labas rytas
Siandien pusryciams virsiu grikiukose, o pietums ir vakarienei balndelius, dar nuo vakar liko darzoviu sriubos.
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 02 16, 15:02)
ir su kuo valgomi tie kepti burokeliai? su duona? batonu? vieni? man kazkaip vistiek noretusi kokio mesgalio o tada burokeliai kaip garnyras
Su mėsa su mėsa Prisimenu kaip vaikystėje mama triušį troškindavo greitpuodyje, tai visada būdavo kepti burokėliai
Ir su sasyskomis tinka
Aš bandysiu išsisukti šiandien su žemaičių blynais.Nes savaitgaliui buvau nupirkus vištų krūtinėlių ir ketvirčių,tai dabar galima ir liesiau kokią dieną . Liko nuo sriubos virtų bulvių su lupyna (prie raugintų kopūstų sriubos išviriau daugiau),šaldytuve yra likusių grybų,tai prasisiuksiu šiandien papigiai
Cukinijas susipjausčiau ir susipriekoniavau. Vis dar savo rūsyje turiu su bulvytėmis ir burokėlių, pupelių ir marinuotų agurkų mišraine .
prisipirkau vištos odelių. dabar turguje po 1,5 Lt/kg. Tai bandysiu su bulvėmis daryt
prisipirkau vištos odelių. dabar turguje po 1,5 Lt/kg. Tai bandysiu su bulvėmis daryt
QUOTE(mickute7 @ 2009 02 17, 11:32)
Cukinijas susipjausčiau ir susipriekoniavau. Vis dar savo rūsyje turiu su bulvytėmis ir burokėlių, pupelių ir marinuotų agurkų mišraine .
prisipirkau vištos odelių. dabar turguje po 1,5 Lt/kg. Tai bandysiu su bulvėmis daryt
prisipirkau vištos odelių. dabar turguje po 1,5 Lt/kg. Tai bandysiu su bulvėmis daryt
Aš pirkau aną dieną kg odelių,tai buvo per daug,pasilikau dar šaldiklyje,bet su bulvėmis nesiryžtu daryt ,kaži koks ten būna skonis ,kaip bulvės ar vištos
o kaip jus tas odeles su tom bulvemis darote?
Indria, gal galima plačau apie lepioškas? kiek to krakmolo reikia dėti? ir orkaitėj jei kepi, tai ant kepimo popieriaus, ar reikia kokių riebaliukų dar pilt (aliejaus ar sviestu patept ar kt.)? ir kaip paskui jas užšaldai, ar tik suformuotas, ar jau iškeptas, iš orkaitės?
dar iššifruokit kas tos "malkos po sniegu"
dabar taip noriu tų lepioškų, negaliu...
dar iššifruokit kas tos "malkos po sniegu"
dabar taip noriu tų lepioškų, negaliu...
QUOTE(mamkaa @ 2009 02 17, 12:59)
o kaip jus tas odeles su tom bulvemis darote?
aha, man irgi įdomu.
pirmą kartą girdžiu
Papildyta:
QUOTE(mickute7 @ 2009 02 16, 11:07)
aišku pirmiausiai išverdu, paskui per burokinę tarką sutarkuoju ir kepu, biški prieskonių, prieš baigiant kept, grietinės šaukštą įdedu. mes labai mėgstam
o geras kepti burokėliai
o tai juos kiek kepti? reiks pabandyti, nes labai jau įdomu. gal užsikabliuosiu. o parduotuviniai išvirti tinka? marinuoti jau ne turbūt?
Papildyta:
jaučiuos visiška piemenė prieš jūsų sugebėjimus
QUOTE(bjaurybe @ 2009 02 17, 12:57)
Aš pirkau aną dieną kg odelių,tai buvo per daug,pasilikau dar šaldiklyje,bet su bulvėmis nesiryžtu daryt ,kaži koks ten būna skonis ,kaip bulvės ar vištos
dar nebandžiau su bulvėmis, bet kažkatra minėjo, kad gaunasai kaip vėdarai
tai aš irgi daugiau nei pusę pasiruošiau, o kitas dar į kamerą įkišau tai biški su faršu darysiu, biški su bulvėmis
pas mussnd kopustu sriuba,ir lasisos kotletai su bulvemis ,perku lasisos farsa,puse kg (4-5lt)
Šiandien kiaulienos kumpio gabaliukai troškinti su pupelėmis