Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų Savaitės meniu

Saunuoles, jus cia visos, o man vat neiseina, net keliom dienom i prieki susigalvot ka valgysim, tai tas vos ne kasdienis ejimas i parduotuve, tikrai paplonina pinigine, prisiperki ko visiskai nereikia doh.gif . Reikes pas jus dazniau uzsukti ir mokytis mokytis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas24 @ 2009 03 24, 16:09)
Saunuoles, jus cia visos, o man vat neiseina, net keliom dienom i prieki susigalvot ka valgysim, tai tas vos ne kasdienis ejimas i parduotuve, tikrai paplonina pinigine, prisiperki ko visiskai nereikia  doh.gif . Reikes pas jus dazniau uzsukti ir mokytis mokytis blush2.gif

pradėkit nuo planavimo dviems dienoms, kad į parduotuvę eitumėt tik 3 kartus per savaitę smile.gif pradžiai užteks mirksiukas.gif o vėliau - išmoksit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2009 03 24, 17:20)
pradėkit nuo planavimo dviems dienoms, kad į parduotuvę eitumėt tik 3 kartus per savaitę smile.gif pradžiai užteks mirksiukas.gif o vėliau - išmoksit 4u.gif

Bandysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Myja @ 2009 03 24, 07:52)
o gal galima visa receptuka gauti ax.gif  aciu

Prašom mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

QUOTE(obelele25 @ 2009 03 24, 09:20)
Groovy, vakar vakare dar kartą užmečiau akį į Oliverio knygą,jis rašo,kad jautieną troškinti 2val. doh.gif  o kiek laiko tu troškinai? Dvi valandas troškinant tai tikrai jau nebesigaus taupantis patiekalas,vien dujų kiek susinaudos doh.gif

Aha, bet aš Oliverio patiekalams netaupau, kitiems savaitės patiekalams sutaupau, nes kitaip neišeina su jo užmanymais (šiaip nepirkčiau šviežio rozmarino už 5 Lt doh.gif ). Bet galiu tave pradžiuginti, kad troškinau ant mažiausios ugnies ne ilgiau nei pusantros valandos, nes žiauriai valgyt norėjom biggrin.gif Be to, bent jau mūsų parduotuvėse parduodama sluoksniuota tešla tikrai greičiau iškepa (o aš dar pakočiojau ploniau ją, tik dėl vaizdo kad būtų). ir teisybė, kad pastovėjęs troškinys skanesnis thumbup.gif
Beje, man neapvarvėjo kaip nuotraukose, nes nepripyliau pilnų idelių lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš ir seku akcijas ir stengiuosi apibėgti parduotuves ax.gif Dar turiu daržovių, tai stengiuosi, kad visokių garnyrų, salotų, tada mažiau mėsos reikia tongue.gif
Atsakyti
ir šiaip sveikiau kuo mažiau mėsos drinks_cheers.gif Sako, mėsą reikia valgyti tik 2 ar 3 kartus per savaitę.
Atsakyti
Aš šį mėnesį kažkaip be tvarkos viską darau, ataskaitų nėra lotuliukas.gif

QUOTE(groovy @ 2009 03 24, 21:31)

Įdomus receptas bigsmile.gif Kaip tik vis mąstau ką pagaminti iš jautienos, nes dabar bandom jos daugiau valgyti...
Aš panašų SM esu radusi, tik su vištiena ir tešla naudojama iš abiejų pusių, gaunasi kaip pyragas, tai irgi labai skanu, bet ten greit iškepa, su jautiena nepritaikysiu doh.gif

beje, kaip darai meniu excel'yje? Tiesiog surašai patiekalus ar dar ką nors papildomo skaičiuoji? Labai sudomino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 03 25, 12:47)
beje, kaip darai meniu excel'yje? Tiesiog surašai patiekalus ar dar ką nors papildomo skaičiuoji? Labai sudomino  ax.gif

Praktiškai taip, kaip čia įkėliau, rašydama ant lapelio rašausi, kiek ko reikės. Tada su tuo lapeliu einame į parduotuvę. Bet niekada nebūna taip, kad iki galo laikytumėmės to meniu, tada tos pačios dienos vakare ištaisau, ko nesuvalgėm, perkeliu į kitą dieną ir pan.

Beje, valgom tik tai, kas čia surašyta, nebūna jokių ten užkandžių ar pan. Na, gal MB saulegrąžas arba sausainius pagraužia, kai parduotuvėje įmeta į krepšį. Bet nuo šiol rašysiu viską su užkandžiais čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 25 kovo 2009 - 12:57
QUOTE(groovy @ 2009 03 25, 12:52)
Praktiškai taip, kaip čia įkėliau...

Aišku, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Tai va kaip ir žadėjau, suskaičiavau Kovo mėn maistui išleidom su MB 264,62 iki šiandien. ax.gif

manau puiku. GALIU NURAMINTI KAD BADU NEMIRŠATM IR VALGOM TIKRAI KOKYBIŠKĄ MAISTĄ. ( Čia jei kam kiltų klausimas kaip su tiek galima pramisti g.gif )

Šiandien mūsų meniu bus kepta jūros lydeka su virtomis bulvemis, ir morkų mišraine, padažiukas.
rytoj bus balandėliai su bulvių koše.
Atsakyti
QUOTE(panelė J @ 2009 03 25, 13:12)
Tai va kaip ir žadėjau, suskaičiavau Kovo mėn maistui išleidom su MB 264,62 iki šiandien.  ax.gif

manau puiku. GALIU NURAMINTI KAD BADU NEMIRŠATM IR VALGOM TIKRAI KOKYBIŠKĄ MAISTĄ. ( Čia jei kam kiltų klausimas kaip su tiek galima pramisti g.gif )

Šiandien mūsų meniu bus kepta jūros lydeka su virtomis bulvemis, ir morkų mišraine, padažiukas.
rytoj bus balandėliai su bulvių koše.

Aš irgi manau, kad už tiek galima pramisti. Mums tik kad kovo mėnesį prisidėjo gimtadienio vaišės ir dariau porą J. Oliverio patiekalų, kuriems reikia įmantresnių dalykų.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2009 03 25, 15:25)
Aš irgi manau, kad už tiek galima pramisti. Mums tik kad kovo mėnesį prisidėjo gimtadienio vaišės ir dariau porą J. Oliverio patiekalų, kuriems reikia įmantresnių dalykų.

mums irgi buvo gimtadienis mano MB smile.gif
Atsakyti