QUOTE(mickute7 @ 2009 02 17, 14:46)
dar nebandžiau su bulvėmis, bet kažkatra minėjo, kad gaunasai kaip vėdarai
tai aš irgi daugiau nei pusę pasiruošiau, o kitas dar į kamerą įkišau tai biški su faršu darysiu, biški su bulvėmis
tai aš irgi daugiau nei pusę pasiruošiau, o kitas dar į kamerą įkišau tai biški su faršu darysiu, biški su bulvėmis
Bet bulves virtas dėjai ar tarkius? Tipo kaip cepeliną?
Papildyta:
QUOTE(ziemosugnele @ 2009 02 17, 15:40)
pas mussnd kopustu sriuba,ir lasisos kotletai su bulvemis ,perku lasisos farsa,puse kg (4-5lt)
mačiau ,kad yra pirkti,tik nežinojau ką daryti iš jo,aš vis perku file lašišų dažniausiai.Pardavėja sakė,kad lietiniai skanūs išeina,bet ar tas faršas iškepa jau suvyniotas tai nežinau.Kažkaip rizika
O kotletukams džiuvesėlių ar krakmolo reikia?