Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų Savaitės meniu

QUOTE(kincioskis @ 2009 03 03, 14:32)
o beto,vyras dietos nusprende laikytis,tai dabar nebezinau ka gaminti reiks-sumaise jis mano taupymo programa verysad.gif  blush2.gif

tai gi nebeduok isvis biggrin.gif bus ir taupu ir svoris greiciau kris smile.gif o jei rimciau daugiau sriubu lengvu kokiu daryk. mano seimyna taip pat sumaise visus planus, nes susirgom visi. mazasis i darziuka neina, bet ko valgyt nepaduosi.... na bet stengiuosi, be to cia viena diena man temperaturos buvo, nieko nevalgiau, kita vyrutis nei kasnio neprarijo, biskiuka susitaupe biggrin.gif
mano praitos savaites tikslas buvo 100 Lt. Kaip zinia apsipirkom uz 86 Lt i kuriuos ne pagal plana iskaiciuojam gabaliuka keptos sonines ir tris gabalus zalios. + bulviu du maisus 20 Lt, + pirkau vistienos rimi akcijines 4 ketvirtukus, nes savaitgalio pietus tokie ir buvo ligoniams... dar vyriokas jaucia silpnybe visokiom desrelem rukytoms, sardelems ir t.t. tai prisipirko tu, na dar 30 Lt dekim, tai praitos savaites gavosi jau 136 Lt. Sios savaites meniu:
Vakar - nuo sekmadienio likusi virta vistiena pakepinta su sviestuku ir grietine + bulves, + sriuba sekmadienine ryziu
Siandien - istraukiau is kameros praitos savaites saldytus cepelinus (specialiai saldymui dariau, produktai praitos savaites saraso), pusrytukams avizine kose.
Rytoj - grikiu kose, makaronai su farso padazu.
Ketvirtadieni - ryziu kose, burokeliu sriuba (labai megstu). istrauksiu is kameros sonines gabaliuka isvirsiu bus ir sriubai ir papjauscius pakepinsiu su svogunais, MB labai taip megsta.
Penktadieni - kiausiniene, bus dar sriubos, vakare pasikepsim zuvies pirsteliu (kameroj jau kuris laikas guli nei nezinau kada pirkta) su keptom bulvem.
Savaitgali bandysiu kugeli kept.

Siai visai savaitei pagal plana turetu uztekt visko ko turiu. Vakar buvau parduotuve isleidau 30 Lt. i ta suma ir meniu ieina ir keli bananai mazajam ligoniukui, 3 sureliai, du pokiukai varskes (rimi akcija buvo) tai kada jei ko kam truks varsketuku isvirsiu. senai bevalgem. turetume kaip nors issisukti, nes like pinigai vaistams doh.gif ai, dar kaimyne vaziuos i paukstyna tai daviau 5 Lt kad kiausiniu parveztu, o ir aliejus pasibaige. na tai dviems savaitems kol kas gaunasi islaidos maistui 180 Lt. Tikiuosi plana ivykdyti.
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 03 03, 15:21)
ai, dar kaimyne vaziuos i paukstyna tai daviau 5 Lt kad kiausiniu parveztu,

nagi nagi..koks paukstynas, kur paukstynas ir kokios kainos essen.gif kausiukus mes megstam, o ir siaip jie reikalingi daugelyje patiekalu, o vat ju kainos parduotuvese man nelabai patinka..sakau gal pora vistyciu balkone uzveisti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 03 03, 15:21)
be to cia viena diena man temperaturos buvo, nieko nevalgiau, kita vyrutis nei kasnio neprarijo, biskiuka susitaupe biggrin.gif

gaila, kad tik ant vaistų viską ką sutaupėt o ir dar daugiau išeina sad.gif į vaistinę tai žiauru eiti... kainos kosminės
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 03, 15:57)
nagi nagi..koks paukstynas, kur paukstynas ir kokios kainos essen.gif kausiukus mes megstam, o ir siaip jie reikalingi daugelyje patiekalu, o vat ju kainos parduotuvese man nelabai patinka..sakau gal pora vistyciu balkone uzveisti tongue.gif

Aš vakar kiaušinių užsipirkau Ginkūnų paukštyne, kainos įvairios, nuo dydžių priklauso prasideda berods nuo 2lt už 10kiaušinių iki 4lt, aš pirkau po 3lt už 10 kiaušinių, dideli, o svarbiausia Švieži
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 03 03, 17:18)
Aš vakar kiaušinių užsipirkau Ginkūnų paukštyne, kainos įvairios, nuo dydžių priklauso prasideda berods nuo 2lt už 10kiaušinių iki 4lt, aš pirkau po 3lt už 10 kiaušinių, dideli, o svarbiausia Švieži

o gal galetum pasufleruoti,kur tas paukstynas randasi..jie ten parduotuvyte firmine turi kaip suprantu,m? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 04, 09:06)
o gal galetum pasufleruoti,kur tas paukstynas randasi..jie ten parduotuvyte firmine turi kaip suprantu,m? smile.gif

Kiek zinau,Ginkunai randasi Siauliu raj.
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2009 03 04, 09:04)
Kiek zinau,Ginkunai randasi Siauliu raj.

g.gif tokiu atveju tikrai ne pakeliui,reikia arciau ieskotis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 04, 08:06)

tas paukštynas u- ginkūnų kokį 2km gal smile.gif jie turi savo parduotuvėlę firminę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 03 03, 18:18)
aš pirkau po 3lt už 10 kiaušinių, dideli, o svarbiausia Švieži

ir mums kaimynka tokiu paeme smile.gif tik dar 20 centu gavo primoket nes neturejo savo dezutes doh.gif nei nepagalvojo pasimti biggrin.gif
o siaip ir kitur kur yra paukstynu manau galima nusipirkt ir kiausiniu pigiau ir vistu. tik va nezinau ar vistu dalimis parduoda ar gauni pirkti ciela nenupesiota g.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 03 04, 13:50)
ir mums kaimynka tokiu paeme smile.gif tik dar 20 centu gavo primoket nes neturejo savo dezutes  doh.gif  nei nepagalvojo pasimti  biggrin.gif
o siaip ir kitur kur yra paukstynu manau galima nusipirkt ir kiausiniu pigiau ir vistu. tik va nezinau ar vistu dalimis parduoda ar gauni pirkti ciela nenupesiota  g.gif

išvis kažin ar tuose ginkūnuose parduoda, bent toje parduotuvėlėje tai nieko nei užrašyta apie tai nei ką g.gif
Atsakyti
sake kaimyne anksciau pirkdavo bet visa plunksnuota, kaime nusipesdavo ir issidarinedavo... bet tas senai buvo, ir nezinau ar gyva ar ne
Atsakyti
Deimapov,kur ta parduotuve yra?Cia paciuose Ginkunuose?
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2009 03 04, 21:53)
Deimapov,kur ta parduotuve yra?Cia paciuose Ginkunuose?

už Gimkūnų smile.gif važiuojant po dešine matosi laukuose tokios gamyklos, ir yra keliukas vienas link jų
Atsakyti