Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų Savaitės meniu

QUOTE(deimapov @ 2009 02 16, 09:36)
o dėl žiauraus tikslaus skaičiavimo kaip sakot, aš esu tiksliuke, visą gyvenimą viską apskaičiuoju skaičiais, nemoku pateikt tiesiog teksto biggrin.gif

ir as tiksliuke biggrin.gif jei jau imu kazka skaiciuotis tai tiksliai su visom smulkenom biggrin.gif gal todel niekaip neprisiruosiu pradeti skaiciavimu nes zinau kad daug reikalu bus doh.gif nusprendziau kogero pirktis ne savaitei uz 200 o kasdien ar kas antra diena uz 20-25 Lt. manau labiau iseitu sutaupyti, nes jei nueinu su didele suma pinigu tai prisiperku uz ta suma, o paskui grizus ziurek tai to nepaemiau tai to pamirsau.... geriau sugalvosiu ka ryt poryt valgysim ir zygiuosiu i parduotuve su tos dienos pinigais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 02 16, 14:56)
ir as tiksliuke biggrin.gif jei jau imu kazka skaiciuotis tai tiksliai su visom smulkenom biggrin.gif gal todel niekaip neprisiruosiu pradeti skaiciavimu nes zinau kad daug reikalu bus  doh.gif  nusprendziau kogero pirktis ne savaitei uz 200 o kasdien ar kas antra diena uz 20-25 Lt. manau labiau iseitu sutaupyti, nes jei nueinu su didele suma pinigu tai prisiperku uz ta suma, o paskui grizus ziurek tai to nepaemiau tai to pamirsau.... geriau sugalvosiu ka ryt poryt valgysim ir zygiuosiu i parduotuve su tos dienos pinigais smile.gif

o man taip žymiai sunkiau būtų, nes tada ir prisipirkčiau kiekvieną dieną ko reikia ir ko nereikia biggrin.gif
Atsakyti
bet ta diena prisipirkus jau is to ir gamini ka nusipirkai smile.gif nori nenori, arba sedi nevalgius biggrin.gif 200 savaitei man kartais atrodo kaip cia sutilpti, juk ir to ir ano reikia, o va 25 Lt dienai man visai nemazai iseitu, o ir savaitei gaunasi 175 Lt smile.gif bandysiu taip - per men uz koki 100 - 150 Lt nusipirkti miltu, aliejaus, kavu, arbatu, kruopu, makaronu, na tokiu dalyku kurie taip greit nesusinaudoja, bulviu va, o paskui kas dien skirti na 10-20 Lt, pagal nuotaika. tai iseitu per savaite jei po 20 litu dienai 140 Lt, + 37.5 Lt savaitei nuo tu 150 Lt ilgai isliekantiems produktams. savaitei iseitu 177.5 Lt. bandysiu taip smile.gif
Atsakyti
Mes su dukra paplanavom Meniu trim dienom, gal bus geriau ax.gif Parduotuvė visai šalia, reikės į ją eiti kas antrą, kas trečią dieną... Taip ir prisiperkam visko, ko reikia ir nereikia doh.gif
Atsakyti
kai cia skaiciuoji viskas taip lengva atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 02 16, 16:21)
bet ta diena prisipirkus jau is to ir gamini ka nusipirkai smile.gif nori nenori, arba sedi nevalgius biggrin.gif 200 savaitei man kartais atrodo kaip cia sutilpti, juk ir to ir ano reikia, o va 25 Lt dienai man visai nemazai iseitu, o ir savaitei gaunasi 175 Lt smile.gif bandysiu taip - per men uz koki 100 - 150 Lt nusipirkti miltu, aliejaus, kavu, arbatu, kruopu, makaronu, na tokiu dalyku kurie taip greit nesusinaudoja, bulviu va, o paskui kas dien skirti na 10-20 Lt, pagal nuotaika. tai iseitu per savaite jei po 20 litu dienai 140 Lt, + 37.5 Lt savaitei nuo tu 150 Lt ilgai isliekantiems produktams. savaitei iseitu 177.5 Lt. bandysiu taip smile.gif

sekmės smile.gif bet aš pastebėjau man patinka apsipirkti biggrin.gif kai darom savaitinius apsipirkimus tai taip gera į parduotuvę ateiti, tik dedu tik dedu į tą vežimą biggrin.gif kaip pramoga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 02 16, 18:27)
sekmės smile.gif bet aš pastebėjau man patinka apsipirkti biggrin.gif kai darom savaitinius apsipirkimus tai taip gera į parduotuvę ateiti, tik dedu tik dedu į tą vežimą biggrin.gif kaip pramoga biggrin.gif

Manau,kad daug kam taip,cia liga tokia jau biggrin.gif drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2009 02 14, 12:58)
Na as per viena diena 90lt.isleidau doh.gif ir pirkau kas reikalinga rolleyes.gif kazin ar man savaitei uzteks tu 200lt. g.gif na, apie tolimesnius ivykius pranesiu mirksiukas.gif
4u.gif

nu tai cia gi ne vienai dienai.
as pvz penktadieni paklojau 110 maximoj, bet ten ir skalbiklis (gal uz 20) ir orchideja (uz 17) ir miltu pakas ir dar visokiu smulkmenu, kuriu tikrai ne tik siai savaitei.
manau siek tiek paziurejus ka perki (t.y. pirkti tiek, kad nereiktu ismesti), tai tikrai imanoma tilpti.
Atsakyti
Aš irgi per savaitę kartą darau didijį apsipirkimą,bulves savos kol kas,o paskui perku pagal reikalą,dažniausia pieną,duoną,batoną.Batoną perku tik mūsų kaimuko parduotuvėje svoris didesnis,o kaina tokia pat kaip ir 380gr sveriančio Viči batono.
Atsakyti
as meginau susirasyt, ka sia savaite gaminsiu ir ja vakar nukrypau nuo meniu, sunkoka kazkaip. mes tik vaikam y mokykla po 5 litus kasdien duodam, tai savaitei iseina 50 litu, o tikrai nesuziurim ka jie valgo. namie stengiuos gamint taupiai, bet ne visad pavyksta, nemoku atsisakyt saldumynu, MB alaus nusiperka, vaikus palepinam, tai y 200 netelpam.bet tikrai sakiau sia savaite jau skaiciuosiu, rasysiu ka vakar gaminau. bulviu , morku, konservuotu darzoviu dar neperkam, savo uzauginau, prisipirkau vakar IKI akcijiniu makaronu, kaina virs lito, parveze is lenkijos mesos, miltu, cukraus, dar obuoliu daug turim, tai namie kepsiu pyragus, daugiau patiekalu su makaronais ir is miltu.
Atsakyti
O kas sakė,mazge1979,kad taupyti lengva biggrin.gif

Mes irgi su vyru dideli saldumų mėgėjai,bet va tvardomės kiek galim...Manau,rimtam taupymui reikia turėti svarų tikslą,kai noras sutaupyti svarbesnis už eilinę bandelę,sausainėlį ir pan....Aišku ir mes pasilepinam,bet daug rečiau nei ankščiau...vaikui irgi perkam sausainių ar kitą skanumą,bet tai valgo tik jis...mes atsisakom ax.gif

mazge1979, jums siūlyčiau iš pradžių rinkti savo čekius ir iš jų bandyti pasinagrinėti kam daugiausiai išleidžiat ir kaip būtų galima pakeisti pigesniais variantais arba rimtai panagrinėti ko atsisakyti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Babaužienė @ 2009 02 17, 12:08)
O kas sakė,mazge1979,kad taupyti lengva biggrin.gif

Mes irgi su vyru dideli saldumų mėgėjai,bet va tvardomės kiek galim...Manau,rimtam taupymui reikia turėti svarų tikslą,kai noras sutaupyti svarbesnis už eilinę bandelę,sausainėlį ir pan....Aišku ir mes pasilepinam,bet daug rečiau nei ankščiau...vaikui irgi perkam sausainių ar kitą skanumą,bet tai valgo tik jis...mes atsisakom ax.gif

mazge1979, jums siūlyčiau iš pradžių rinkti savo čekius ir iš jų bandyti pasinagrinėti kam daugiausiai išleidžiat ir kaip būtų galima pakeisti pigesniais variantais arba rimtai panagrinėti ko atsisakyti smile.gif

Baubaziene ar nedesit praeitos savaites meniu? 4u.gif
Atsakyti