Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų Savaitės meniu

QUOTE(delfinarija @ 2009 03 05, 21:01)
Dar galima jogurta daryti clap.gif reikia uzvirinti 1l pieno ,kai atves i ji supilti  pirktinio jogurto,kokio nori skonio apie 0,5l nors as dejau maziau ,ir palikti siltai per nakti ,as dariau, bet man toks per liesas buvo, gathering.gif gal reikejo riebesni jogurta pirkti g.gif

O jis per nakti turi sutirsteti, ar toks poskystis gaunasi? Idomu kas butu jei deciau litra pieno ir litra jogurto? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nerilyte @ 2009 03 06, 14:29)
O jis per nakti turi sutirsteti, ar toks poskystis gaunasi? Idomu kas butu jei deciau litra pieno ir litra jogurto? ax.gif

nepabandzius, nesuzinosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2009 03 06, 12:28)
gerai, kad jis kasdien kiaušinius valgo  ax.gif  nors man tai asmeniškai irgi skanu  drinks_cheers.gif

Jis negali be kiaušinių, aš tai tiek jų nevartočiau doh.gif Ir dar dažniausiai turi išsikepti taip, kaip jam reikia, kad tik baltymas iškeptų, o trynys skystas būtų. Tai jam ir palieku tą meną pačiam pasidaryti hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 06 kovo 2009 - 16:10
QUOTE(groovy @ 2009 03 06, 16:10)
Jis negali be kiaušinių, aš tai tiek jų nevartočiau doh.gif Ir dar dažniausiai turi išsikepti taip, kaip jam reikia, kad tik baltymas iškeptų, o trynys skystas būtų. Tai jam ir palieku tą meną pačiam pasidaryti hihihi.gif

va ir man taip patinka drinks_cheers.gif O MB tik kietus kiaušinius duok biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nerilyte @ 2009 03 06, 13:29)

O kam tiek jorugto gadinti mirksiukas.gif 1litrui pieno visiskai uztenka 125 ml jogurto.
Atsakyti
Groovy, kas yra tinginio balandėliai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2009 03 06, 18:33)
Groovy, kas yra tinginio balandėliai? bigsmile.gif

Man rods jų nesuka į kopūsto lapą ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 03 06, 20:08)
O kam tiek jorugto gadinti mirksiukas.gif 1litrui pieno visiskai uztenka 125 ml jogurto.

Visiškai pritariu, pati dariau ir gavos bigsmile.gif .Normalaus riebumo, tik į šiltą pieną reikia lėtai įmaišyti jogrutą
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2009 03 06, 17:19)
va ir man taip patinka  drinks_cheers.gif  O MB tik kietus kiaušinius duok  biggrin.gif

Man visokie smile.gif

QUOTE(dowiliuke @ 2009 03 06, 18:42)
Man rods jų nesuka į kopūsto lapą  ax.gif  g.gif

Aha, tokie, kur kopūstas supjaustomas, faršas sutrupinamas, ryžių paberiama ir viskas išverda. Skonis tas pats, tik gal terlionės mažiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2009 03 06, 20:54)
Man visokie smile.gif
Aha, tokie, kur kopūstas supjaustomas, faršas sutrupinamas, ryžių paberiama ir viskas išverda. Skonis tas pats, tik gal terlionės mažiau blush2.gif

reiskia mano gaminami tinginio balandeliai, ne tokie jau ir tinginio lotuliukas.gif
nes as is farso ir ryziu darau kukulius, o kopustas tai taip, paprastai supjaustytas smile.gif
Atsakyti
mes rytoj bandysim is paskutiniu pinigeliu varyti i maxima. siauliuose atidare akropoli siandien, tai toje maximoje didziuuuuuuuuuuuuuules nuolaidos viskam. aisku zmoniu kaip pries sventes doh.gif bet bandysim kaip nors brautis, bile tik taupiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maluna @ 2009 03 06, 19:12)
Visiškai pritariu, pati dariau ir gavos bigsmile.gif .Normalaus riebumo, tik į šiltą pieną reikia lėtai įmaišyti jogrutą

hmm...sunerimau tada... g.gif va kaip tik siandien dariau,bet pienuka atsaldziau visiskai...sumaisiau litra pieno su puse litro jogurto,tikiuosi gausis,kad ir ne i silta piena imaisiau... g.gif blush2.gif
Atsakyti