Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų Savaitės meniu

nu va, vakar buvau apsipirkti, isleidau 95e,siektiek daugiau, nei ana savaite.bet prisipirkau tikrai nemazai. thumbup.gif .pirmadieny dar varysiu nusipirkti zuvu pirsteliu, nes bus akcija 450gr zuvu pirsteliu kainuos 1,19e, tai pirksiu kokias 5 dezutes ir busiu sutaupius 5 e.
Atsakyti
O aš tokį klausimą turiu:
ar jūs, taupydamos, stengiatės nuolat turėti maisto atsargų, ar kaip tik stengiatės vis neprisipirkti maisto, kol jo dar yra?

Galvoju, kad gerai yra turėti užsipirkus kruopų, miltų, prieskonių, cukraus, majonezo, naudojamų padažų (pvz., pomidorų) ir pan.
Bet.. argi turėjimas neskatina valgyti daugiau ax.gif ?

Žodžiu, kai perkatės, ar stengiatės kuo ilgesniam laikui tų ilgai negendančių produktų gytis ar ne tokiam ilgam?

Atsakyti
QUOTE(ei tu @ 2009 03 14, 21:15)
ar jūs, taupydamos, stengiatės nuolat turėti maisto atsargų, ar kaip tik stengiatės vis neprisipirkti maisto, kol jo dar yra?

Aš perku beveik tik akcijinius produktus, kurie yra tinkami šeimos meniu - žinoma tokius, kaip kruopos, aliejus, kava, cukrus, skalbimo milteliai, ir t.t. kam nereikia ypatingu, laikymo sąlygu, mirksiukas.gif .
Atsakyti
Aš užsiperku negendančių daugiau, tai kai baigiasi gendantys, nereikia keliauti į parduotuvę, nes galiu iš atsargų ką nors sukombinuoti smile.gif Tada nereikia eiti į parduotuvę, tad ir papildomų nereikalingų produktų neprisiperku (visokių krimstukų ir pan.), vadinasi, tauposi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(torasama @ 2009 03 14, 20:40)
Aš perku beveik tik akcijinius produktus, kurie yra tinkami šeimos meniu - žinoma tokius, kaip kruopos, aliejus, kava, cukrus, skalbimo milteliai, ir t.t. kam nereikia ypatingu, laikymo sąlygu, mirksiukas.gif .

as ir stengiuosi naudotis yvairiomis akcijomis ir nepatyngiu pereiti per visas pardes. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ei tu @ 2009 03 14, 23:15)

As perku tik tai dienai gaminamui maistui, pasetejau tada man ranka nekyla prisiprikti bereikalingu niekniekiu. Bandziau propoguoti i savaite karta , bet man nepasiteisino ax.gif
Atsakyti
Praėjusios savaitės meniu:
pirmadienis: pusryčiams ir vakarienei makaronų sriuba, pietums miltiniai ežiukai su padažu, pekino-poro-žirnelių salotos.
antradienis: pusryčiams karšti sumuštiniai. pietums kalakutienos kepsniukai su bulvėm ir raugintais agurkais. vakarienei kepti kiaušiniai,
Trečiadienis: pusryčiams ežiukų likučiai, pietums ir vakarienei žirnių sriuba ir kugelis su rūkytais šonkauliukais.
Ketvirtadienis: pusryčiams makaronų sriuba, pietums kalakutienos kepsniukų likučiai su duona ir agurkais, vakarienei kugelio likučiai
penktadienis: pusryčiams sūreliai, pietums man ežiukai (jau paskutiniai), vyrui - kepti kiaušiniai su virtom pakepintom bulvėm, vakarienei žuvies koncervai su duona.

savaitgalis - svečiuose ax.gif
Atsakyti
Žodžiu, kai perkatės, ar stengiatės kuo ilgesniam laikui tų ilgai negendančių produktų gytis ar ne tokiam ilgam?

Mes paprastai, jei jau akcija tai jamam dešimtimis bigsmile.gif . Jei akcija makaronams, kruopoms, tai iškart po 10 vnt maišiukų, visada stengiuosi, kad būtų makaronų, kruopų, miltų, aliejaus, majonezo, tomato, tuno skardinių ir pan. negendančių dalykų. Mėsą irgi perkam ne kg,o dešimtimis mirksiukas.gif .Šiaip aš iš tų moteriškių, kurioms apsiprekinimas kančia,nesvarbu ar maisto, ar rūbų ,kad ir sau doh.gif . Tai užtat stengiuosi vyrą išsiūsti, kad pirktų urmu, tada išvengiu bereikalingo ėjimo į parduotuvę. Kitas dalykas, kad mūsų kaime ir norėdamas negausi ko reikia schmoll.gif , viskuo turi būt apsirūpinęs, arba keliauti 6 km iki padoresnės parduotuvės doh.gif
Atsakyti
Galvoju, kad gerai yra turėti užsipirkus kruopų, miltų, prieskonių, cukraus, majonezo, naudojamų padažų (pvz., pomidorų) ir pan.
Bet.. argi turėjimas neskatina valgyti daugiau  ax.gif ?

na tokiu negendanciu produktu tai esant akcijai uzsiperkame daugiau, kai baigiasi "einami" produktai galima pasiknisti spintelese, saldiklyje ir puikiai kazka suregzti...pvz praeita savaite gyvenome is saldiklio bei spinteles atsargu ir ka jus sau galvojate-isleidau apie 48 LT drinks_cheers.gif zinoma, kai perziuriu kas is tu 48 lt buvo perkama tai galejo buti ir maziau, bet kartais norisi ir kazko be kazko siaip galetum apsieiti (tarkim PEPSIS blush2.gif ).

o dabar isvis randuosi kaime, tai parsivesiu vel pienuko, bulvyciu, mesytes ir dar jei korasiu mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
ui kaip noreciau PEPSIO doh.gif ir kam paskaiciau net seiles renkasi jau, o nieko geriamo neturim isskyrus alaus doh.gif biggrin.gif
mes taip pat jei jau akcija tai stengiuos uzsipirkti aliejaus ypac, miltu, makaronu, ryziu, grikiu...... majonezo, pom padazo. mesos dideliais kiekiais, paskui pasidalinu i kelis gabalus ir i kamera. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(torasama @ 2009 03 14, 21:40)

ir mes taip pat drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
As ir stengiuos pirkti akcijines prekes,vakar Akropoli pirkau grites toletinio 8vnt -3,49 smile.gif fairy maciau buvo 1l-3,59 smile.gif
Atsakyti