Pasižiūriu , merginos, aš į jūsų nuotraukas ir mane net baltas pavydas apima. Va, jau kelintą vakarą iki vidurnakčio taškausi, o su lašais nieko gero neišeina Atrodo fotikas ne iš prasčiausiu, bet niekaip ryškumo ir fokuso neišgaunu. mane jau ir neviltis ima, kad dar nei vieno tikrai vykusio kadro neturiu Jei su ankstesniais ND ne taip ir sunkiai sekėsi, tai dabar, kaip ir Nengamo, pasijaučiau visiška nemokša . Bandysiu dar šiandien N-tąjį kartą fotiką kankinti, taip norėtųsi nors vieną gerą kadrą pagauti...
mergaites kas darosi kas cia ta virusa uznese i tema
Ko rankas nuleidziat
Ko rankas nuleidziat
QUOTE(Valetta @ 2009 02 10, 15:08)
aha reikia "uzsidirbti" pasitikejima padaryti ND
idesiu savo lasiukus parodyti, kad ir su muiline kazkas gaunasi
idesiu savo lasiukus parodyti, kad ir su muiline kazkas gaunasi
o man antroje vidury kaip ir vezliukas vaidenasi
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 12:21)
ten man atrodo Nikki buvo taikyta nes žinios, technika auksčiausio lygio
QUOTE(nengamo @ 2009 02 10, 13:24)
Kažkoks siaubas žinokit su manim darosi,kai pamačiau jūsų darbus, aš jau bijau fotiką į rankas imti. Toks jausmas kad išvis fotkint nebemoku
labai teisingai jau merginos pasakė - reikia atvirkščiai - pamatai ką nors super ir sakai - nu blyn, ir aš taip galiu.
QUOTE(Stikline @ 2009 02 10, 13:41)
Čia gi Saulės pūga autoportretas
hmmm, o kas tada SP kūdroj? galvojau kad ji ir yra
Ko tai komentarų fotkėse mažoka
Labukas O kiek naujoku Ir valdzios atsovu sulaukeme Smagu,kad prisijungia zmoniu
Stikline ruoniu foto labai,labai patiko,ypac spalvos kurios tokios buna kai laukia salta.
Peperoni ilgaiziurejau i tavo foto su gele,pradejau pykti,kad nesuprantu,kas cia yra,pradejau rasyti koki broka matau,bet visa laime,kad atejo pas mane praregejimas ir pagaliau supratau ant ko ta gele padeta ir tada jau supratau,kas yra kas ir broku net nekvepia Labai patiko ir spalva ir pateikimas.
Stikline ruoniu foto labai,labai patiko,ypac spalvos kurios tokios buna kai laukia salta.
Peperoni ilgaiziurejau i tavo foto su gele,pradejau pykti,kad nesuprantu,kas cia yra,pradejau rasyti koki broka matau,bet visa laime,kad atejo pas mane praregejimas ir pagaliau supratau ant ko ta gele padeta ir tada jau supratau,kas yra kas ir broku net nekvepia Labai patiko ir spalva ir pateikimas.
QUOTE(Sadi @ 2009 02 10, 15:27)
*ten man atrodo Nikki buvo taikyta nes žinios, technika auksčiausio lygio :
**hmmm, o kas tada SP kūdroj? galvojau kad ji ir yra
**hmmm, o kas tada SP kūdroj? galvojau kad ji ir yra
* tai jo jo, tu sakei Nikki, kad reik jai i pazengusius, as sakiau lai pasilieka cia, nes cia smagiau
**man rods Opa
InesaS - sakai praregejai? aciu uz komentara
QUOTE(Jurate77 @ 2009 02 10, 15:23)
Pasižiūriu , merginos, aš į jūsų nuotraukas ir mane net baltas pavydas apima. Va, jau kelintą vakarą iki vidurnakčio taškausi, o su lašais nieko gero neišeina Atrodo fotikas ne iš prasčiausiu, bet niekaip ryškumo ir fokuso neišgaunu. mane jau ir neviltis ima, kad dar nei vieno tikrai vykusio kadro neturiu Jei su ankstesniais ND ne taip ir sunkiai sekėsi, tai dabar, kaip ir Nengamo, pasijaučiau visiška nemokša . Bandysiu dar šiandien N-tąjį kartą fotiką kankinti, taip norėtųsi nors vieną gerą kadrą pagauti...
o rankas i kazka atremi ? man be stovo nieko nesigavo ir man dar distancinis labai pagelbejo ...
QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 10, 15:37)
Stiklinės ruoniai fantastiški (man maišosi Stiklinė ir Sidabrinė..)
o dėl nuotraukų joooo... va aš tai tikrai pradedanti, dar tik pora mėnesių bandau domėtis fotografija, o čia dauguma tokių nu tooooooookių pažengusių, kad net nervuoja
o dėl nuotraukų joooo... va aš tai tikrai pradedanti, dar tik pora mėnesių bandau domėtis fotografija, o čia dauguma tokių nu tooooooookių pažengusių, kad net nervuoja
Aha, norėjau klaust ar aš niekam su niekuo nesimaišau ir pasirodo, kad maišaus Dar kart ačiū visoms už tai, kad patiko ruoniai ir dar noriu pridurti, kad visai nesijaučiu pažengusi...per mažai dar literatūros perskaičiau, per mažai kadrų nufotografavau...ir dar daug ko nemoku ir nežinau tiesiog kartais visai gerai pavyksta
Peperoni tada liuks, nes galvojau, kad aš čia viena patvirkusi patiko spalvos ir tai, kad iškart nesuprasi, turi įsigilinti.
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 10, 15:26)
Tikrai mergaites nepasiduokit.Zinau pagal save.Neisejo kokia 100 nuotrauku,padedu fotika ir pora dienu nieko nefotkinu.Mintys tik apie tai sukasi,ir galvoju,kad turi kazkas kas man bent truputi patiks gautis.O paskui dar keli simtai kadru ir vualia-vienas padorus bent mano akim yra.Keiciu vietas,pvz.lasu fotkinimas prasidejo miegamajam ant grindu.Paklauskit kur tik nebuvau su jais nukeliavus.Dabar dar sodas liko,ale vyras nepasiraso laistytojo pareigoms,sako salta
Sidabrine, Peperoni, kad vis gi nenuraset dar manes
Sidabrine, nepradingau, tik labai daug visko veikiu, o fotografavimui laiko nebera visai dabar isvykstu i kleione, tai kai grysiu is vis nebepasivysiu, nu kaip liudna, sakes...
ir aciu uz ta puslapiuka, nerealus
Ruste, faina, kad nusprendei tobulet
Sidabrine, nepradingau, tik labai daug visko veikiu, o fotografavimui laiko nebera visai dabar isvykstu i kleione, tai kai grysiu is vis nebepasivysiu, nu kaip liudna, sakes...
ir aciu uz ta puslapiuka, nerealus
Ruste, faina, kad nusprendei tobulet
Peperoni, tavo foto man susuko galvą! moteris atrodo kaip be rankos nebesuprantu kaip ten kas susukta bet todėl ir patinka