QUOTE(kacius @ 2009 02 15, 17:15)
Matyt čia daug kam šitas savaitgalis išlaidų pasimetimo.
Mano vyriokas irgi atsipalaidavo
šventė
Na o aš tai "apakau" kiek mes valgome saldumynų: sūrelių ir šokolado... kai pradėjau rašyti tik tada pasimatė kiek visgi daug suvalgome. Na sūrelius čia šią savaitę taip tik, nes nupirkau visą dėžę jų tai kai yra taI apsisukdami visi.
na įmetu tai ką pavyko surašyti
reaiai dvi dienos
I
Pusryčiai:
Aš: sumuštinis su paštetu (0,55lt), sumuštinis su dešra (0,7 lt), sūrelis (0,42 lt), arbata (0,08lt);
Mergaitė: 2sūreliai (0,84 lt), kakava (0,15 lt), sumuštinis su kumpiu (0,7lt), sumuštinis su dešra (0,7 lt);
Pietūs:
Aš: sumuštinis su paštetu (0,55lt), sumuštinis su dešra (0,7 lt), šokoladukas (0,59lt), arbata (0,08lt);
Mergaitė: Apkepinti makaronai su dešrelėmis (valgė ne namuose)
Pavakariai:
Aš: virti šonkauliukai su krienais ir raugintu agurku (agurkai nieko nekainavo, gavome iš giminaičių, krienų sunaudojau už kokį max 0,10lt, šonkauliukai buvo tarp sriubos rinkinio, ten buvo 8 gabalėliai kauliukų, tai visi kainavo 3,89, tai mano suvalgyti du šonkauliukai 1lt, duonos rėkė 0,20lt), sūrelis (0,42lt);
Mergaitė: sūrelis (0,42lt), daržovių sriuba (kadangi viriau vakar tai visa sriuba kainavo 2lt, ¾ dalies išvežiau močiutei, tai šios lėkštės kaina 0,5lt)
Vakarienė:
Aš ir mergaitė: virti šonkauliukai su duona ir garstyčiomis (1,30lt)
Naktipiečiukai:
vyras:6kotletukai (pirkau turguje krizės kotletai, ten kiauliena, vistiena, kopūstai ir kt. Daržovės. Už 6 vnt, bet jie prilygsta trim jau tokiem normaliem dideliem kotletam smokėjau 1,9lt), grikiai (0,3lt), rauginti kopūstai (nemokamai), sūrelis (0,42lt)
VISO:12,62LT
II
Pusryčiai:
Mergaitė: 1kepenėlių kotletas (kepiau dieną prieš pradedant sudaryti šį sąrąšą. kepenėlės 5lt, krakmolas 0,30lt, prieskoniai 0,2lt, išėjo 16 kotletų, tai vieneto kaina 0,35lt), duona (0,2lt)
Pietūs:
Aš: du kepenėlių kotletai (0,7lt), duona (0,2lt), raugintas agurkas (nemokamai), sūrėlis (0,48lt)
Vyras: 3sūreliai (1,44lt), kiaušinienė su dešrelėmis (4kiaušiniai 1,6lt, 4dešrelės 1,6lt)
Mergaitė: makaronų košė ir 2dešrelės (valgė ne namuose)
Pavakariai:
2bandelės(2,6lt)
Vakarienė:
7balandėliai(3,15), bulvės (0,2lt), 3sūreliai (1,44lt)
Naktipiečiai:
3balandėliai (1,35lt), bulvės (0,2lt), sumuštinis su dešra (0,7lt), šokoladas (1,54lt)
VISO:17,75
III
Pusryčiai:
5sūreliai (2,4lt), 2balandėliai (0,9lt), bulvės (0,1lt)
O šitos dienos jau ir nebesugaudžiau kur kas kiek
tai ir nutrūko sąrašo sudarymas. vyro nebuvo pirmą dieną, valgėme tik mes dvi su mažaja, o vyras grįžo tik ant naktipiečių.