Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų Savaitės meniu

QUOTE(inguliukas24 @ 2009 03 24, 16:09)
Saunuoles, jus cia visos, o man vat neiseina, net keliom dienom i prieki susigalvot ka valgysim, tai tas vos ne kasdienis ejimas i parduotuve, tikrai paplonina pinigine, prisiperki ko visiskai nereikia  doh.gif . Reikes pas jus dazniau uzsukti ir mokytis mokytis blush2.gif

Pamėgink savaitę susirašyti ką valgėt ir kitą savaitę jau nebereikės planuoti mirksiukas.gif

QUOTE(panelė J @ 2009 03 25, 13:12)
Tai va kaip ir žadėjau, suskaičiavau Kovo mėn maistui išleidom su MB 264,62 iki šiandien.  ax.gif

manau puiku. GALIU NURAMINTI KAD BADU NEMIRŠATM IR VALGOM TIKRAI KOKYBIŠKĄ MAISTĄ. ( Čia jei kam kiltų klausimas kaip su tiek galima pramisti g.gif )

Šiandien mūsų meniu bus kepta jūros lydeka su virtomis bulvemis, ir morkų mišraine, padažiukas.
rytoj bus balandėliai su bulvių koše.

o jūs viską perkat? ar ką nors atsivežat iš tėvų, pvz, arba gal turit kokių atsargų vasarą prisiruošę?
Aš labai intensyviai galvoju, kad vasarą reikia pamėginti pasidaryti šaldytų daržovių- ir ekologiška, ir gana nebrangu, lyginant su žiemą perkamomis daržovėmis ar šaldytais rinkiniais g.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė J @ 2009 03 25, 13:34)
mums irgi buvo gimtadienis mano MB  smile.gif

O kiek išleidot gimtadienio vaišėms?
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 03 25, 16:18)
Pamėgink savaitę susirašyti ką valgėt  ir kitą savaitę jau nebereikės planuoti  mirksiukas.gif
o jūs viską perkat? ar ką nors atsivežat iš tėvų, pvz, arba gal turit kokių atsargų vasarą prisiruošę?
Aš labai intensyviai galvoju, kad vasarą reikia pamėginti pasidaryti šaldytų daržovių- ir ekologiška, ir gana nebrangu, lyginant su žiemą perkamomis daržovėmis ar šaldytais rinkiniais  g.gif

Na dali mesytes atsivezam, tai broileri, tai versienos gabaleli, tai desreliu naminiu, kartais isdeda kumpeli rukyta rolleyes.gif darzoviu aiksu bubiu morku, burokeliu kopustu. o siaip tai kas riekia perkma ir perkam turguj.

o vakareliui isleidom apie 70 lt. pirkau vyna, melynapelesio suri gabaleli, poto papriku nes namuose kepiau vistienos kepsnelius. dar saldumyna. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panelė J: 25 kovo 2009 - 14:45
QUOTE(panelė J @ 2009 03 25, 14:43)
Na dali mesytes atsivezam, tai broileri, tai versienos gabaleli, tai desreliu naminiu, kartais isdeda kumpeli rukyta  rolleyes.gif darzoviu aiksu  bubiu morku, burokeliu kopustu.  o siaip tai kas riekia perkma ir perkam turguj.
o vakareliui isleidom apie 70 lt. pirkau vyna, melynapelesio suri gabaleli, poto papriku nes namuose kepiau vistienos kepsnelius. dar saldumyna.  g.gif

Bepigu jums... blush2.gif

Mes 60 išleidom ir dar 60 alkoholiui doh.gif Bet jau šito neskaičiuoju prie maisto.
Atsakyti
as patebejau kad alkoholiui daug neapsimoka leisti pinigeliu smile.gif vistiek dazniausiai vyrai i svecius ateina su bonka biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
na maniskiai paskaiciavimai, tai iki dabar isleidom 700 maistui thumbup.gif , na si savaitgali MB gimtadienis, tai jau bus islaidu smile.gif
Atsakyti
bet man rodos nuklysta nuo temos esmės, nes kiek isleidziam tai yra tema http://www.supermama...?...=375480&hl= 4u.gif
Atsakyti
Na, bet mes irgi turime pasakyti, ar tilpome į 200 Lt per savaitę 4u.gif
Atsakyti
bet turime ir meniu pateikti g.gif
Atsakyti
taigi va. sakiau nuo balandzio pirmosios dienos pradesiu is naujo skaiciuoti. pradedu nuo siandien. isleidau 50 litu, rasau ka gaminsiu sia savaite:
vistienos sriuba su ryziais ir morkytemis
balta misraine
vistiena pakepinta su morkom sviestuku ir grietine su bulvemis
varskeciai
makaronai su padazu (greiciausiai bus suvartojami desru likuciai)
na gal dar kas iseis
pirkau vistienos rinkinuku sriubai, varskes, pieno, dersos rukytos, slapenkes, zirneliu, marinuotu agurku, batono, duonos, kiausiniu, makaronu. praktiskai viska ir pirkau siam meniu isskyrus bulves. meniu nekonkretus nes ziuresiu pagal aplinkybes. kazkaip vaziuodama namo daugiau buvau sugalvojus doh.gif siandienai kotletai bus ir yra vakarykstes sriubos. tikiuosi su sitais 50 lituku pratempti iki sekmadienio bent.
Atsakyti
Man planuoti ir apsipirkti lengviau dviem dienom. O šiaip tenka vis ką nors keisti, pergalvoti.
Atsakyti
QUOTE(*Ita* @ 2009 03 30, 17:51)
Man planuoti ir apsipirkti lengviau dviem dienom. O šiaip tenka vis ką nors keisti, pergalvoti.

Man ir mirksiukas.gif
Atsakyti