Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 14 tema

Laba diena, ir as noreciau jungtis 4u.gif kadangi kaip tik dar naujokiu atsirado, tai kartu drasiau jungtis, nes anksciau kiek skaitinejau buvo nedrasu i jusu pokalbius jungtis ax.gif
kiek skaitinejau ne viska suprantu blush2.gif bet laaaabai noriu ismokti...
Dabar pasiskaiciau koki jusu fotoaparatai, tai mano turbut i muiliniu puse eis? Nors kai pirkau maniau neblogas blush2.gif
Canon Power Shot SX100IS, 8MP, 10 optinis zoomas, bet turbut jus zinot, berods dar kazkas su tokiu blush2.gif
bandziau ziureti, matuoti objektyva (jei neklystu) pagal 1psl lentele, bet dar labiau susimasiau blush2.gif
Labai daug visko perskaityti reiks, bet bandysiu ir stengsiuos...
Su tais 3 daiktais tai jau bandziau, bet nieko nesigauna verysad.gif nesuprantu kaip reiks padaryti unsure.gif bandziau maziaus balionus fotografuoti rolleyes.gif
As dar labai zalia, tai gal nepyksit uz kvailus klausimus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 10, 15:53)
Peperoni, tavo foto man susuko galvą!  biggrin.gif  moteris atrodo kaip be rankos  g.gif  nebesuprantu kaip ten kas susukta  lotuliukas.gif  bet todėl ir patinka  biggrin.gif

lotuliukas.gif nu duodat jus su ta foto biggrin.gif
ten nera vienos rankos - tu teisi wink.gif jinai yra pakelta, t.y. jau uz fotiko smile.gif matosi dalis pazasties wink.gif
Atsakyti
Rico junkis drasiai,skaityk,bandyk atlikti namu darbus .Cia nemazai pas mus yra Geruju Feju,tikrai nebusi neisgirsta mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 16:03)
lotuliukas.gif  nu duodat jus su ta foto biggrin.gif
ten nera vienos rankos - tu teisi wink.gif jinai yra pakelta, t.y. jau uz fotiko smile.gif  matosi dalis pazasties wink.gif

Va ta dalis mane labaisuai ir subalamutino doh.gif
Atsakyti
na va, prisiduodu :

prifotkinau daugybę kadrų... doh.gif
dabar atrinkti reikia kuriame kas sufokusuota...
bet kaip čia jau ir minėjo kažkuri iš muilinukių tai trečias nesigauna sad.gif
ir man pirmas planas - super, antras, nevykusiai, trečias išvis niekaip sad.gif

einu bandysiu dar kartą, atstumus derinti reikia...nes kitaip jaučiau nieko nebus...nėra pas mane funkcijų sad.gif
Atsakyti
nerealus lasiukai, tik kazkodel nesipildo jausmu albumas. g.gif kazin kokie gali buti jausmai, kai maisytuvai luzta, fotoaparatai skandinami, vyrai durimis tranko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2009 02 10, 16:12)
nerealus lasiukai, tik kazkodel nesipildo jausmu albumas. g.gif  kazin kokie gali buti jausmai, kai maisytuvai luzta, fotoaparatai skandinami, vyrai durimis tranko  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Gera minti pakisai drinks_cheers.gif Reikia eiti su keptuve,ar su peiliu kokia kompozicija sugalvoti. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 02 10, 15:59)
Dabar pasiskaiciau koki jusu fotoaparatai, tai mano turbut i muiliniu puse eis? Nors kai pirkau maniau neblogas  blush2.gif
Canon Power Shot SX100IS, 8MP, 10 optinis zoomas, bet turbut jus zinot, berods dar kazkas su tokiu  blush2.gif

nu jau muilinė..... ne muilinė, o PGM. Mano toks pats mirksiukas.gif

Sveiki atvykę naujokai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 02 10, 15:08)
idesiu savo lasiukus parodyti, kad ir su muiline kazkas  gaunasi  unsure.gif

Nerealu wub.gif thumbup.gif Ir dar su muiline, nu sakes, negalvojau kad taip imanoma bigsmile.gif

O as dar kol kas irgi uzsidegus, nagrineju savo fotiko instrukcija, ir pasirodo jis protingas bigsmile.gif Visokiausiu funkciju jame yra, apie kurias as net negirdejus lotuliukas.gif , kad ir ta pati sniega fotkinant, kad zmogus ar kitas objektas prie jo nesutamsetu thumbup.gif Kaip sakoma, mokintis niekada nevelu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sadi @ 2009 02 10, 16:14)
nu jau muilinė..... ne muilinė, o PGM. Mano toks pats  mirksiukas.gif

Sveiki atvykę naujokai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O ka resikia tas PGM?
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 17:03)
lotuliukas.gif  nu duodat jus su ta foto biggrin.gif
ten nera vienos rankos - tu teisi wink.gif jinai yra pakelta, t.y. jau uz fotiko smile.gif  matosi dalis pazasties wink.gif

Geras lotuliukas.gif o aš ieškojau, ieškojau pažasties ir neradau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teira @ 2009 02 10, 16:17)
Nerealu wub.gif  thumbup.gif Ir dar su muiline, nu sakes, negalvojau kad taip imanoma bigsmile.gif

O as dar kol kas irgi uzsidegus, nagrineju savo fotiko instrukcija, ir pasirodo jis protingas bigsmile.gif Visokiausiu funkciju jame yra, apie kurias as net negirdejus lotuliukas.gif , kad ir ta pati sniega fotkinant, kad zmogus ar kitas objektas prie jo nesutamsetu thumbup.gif Kaip sakoma, mokintis niekada nevelu smile.gif
Papildyta:

O ka resikia tas PGM?

Pagerinta Muiline mirksiukas.gif Pavydziu,kad jus atrandat,kad jusu fotikai ne tokie prasti.As pamenu,tai labai nusivyliau,kad pas mane ne veidrodinis doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 10, 15:27)
Ko tai komentarų fotkėse mažoka  g.gif

o kas trukdo komentuoti cool.gif
aš per kiaušų ND jaučiu per daug prisikabinėjau, šiokį tokį kompleksą (kad man viskas negerai) įsivariau ir pasižadėjau sau per šiuos ND truputį valdytis blush2.gif

bet kaip sunku bus vertinti doh.gif su kiaušais kažkaip paprasčiau buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 10, 15:27)

Ko tai komentarų fotkėse mažoka  g.gif

aha drinks_cheers.gif doh.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 02 10, 16:24)

bet kaip sunku bus vertinti  doh.gif  su kiaušais kažkaip paprasčiau buvo  doh.gif

as kol kas apie balsavima negalvoju tongue.gif lotuliukas.gif bet tad anebuvo labai sunku -dabar turbut irgi nebus -kazkoki kriteriju pasirinksiu ir viskas blush2.gif tongue.gif lotuliukas.gif sunkiau kazka ten idet doh.gif
Atsakyti