QUOTE(kincioskis @ 2009 03 03, 14:32)
o beto,vyras dietos nusprende laikytis,tai dabar nebezinau ka gaminti reiks-sumaise jis mano taupymo programa
tai gi nebeduok isvis bus ir taupu ir svoris greiciau kris o jei rimciau daugiau sriubu lengvu kokiu daryk. mano seimyna taip pat sumaise visus planus, nes susirgom visi. mazasis i darziuka neina, bet ko valgyt nepaduosi.... na bet stengiuosi, be to cia viena diena man temperaturos buvo, nieko nevalgiau, kita vyrutis nei kasnio neprarijo, biskiuka susitaupe
mano praitos savaites tikslas buvo 100 Lt. Kaip zinia apsipirkom uz 86 Lt i kuriuos ne pagal plana iskaiciuojam gabaliuka keptos sonines ir tris gabalus zalios. + bulviu du maisus 20 Lt, + pirkau vistienos rimi akcijines 4 ketvirtukus, nes savaitgalio pietus tokie ir buvo ligoniams... dar vyriokas jaucia silpnybe visokiom desrelem rukytoms, sardelems ir t.t. tai prisipirko tu, na dar 30 Lt dekim, tai praitos savaites gavosi jau 136 Lt. Sios savaites meniu:
Vakar - nuo sekmadienio likusi virta vistiena pakepinta su sviestuku ir grietine + bulves, + sriuba sekmadienine ryziu
Siandien - istraukiau is kameros praitos savaites saldytus cepelinus (specialiai saldymui dariau, produktai praitos savaites saraso), pusrytukams avizine kose.
Rytoj - grikiu kose, makaronai su farso padazu.
Ketvirtadieni - ryziu kose, burokeliu sriuba (labai megstu). istrauksiu is kameros sonines gabaliuka isvirsiu bus ir sriubai ir papjauscius pakepinsiu su svogunais, MB labai taip megsta.
Penktadieni - kiausiniene, bus dar sriubos, vakare pasikepsim zuvies pirsteliu (kameroj jau kuris laikas guli nei nezinau kada pirkta) su keptom bulvem.
Savaitgali bandysiu kugeli kept.
Siai visai savaitei pagal plana turetu uztekt visko ko turiu. Vakar buvau parduotuve isleidau 30 Lt. i ta suma ir meniu ieina ir keli bananai mazajam ligoniukui, 3 sureliai, du pokiukai varskes (rimi akcija buvo) tai kada jei ko kam truks varsketuku isvirsiu. senai bevalgem. turetume kaip nors issisukti, nes like pinigai vaistams ai, dar kaimyne vaziuos i paukstyna tai daviau 5 Lt kad kiausiniu parveztu, o ir aliejus pasibaige. na tai dviems savaitems kol kas gaunasi islaidos maistui 180 Lt. Tikiuosi plana ivykdyti.