pusryčiai: truputis čipsų...
pietūs: pabaigiau šv. kopūstų sriubytę, juoda duona su sviestuku, jogurtas.
Vakarienė: sumuštiniai su šlapia dešra.
pusryciai-nieko
pietus buvom mietse- pica suvalgem 13lt
vakarieniai - zuvies pirteliai
tynginio diena snd, negaminimo
O as vat labai noreciau rugstyniu sriubos, matau daznai visos verdat, kur ju gaunat?
pietus buvom mietse- pica suvalgem 13lt
vakarieniai - zuvies pirteliai
tynginio diena snd, negaminimo
O as vat labai noreciau rugstyniu sriubos, matau daznai visos verdat, kur ju gaunat?
o aš dar jogurtuką, silkės valgiau
QUOTE(Nexta @ 2009 03 25, 16:56)
O as vat labai noreciau rugstyniu sriubos, matau daznai visos verdat, kur ju gaunat?
Turiu iš rudens užsikonservavus galima sūdyti . Bet yra ir parduotuvėse konservuotų pirkt. Po mėnesio galėsi ir pievoje prisirinkt
mes irgi is parduotuves perkam. dar pas bobutes turguj buna kur visokie rauginti agurkai, kopustai.. o pati uzsikonservuoti nemoku, reiks vasara list i konservavimo skyreli
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 03 25, 19:31)
mes irgi is parduotuves perkam. dar pas bobutes turguj buna kur visokie rauginti agurkai, kopustai.. o pati uzsikonservuoti nemoku, reiks vasara list i konservavimo skyreli
Gali sūdyti tai susipjaustai ir dedi į stiklainius vis druskos saujomis pažerdama
Man labai patinka rūgštybių sriuba su daug grietinės ir kiaušiniais aš ją ir šaltą suvalgau . Dar porai kartų iki šviežio derliaus turiu
o plautas slapias? ar nuplikytas su verdanciu vandeniu? ar iskart nuskintas? kiek tos druskos? tiesiog priberi ir uzsuki? ir stovi? ar reikia su tuo spec prietaisu prispausti? na zinau kad cia bet kad jau prasnekom
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 03 25, 19:56)
o plautas slapias? ar nuplikytas su verdanciu vandeniu? ar iskart nuskintas? kiek tos druskos? tiesiog priberi ir uzsuki? ir stovi? ar reikia su tuo spec prietaisu prispausti? na zinau kad cia bet kad jau prasnekom
Aš tai perrinkdavau, nuplaudavau, palikdavau išdeliotas nudžiūti. Paskui susipjaustydavau. Tada dedu rūgštynių, druskos, rūgštynių, druskos ir taip sluokniuoju. Druską dedu iš akies, bet taip negailėdama. Vis stipriai suspaudžiu, atsiranda sulčių. Paprastu dangteliu uždarydavau. puikiausiai stovi
niu tai reiskias reikes kazka is to ragu bandyti daryti, bus ir sriubytes ir mesytes aciukas mergaites jums
o siandien pusryciams po kiausinuka ant buterbrodu, pietums dar likusi sriuba barsciu suejo + desreles, vakarienei baltos misraines gavosi ir viskas niu ir dar arbateles daba pasigurksnoti su sausainiuku
o siandien pusryciams po kiausinuka ant buterbrodu, pietums dar likusi sriuba barsciu suejo + desreles, vakarienei baltos misraines gavosi ir viskas niu ir dar arbateles daba pasigurksnoti su sausainiuku
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 03 25, 19:31)
mes irgi is parduotuves perkam. dar pas bobutes turguj buna kur visokie rauginti agurkai, kopustai.. o pati uzsikonservuoti nemoku, reiks vasara list i konservavimo skyreli
aš ir sakiau šiemt eisiu į koncervavimo temą, reikia prisidėti visokių daržovių, o tai žiemą begalo brangu pirkti vandeningus agurkus ir plastmasinius pomidorus. iš jūsų sužinojau, kad cukinija jei nesudaužyta, galima sklepe laikyti, va rugštynių reikės prisidėti sriubytėms. svogūnų laiškų, krapų, petražolių užsišaldyti
QUOTE(deimapov @ 2009 03 25, 20:48)
aš ir sakiau šiemt eisiu į koncervavimo temą, reikia prisidėti visokių daržovių, o tai žiemą begalo brangu pirkti vandeningus agurkus ir plastmasinius pomidorus. iš jūsų sužinojau, kad cukinija jei nesudaužyta, galima sklepe laikyti, va rugštynių reikės prisidėti sriubytėms. svogūnų laiškų, krapų, petražolių užsišaldyti
svogunus geriau ant palanges augint
siandien pusryciams sumustiniai, pietums vistienos kepsniukai, vakarienei vistienos sriubyte ir avieciu kompotas
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2009 03 25, 21:24)
svogunus geriau ant palanges augint
auginu ir ant palangės, bet man neužtenka trijų svogūnų, o visas palanges jais nukraut nesinori. tai užšaldyti puikiai tinka į sriubytes, o šviežūs salotoms, šaltibarščiams