Laba diena, ir as noreciau jungtis kadangi kaip tik dar naujokiu atsirado, tai kartu drasiau jungtis, nes anksciau kiek skaitinejau buvo nedrasu i jusu pokalbius jungtis
kiek skaitinejau ne viska suprantu bet laaaabai noriu ismokti...
Dabar pasiskaiciau koki jusu fotoaparatai, tai mano turbut i muiliniu puse eis? Nors kai pirkau maniau neblogas
Canon Power Shot SX100IS, 8MP, 10 optinis zoomas, bet turbut jus zinot, berods dar kazkas su tokiu
bandziau ziureti, matuoti objektyva (jei neklystu) pagal 1psl lentele, bet dar labiau susimasiau
Labai daug visko perskaityti reiks, bet bandysiu ir stengsiuos...
Su tais 3 daiktais tai jau bandziau, bet nieko nesigauna nesuprantu kaip reiks padaryti bandziau maziaus balionus fotografuoti
As dar labai zalia, tai gal nepyksit uz kvailus klausimus
QUOTE(Stikline @ 2009 02 10, 15:53)
Peperoni, tavo foto man susuko galvą! moteris atrodo kaip be rankos nebesuprantu kaip ten kas susukta bet todėl ir patinka
nu duodat jus su ta foto
ten nera vienos rankos - tu teisi jinai yra pakelta, t.y. jau uz fotiko matosi dalis pazasties
Rico junkis drasiai,skaityk,bandyk atlikti namu darbus .Cia nemazai pas mus yra Geruju Feju,tikrai nebusi neisgirsta
Papildyta:
Va ta dalis mane labaisuai ir subalamutino
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 16:03)
nu duodat jus su ta foto
ten nera vienos rankos - tu teisi jinai yra pakelta, t.y. jau uz fotiko matosi dalis pazasties
Va ta dalis mane labaisuai ir subalamutino
na va, prisiduodu :
prifotkinau daugybę kadrų...
dabar atrinkti reikia kuriame kas sufokusuota...
bet kaip čia jau ir minėjo kažkuri iš muilinukių tai trečias nesigauna
ir man pirmas planas - super, antras, nevykusiai, trečias išvis niekaip
einu bandysiu dar kartą, atstumus derinti reikia...nes kitaip jaučiau nieko nebus...nėra pas mane funkcijų
prifotkinau daugybę kadrų...
dabar atrinkti reikia kuriame kas sufokusuota...
bet kaip čia jau ir minėjo kažkuri iš muilinukių tai trečias nesigauna
ir man pirmas planas - super, antras, nevykusiai, trečias išvis niekaip
einu bandysiu dar kartą, atstumus derinti reikia...nes kitaip jaučiau nieko nebus...nėra pas mane funkcijų
nerealus lasiukai, tik kazkodel nesipildo jausmu albumas. kazin kokie gali buti jausmai, kai maisytuvai luzta, fotoaparatai skandinami, vyrai durimis tranko
QUOTE(Egzo @ 2009 02 10, 16:12)
nerealus lasiukai, tik kazkodel nesipildo jausmu albumas. kazin kokie gali buti jausmai, kai maisytuvai luzta, fotoaparatai skandinami, vyrai durimis tranko
Gera minti pakisai Reikia eiti su keptuve,ar su peiliu kokia kompozicija sugalvoti.
QUOTE(Rico @ 2009 02 10, 15:59)
Dabar pasiskaiciau koki jusu fotoaparatai, tai mano turbut i muiliniu puse eis? Nors kai pirkau maniau neblogas
Canon Power Shot SX100IS, 8MP, 10 optinis zoomas, bet turbut jus zinot, berods dar kazkas su tokiu
nu jau muilinė..... ne muilinė, o PGM. Mano toks pats
Sveiki atvykę naujokai
QUOTE(Valetta @ 2009 02 10, 15:08)
idesiu savo lasiukus parodyti, kad ir su muiline kazkas gaunasi
Nerealu Ir dar su muiline, nu sakes, negalvojau kad taip imanoma
O as dar kol kas irgi uzsidegus, nagrineju savo fotiko instrukcija, ir pasirodo jis protingas Visokiausiu funkciju jame yra, apie kurias as net negirdejus , kad ir ta pati sniega fotkinant, kad zmogus ar kitas objektas prie jo nesutamsetu Kaip sakoma, mokintis niekada nevelu
Papildyta:
QUOTE(Sadi @ 2009 02 10, 16:14)
O ka resikia tas PGM?
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 17:03)
nu duodat jus su ta foto
Geras o aš ieškojau, ieškojau pažasties ir neradau
QUOTE(Teira @ 2009 02 10, 16:17)
Nerealu Ir dar su muiline, nu sakes, negalvojau kad taip imanoma
O as dar kol kas irgi uzsidegus, nagrineju savo fotiko instrukcija, ir pasirodo jis protingas Visokiausiu funkciju jame yra, apie kurias as net negirdejus , kad ir ta pati sniega fotkinant, kad zmogus ar kitas objektas prie jo nesutamsetu Kaip sakoma, mokintis niekada nevelu
Papildyta:
O ka resikia tas PGM?
Papildyta:
O ka resikia tas PGM?
Pagerinta Muiline Pavydziu,kad jus atrandat,kad jusu fotikai ne tokie prasti.As pamenu,tai labai nusivyliau,kad pas mane ne veidrodinis
QUOTE(Sadi @ 2009 02 10, 15:27)
Ko tai komentarų fotkėse mažoka
o kas trukdo komentuoti
aš per kiaušų ND jaučiu per daug prisikabinėjau, šiokį tokį kompleksą (kad man viskas negerai) įsivariau ir pasižadėjau sau per šiuos ND truputį valdytis
bet kaip sunku bus vertinti su kiaušais kažkaip paprasčiau buvo
QUOTE(Sadi @ 2009 02 10, 15:27)
aha
QUOTE(Peledike @ 2009 02 10, 16:24)
as kol kas apie balsavima negalvoju bet tad anebuvo labai sunku -dabar turbut irgi nebus -kazkoki kriteriju pasirinksiu ir viskas sunkiau kazka ten idet