne manot, kad perkant turgavietese jus gerokai apsveria?  g.gif  As vis noriu turguj apsipirkti sio bei to, taciau nedrystu...  blush2.gif  Vis manau, kad ten gerokai apskaiciuos. doh.gif  Is tiesu, tai turiu pazistama, kuri uzdarbiaudavo turguje, tai sake machenacijas ten nerealias daro pardavejai, na bet tai buvo pries kelis metus, o kaip gi db? g.gif

Įsigyk savo svarstyklytes ir nusinešk biggrin.gif Arba namie grįžusi pasverk. O šiaip vis tiek negali labai žiauriai apsukti, nes matysis akivaizdžiai, o jei ten žymiai pigiau, nei parduotuvėje, net ir 100 g apsukus, vis tiek gal išeis pigiau g.gif

Įdėkit kas meniu, idėjų trūksta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2009 04 05, 15:30)
Įdėkit kas meniu, idėjų trūksta doh.gif

Labai thumbup.gif meniu bjaurybe ikeldavo, bet kazkur, deja deja, ji prapuole... ax.gif verysad.gif Jos meniu visad laukiu su didziausiu nekantrumu ir labai zaviuosi jos isradingumu 4u.gif Tad siulau pasizvalgyti i ankstesnius jos postus - tikrai rasi SUPER ideju thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aušriukė: 05 balandžio 2009 - 15:05
Sveikos,
parasysiu ir as keletas savo gyvenimisku pastabeli, gal kam pravers!
Perku maista konkreciai -1 karta per savaite, kitomis dienomis tik pieno papildomai nusiperku. Duonos ir tai perku savaitei - laikau ja saldytuve ir tiek!
Tiesiog pastebejau, kad kuo maziau reikia lankyti pardes, maziau paleidi skrandziui, o maistas gi tas pats. Tik ,,priedu" maziau iseina. Ir brangus laikas taupomas!!!!!!!!! thumbup.gif
Verdu:
burokeliu sriuba - labai valgomas patieklas mano seimoje
blynai su varke+bananais (saldau), o savaites begyje tik sildau mikrobangeje
kotletai is kalakutienos farso (perku apie 1 kg.)
desreles (perku apie 1 kg.) darau ir su makaronais, bulvemis, keptais kiausiniais
salotos burokelu su majonezu - maniskiai labai megsta
sia savaite padariau vistiena drebuciuose - visai nieko isejo - dariau pirma karta! blush2.gif
Prie puodu stoviu minimaliai - daugiausia sekmadieni.
Sekmadeinio dienotvarke:
Uzsiperku maisto ir prasiseda....kotletus vos apkepu, atvesinu ir saldau. Sriubai sultinius suruosiu ir saldau. Taip pat ir su visomis mesomis, pvz. mesa plovui apkepu ir saldau, darzoves irgi apdorotas saldau. Ir taip apdoroju visa maista, kuri veliau saldau. Savaites begyje is saldyklio tiesiai i puoda. Tad pastebejau, kad geriau viena diena atsokineti, o savaites begyje tik lengvas priejimas prie puodu buna. biggrin.gif

Ir dar........Parduotuveje perku tik piena, kita tik TURGUJE!!!!
Atsakyti
QUOTE(Aušriukė @ 2009 04 05, 15:04)
Labai  thumbup.gif meniu bjaurybe ikeldavo, bet kazkur, deja deja, ji prapuole... ax.gif  verysad.gif Jos meniu visad laukiu su didziausiu nekantrumu ir labai zaviuosi jos isradingumu 4u.gif Tad siulau pasizvalgyti i ankstesnius jos postus - tikrai rasi SUPER ideju thumbup.gif

niekur nedingau mirksiukas.gif . Tiesiog nemaniau ,kad kas nors skaito įdėmiai, tai nenorėjau teršti eterio blush2.gif . Po švenčių pažadu pasitaisyti, nes dabar vaikai pas uošvius, mes su tėvu ant sauso davinio lotuliukas.gif
Atsakyti
Beje, mano MB visai nevalgo kosiu, zuvies!!!!
Kaip sekasi SM, kurios gali kartu su vyru kose pasilepinti, manasis mesos iesko!!!! g.gif
Atsakyti