Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų Savaitės meniu

Manęs tai akcijos nejaudina, susidarau savaitės meniu ir perku pagal sąrašą. Jei kam būna akcija, tai smagu, sutaupau nuo planuotos išleisti sumos, bet urmu neperku ir nesigundau. Vis tiek lieka ko nors kitai savaitei, be to, nėra kur dėti visko, tad atsargų nekaupiam ax.gif

Šią savaitę išleidau maistui 210 Lt: savaitės maistas ir MB gimtadienio vaišės. Bet daug ko liko, tai kitai savaitei apie tik 35 Lt išleidau, nors patikslinsiu jos pabaigoje, nes gal dar kokių išlaidų atsiras.

Šios savaitės meniu

Pirmadienis

Pusryčiai MB 2 kiaušiniai, dešrelė, duona, marinuoti agurkėliai
Pusryčiai man Troškinti kopūstai su bulvėmis ir dešrele
Pietūs MB Troškinti kopūstai su bulvėmis ir dešrelėmis, bananas, mandarinas
Pietūs man Perlinių kruopų sriuba su pievagrybiais
Vakarienė Sriuba, troškinti kopūstai su bulvėmis

Antradienis

Pusryčiai MB 2 kiaušiniai, dešrelė, duona, lašinukai, agurkas
Pusryčiai man Kiaušinis, duona, lašinukai, agurkėliai
Pietūs MB Koldūnai, sumuštiniai, apelsinas
Pietūs man Perlinių kruopų sriuba su pievagrybiais
Vakarienė Balta mišrainė su dešrelėmis tešloje, svečiuose

Trečiadienis

Pusryčiai 3 kiaušinių kiaušinienė su svogūnu, agurkėliai, duona
Pietūs Baliuje (vežėmės Sonatinos varškės tinginį)
Vakarienė Čenakai

Ketvirtadienis

Pusryčiai MB 2 kiaušiniai, sumuštiniai su vištienos dešra
Pusryčiai man Čenakai
Pietūs MB Čenakai, jogurtas, obuolys
Pietūs man Sriuba
Vakarienė Sriuba, rupūžės urve

Penktadienis

Pusryčiai MB Pramiegojo, tai nespėjo pavalgyti biggrin.gif
Pusryčiai man Rupūžės urve, obuolys
Pietūs MB Rupūžės urve, kopūstų salotos, jogurtas, obuolys
Pietūs man Pupelių ir faršo sriuba
Vakarienė Pupelių ir faršo sriuba, sumuštiniai su agurkų salotomis

Šeštadienis

Pusryčiai Omletas, duona
Pietūs Kas pakliuvo į burną, beruošiant MB gimtadienio vaišes
Vakarienė MB gimtadienio baliuje

Sekmadienis

Pusryčiai Baliuje
Pietūs Pupelių ir faršo sriuba
Vakarienė Bulvių košė su morkų ir svogūnų padažu, dešrelės, pienas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 15 kovo 2009 - 22:33
QUOTE(groovy @ 2009 03 15, 23:29)
Vakarienė  Sriuba, rupūžės urve

Penktadienis

Pusryčiai MB Pramiegojo, tai nespėjo pavalgyti biggrin.gif 
Pietūs MB Rupūžės urve, kopūstų salotos, jogurtas, obuolys

Vakarienė  MB gimtadienio baliuje

blink.gif kas cia sitas dabar g.gif
ir prasom placiau apie vyrucio baliaus islaidas (apie maista zinoma ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2009 03 15, 22:29)

Vakarienė  Sriuba, rupūžės urve

Penktadienis

Pietūs MB  Rupūžės urve, kopūstų salotos, jogurtas, obuolyse

Skamba neskaniai, bet laabai idomu kas tai yra bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 03 15, 22:52)
blink.gif kas cia sitas dabar  g.gif
ir prasom placiau apie vyrucio baliaus islaidas (apie maista zinoma ax.gif  )

QUOTE(Pause @ 2009 03 15, 22:55)
Skamba neskaniai, bet laabai idomu kas tai yra bigsmile.gif

Oj, neparašiau, kad Oliverio čia bajeris hihihi.gif Turbūt gerai pasirodė lotuliukas.gif Ryt gal nuskanuosiu iš knygos, ok? Skamba šūstrai, bet nieko ten labai šūstro biggrin.gif

O baliaus išlaidos tai apie 60 Lt buvo (čia tik maisto): naminė mišrainė, mišrainė su rūkyta žuvimi, spraginti kukurūzai ir du kalnai sumuštinių: vienas su rūkyta lašiša ir juodais dirbtiniais ikriukais bei krapais, o kitas su česnakine rūkyta dešra ir agurku (pagrindas - forminė duona, aptepta "Rama"). Balių darė kartu su kitu vaikinuku, tai anas šašlykų, silkės, sausainiukų atsivežė ir užteko visiems maisto thumbup.gif

Aišku, baliui daugiau išleidom: 55 Lt alkoholiui ir dar anglių bei degaus skysčio pirkom šašlykams kepti, bet čia kita tema jau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 15 kovo 2009 - 23:05
QUOTE(groovy @ 2009 03 16, 00:02)
Oj, neparašiau, kad Oliverio čia bajeris hihihi.gif Turbūt gerai pasirodė lotuliukas.gif Ryt gal nuskanuosiu iš knygos, ok? Skamba šūstrai, bet nieko ten labai šūstro biggrin.gif

lašiša ir juodais dirbtiniais ikriukais bei krapais

ok, butinai imesk, jei nieko ypatingo bus labai liuks thumbup.gif o skamba ispudingai biggrin.gif ir dar apie situos - jei cia kazkokie pirktiniai tai mat juos velniai, bet jei jie dirbtiniai nes tamstos gamybos tai noreciau placiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 03 15, 23:17)
ok, butinai imesk, jei nieko ypatingo bus labai liuks  thumbup.gif  o skamba ispudingai biggrin.gif ir dar apie situos - jei cia kazkokie pirktiniai tai mat juos velniai, bet jei jie dirbtiniai nes tamstos gamybos tai noreciau placiau  blush2.gif

Pirktiniai, mat juos velniai irnesakyk.gif lotuliukas.gif O rupūžės tai yra iš tikrųjų dešrelės, o urvas - pudingas, tokia kaip omleto tešla smile.gif Dar yra svogūnų padažas, nelietuviško skonio, bet man visai patiko ax.gif Tik rozmarinų per daug kitą kartą nedėčiau, gal šakelę tik (be to, jie kainuoja doh.gif ).
Atsakyti
Mano praeitos savaitės meniu 4u.gif
Pirmadienis
Pietūs Jaučio liežuvis su bulvių koše ir raug. agurkas nuo sekmadienio pietų
Vakarienė Orkaitėj kepti viščiukų ketvirčiai su keptom bulvėm, raug. Agurkais.
Antradienis
Pusryčiai Liko gabaliukas liežuvio
Pietūs Trinta žirnių sriuba
Vakarienė Tušonkė su bulvėmis ir kefyru
Trečiadienis
Pusryčiai Sumuštiniai su paštetu ir tepamu sūriu
Pietūs Likučiai žirnių sriubos. Kugelis svečiuose.smile.gif
Ketvirtadienis
Pietūs lietiniai su mėsa ir fermentiniu sūriu.
Vakarienė Cepelinai su mėsa (mama padarė ir pavaišino).
Penktadienis
Pusryčiai Lietiniai su sūriu.
Pietūs Silkės su morkomis, svogūnu.
Vakarienė Vištienos kepenėlės su bulvių koše.
Šeštadienis
Pusryčiai grūdėta varškė su uogiene.
Pietūs Vištienos ir makaronų sriuba - sultinys ir kepenėlių likučiai.
Vakarinė Desertinis varškės sūris.
Sekmadienis
Pusryčiai Avižinių dribsnių košė
Pietūs Rauginti kopūstai su dešrelėmis ir bulvių koše
Vakarienė Čeburėkai pagal Giedriaus receptą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kozete: 16 kovo 2009 - 09:47
Kaip žadėjau, įkeliu iš knygos nuskaitytą J. Oliver receptą „Rupūžės urve“.

user posted image

user posted image
Atsakyti
na as trumpai merginos, stebiu kur tiek pinigu maistui isleidziam.. si savaitgali apspirkom uz 200-250 maisto, kita syki tiksliai susirasysiu.. bet nepasakyciau, kad valgom labai jau daug...ir kur tiek issileidzia.. valgiarastis:
pirmadienis:
ryte: sumustiniai jam, man baltas suris su medum,
pietus: sriuba, kepta sonine su bulvem
vakare: jogurtas, vaisiai.
antradienis:
rytas: sumustiniai jam, dribsniai su pienu man.
pietus: kaip vakar
vakaras: jorgurtas su varske.
Treciadienis:
ryte: liko sonines jam (nusibodo jau ir jam ) dribsniai su pienu man.
pietus: bulves su vistos krutinele su pievagrybiais, ir pelesiniu suriu
vakare: sumustiniai su lasisa, kiausiniai idaryti su ikrais dirbtiniais, man varske su jogurtu ir ledai abiems.
Ketvirtadienis:
ryte, jam vista pabaigti, man dribsniai su pienu.
Pietus: kepeneles su bulviu kose
vakare, vaisia ir jogurtas
Rytoj:
ryte: sumustiniai jam, man baltas suris su varske, nes kitaip reiks ismest smile.gif
pietus: kepeneliu befstrogenas su bulviu kose.
vakare: pas mama vaziuojam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Myja @ 2009 03 19, 16:58)
na as trumpai merginos, stebiu kur tiek pinigu maistui isleidziam.. si savaitgali apspirkom uz 200-250 maisto, kita syki tiksliai susirasysiu.. bet nepasakyciau, kad valgom labai jau daug...ir kur tiek issileidzia.. valgiarastis:

O pietus abu kartu namie valgote?
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2009 03 19, 18:02)
O pietus abu kartu namie valgote?

na vakar i darbo pabaiga rasiau, tai labai skubejau smile.gif vaziuojam namo abu pietaut. tai galvoju, kad valgyt mes kaip ir nelabai daug ka ir valgom, negaminu kasdien, stengiuosi pasiruosti sekmadieni dviems dienoms ir treciadieni, nes kadangi sportuojam abu. Treciadienis buna atsipalaidavimo diena.. o kur tie pinigai, tai perkam mu pieno daug, jogurto daug, dabar jau keisim i ta JO, nes kur indeliuose brangiai gaunasi, desra su pelesiniu, suriai ivairus. Na net nezinau, turguj sestadieni maistui isleidau 130, o po to dar i maxima vaziavom, ten palikom 210 smile.gif, is ju maistas apytiksliai 100, nes ten su simtu ir taip nera ka veikti smile.gif zinoma, mesos turiu, bet sestadieni as vel vaziuoju i turgu, nes reikia darzoviu ir vaisiu.. ziuresim kaip bus.
Atsakyti
ai, šiandien man nuotaika, tai kaip blogoji fėja, parodysiu kur dingsta pinigai biggrin.gif

QUOTE(Myja @ 2009 03 19, 16:58)
pirmadienis:
ryte:  sumustiniai jam, man baltas suris su medum,
pietus: sriuba, kepta sonine su bulvem
vakare: jogurtas, vaisiai.
antradienis:
rytas: sumustiniai jam, dribsniai su pienu man.
pietus: kaip vakar
vakaras: jorgurtas su varske.
Treciadienis:
ryte: liko sonines jam (nusibodo jau ir jam ) dribsniai su pienu man.
pietus: bulves su vistos krutinele su pievagrybiais, ir pelesiniu suriu
vakare: sumustiniai su lasisa, kiausiniai idaryti su ikrais dirbtiniais, man varske su jogurtu ir ledai abiems.
Ketvirtadienis:
ryte, jam vista pabaigti, man dribsniai su pienu.
Pietus: kepeneles su bulviu kose
vakare, vaisiai ir jogurtas
Rytoj:
ryte: sumustiniai jam, man baltas suris su varske, nes kitaip reiks ismest smile.gif
pietus: kepeneliu befstrogenas su bulviu kose.
vakare: pas mama vaziuojam smile.gif

QUOTE(Myja @ 2009 03 20, 07:51)
na vakar i darbo pabaiga rasiau, tai labai skubejau smile.gif vaziuojam namo abu pietaut. tai galvoju, kad valgyt mes kaip ir nelabai daug ka ir valgom, negaminu kasdien, stengiuosi pasiruosti sekmadieni dviems dienoms ir treciadieni, nes kadangi sportuojam abu. Treciadienis buna atsipalaidavimo diena.. o kur tie pinigai, tai perkam mu pieno daug, jogurto daug, dabar jau keisim i ta JO, nes kur indeliuose brangiai gaunasi, desra su pelesiniu, suriai ivairus. Na net nezinau, turguj sestadieni maistui isleidau 130, o po to dar i maxima vaziavom, ten palikom 210 smile.gif, is ju maistas apytiksliai 100, nes ten su simtu ir taip nera ka veikti smile.gif zinoma, mesos turiu, bet sestadieni as vel vaziuoju i turgu, nes reikia darzoviu ir vaisiu.. ziuresim kaip bus.

na, šiek tiek primena mūsų meniu, kai neskaičiavau nieko. vieną mėnesį išsirašiau visus čekius detaliai pagal maisto produktus. daugiausiai mes išleisdavom vaisiams ir rūkytiems mėsos gaminiams. 2 žmonės, be jokių paramų, super nesispausdami TIKRAI gali prasimaitinti daugų daugiausiai už 650 Lt per mėnesį. čia įskaitant, kad pietums naminis maistas.
jogurtus perku dideliuose indeliuose. dabar labai patinka Smilka 500 g indeliuose, nes ir skanus, ir kaina padori smile.gif
pelėsių, dribsniai, Mū pienas tikrai nemažai biudžeto "suvalgo" wink.gif aš Mū pieną pakeičiau pigesniu UAT pienu ax.gif
Atsakyti