Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 14 tema

Pasižiūriu , merginos, aš į jūsų nuotraukas ir mane net baltas pavydas apima. Va, jau kelintą vakarą iki vidurnakčio taškausi, o su lašais nieko gero neišeina doh.gif verysad.gif Atrodo fotikas ne iš prasčiausiu, bet niekaip ryškumo ir fokuso neišgaunu. mane jau ir neviltis ima, kad dar nei vieno tikrai vykusio kadro neturiu verysad.gif Jei su ankstesniais ND ne taip ir sunkiai sekėsi, tai dabar, kaip ir Nengamo, pasijaučiau visiška nemokša doh.gif . Bandysiu dar šiandien N-tąjį kartą fotiką kankinti, taip norėtųsi nors vieną gerą kadrą pagauti... mastau.gif
Atsakyti
mergaites kas darosi blink.gif blink.gif kas cia ta virusa uznese i tema doh.gif doh.gif
Ko rankas nuleidziat unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 02 10, 15:08)
aha reikia "uzsidirbti" pasitikejima  mirksiukas.gif padaryti ND

idesiu savo lasiukus parodyti, kad ir su muiline kazkas  gaunasi  unsure.gif

o man antroje vidury kaip ir vezliukas vaidenasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 12:21)
Sadi - cia cia pataike - pas mus geriau  biggrin.gif  wub.gif
p.s. nu kaip as Sadi su Liamuna maisau...  blush2.gif

ten man atrodo Nikki buvo taikyta mirksiukas.gif nes žinios, technika auksčiausio lygio thumbup.gif

QUOTE(nengamo @ 2009 02 10, 13:24)
Kažkoks siaubas žinokit su manim darosi,kai pamačiau jūsų darbus, aš jau bijau fotiką į rankas imti. Toks jausmas kad išvis fotkint nebemoku  verysad.gif

labai teisingai jau merginos pasakė - reikia atvirkščiai - pamatai ką nors super ir sakai - nu blyn, ir aš taip galiu.

QUOTE(Stikline @ 2009 02 10, 13:41)
Čia gi Saulės pūga  biggrin.gif autoportretas biggrin.gif

hmmm, o kas tada SP kūdroj? galvojau kad ji ir yra blush2.gif

Ko tai komentarų fotkėse mažoka g.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif O kiek naujoku thumbup.gif Ir valdzios atsovu sulaukeme thumbup.gif Smagu,kad prisijungia zmoniu drinks_cheers.gif
Stikline ruoniu foto labai,labai patiko,ypac spalvos kurios tokios buna kai laukia salta.
Peperoni ilgaiziurejau i tavo foto su gele,pradejau pykti,kad nesuprantu,kas cia yra,pradejau rasyti koki broka matau,bet visa laime,kad atejo pas mane praregejimas ir pagaliau supratau ant ko ta gele padeta ir tada jau supratau,kas yra kas ir broku net nekvepia blush2.gif Labai patiko ir spalva ir pateikimas.
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 10, 15:27)
*ten man atrodo Nikki buvo taikyta  mirksiukas.gif nes žinios, technika auksčiausio lygio  :

**hmmm, o kas tada SP kūdroj? galvojau kad ji ir yra blush2.gif
Ko tai komentarų fotkėse mažoka  g.gif

* tai jo jo, tu sakei Nikki, kad reik jai i pazengusius, as sakiau lai pasilieka cia, nes cia smagiau biggrin.gif

**man rods Opa mirksiukas.gif

InesaS - sakai praregejai? biggrin.gif aciu uz komentara 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 10 vasario 2009 - 15:34
QUOTE(Jurate77 @ 2009 02 10, 15:23)
Pasižiūriu , merginos, aš į jūsų nuotraukas ir mane net baltas pavydas apima. Va, jau kelintą vakarą iki vidurnakčio taškausi, o su lašais nieko gero neišeina  doh.gif  verysad.gif Atrodo fotikas ne iš prasčiausiu, bet niekaip ryškumo ir fokuso neišgaunu. mane jau ir neviltis ima, kad dar nei vieno tikrai vykusio kadro neturiu  verysad.gif  Jei su ankstesniais ND ne taip ir sunkiai sekėsi, tai dabar, kaip ir Nengamo, pasijaučiau visiška nemokša doh.gif . Bandysiu dar šiandien N-tąjį kartą fotiką kankinti, taip norėtųsi nors vieną gerą kadrą pagauti... mastau.gif

o rankas i kazka atremi ? man be stovo nieko nesigavo g.gif ir man dar distancinis labai pagelbejo ...
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 10, 15:37)
Stiklinės ruoniai fantastiški (man maišosi Stiklinė ir Sidabrinė..) 

o dėl nuotraukų joooo... va aš tai tikrai pradedanti, dar tik pora mėnesių bandau domėtis fotografija, o čia dauguma tokių nu tooooooookių pažengusių, kad net nervuoja  tongue.gif

Aha, norėjau klaust ar aš niekam su niekuo nesimaišau biggrin.gif ir pasirodo, kad maišaus biggrin.gif Dar kart ačiū visoms už tai, kad patiko ruoniai wink.gif ir dar noriu pridurti, kad visai nesijaučiu pažengusi...per mažai dar literatūros perskaičiau, per mažai kadrų nufotografavau...ir dar daug ko nemoku ir nežinau smile.gif tiesiog kartais visai gerai pavyksta wink.gif
Atsakyti
Peperoni tada liuks, nes galvojau, kad aš čia viena patvirkusi biggrin.gif patiko spalvos ir tai, kad iškart nesuprasi, turi įsigilinti.
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 10, 15:26)
mergaites kas darosi  blink.gif  blink.gif kas cia ta virusa uznese i tema doh.gif  doh.gif
Ko rankas nuleidziat unsure.gif  unsure.gif

Tikrai mergaites nepasiduokit.Zinau pagal save.Neisejo kokia 100 nuotrauku,padedu fotika ir pora dienu nieko nefotkinu.Mintys tik apie tai sukasi,ir galvoju,kad turi kazkas kas man bent truputi patiks gautis.O paskui dar keli simtai kadru ir vualia-vienas padorus bent mano akim yra.Keiciu vietas,pvz.lasu fotkinimas prasidejo miegamajam ant grindu.Paklauskit kur tik nebuvau su jais nukeliavus.Dabar dar sodas liko,ale vyras nepasiraso laistytojo pareigoms,sako salta doh.gif
Atsakyti
Sidabrine, Peperoni, kad vis gi nenuraset dar manes bigsmile.gif
Sidabrine, nepradingau, tik labai daug visko veikiu, o fotografavimui laiko nebera visai verysad.gif dabar isvykstu i kleione, tai kai grysiu is vis nebepasivysiu, nu kaip liudna, sakes... unsure.gif
ir aciu uz ta puslapiuka, nerealus 4u.gif
Ruste, faina, kad nusprendei tobulet mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulieTa: 10 vasario 2009 - 15:51
Peperoni, tavo foto man susuko galvą! biggrin.gif moteris atrodo kaip be rankos g.gif nebesuprantu kaip ten kas susukta lotuliukas.gif bet todėl ir patinka biggrin.gif
Atsakyti